اره گیگ پک ۳۶۰ برگشته، من مشکل پینگ ندارم ، به خصوص تو بازی مثل پابجی موبایل صبح تا عصر پینگم حدود ۱۰۰ الی ۱۱۰ شبا نهایت به ۱۲۵ میرسه که خیلی خوبه با توجه به شرایط اینترنت
من هم td هم fd استفاده میکنم
اره گیگ پک ۳۶۰ برگشته، من مشکل پینگ ندارم ، به خصوص تو بازی مثل پابجی موبایل صبح تا عصر پینگم حدود ۱۰۰ الی ۱۱۰ شبا نهایت به ۱۲۵ میرسه که خیلی خوبه با توجه به شرایط اینترنت
من هم td هم fd استفاده میکنم
بنازمت مبین نت . بی تو سحر نمیشود
![]()
امدی مبین نت یا قبلا داشتی
بالاخره شاتلو تخلیه زدی یانه
بله خوب صبح تا عصر اوکیه شما ساعت 10.45 به بعد تست کن
یه چند ماهی میشه مبین نت دارم .شاتل رو فعلا نه چون تلفن قطعه باید وصل بشه ببینم وضعیت خطم چه جوره اگه داغون شده باشه که کلا دیگه باید بی خیال adsl بشم و یه فکری هم به حال مبین نت بکنم چون اصلا شبا قابل استفاده نیست تست رو که دیدی ریدس .روزای اولی که خریده بودمش فقط پینگ شبا میرفت بالا ولی الان پهنای باندشم کم میشه .خداکنه بعد از وصل تلفن اوضاع خط بهتر از قبل شده باشه لااقل بشه 16 مگ گرفت چون هر بار که قطع میشه چند مگ از سرعت خطم کم میشه .منتظرم ببینم کی وصل میشه بعد تصمیم بگیرم
مبین نت شبها که 4مگابیت هست ارزش وقت گذاشتن و برق مصرف کردن نداره
دلیل اینکه داره مشکل ساز میشه مشترک زیادی سمتش رفتن فقط هم بخاطر تعرفه اولیه +مودم b612که اکثرا فکر میکنن انلاک میشه و قیمتش 1800هست
وقتی نماینده میگه 300گیگ حجم 3ماهه میدم +مودم میشه 400تا 500تومن ومودمش تو سایت دیجی کالا 1800به بالا هست مردم هم فکر میکنن درست میگه
نمیدونن این مودم لاکه و فقط مبین نت میشه استفاده کرد ...فعلا![]()
به خاطر حجمشم هست که با قیمت اپراتورهای دیگه حجم بیشتری میده .بیا من فکر کردم فقط شبا خراب میشه الان دوباره تست گرفتم 2 ظهر هیچ وقت اینطوری نبوده .تست اولی دکل همراه اوله و تست دومی دکل مبین نت :
میخاستم یکساله 1000 گیگ بخرم که به صرفه باشه ولی شانس اوردم نخریدم .این دم اخری خودشوو خوب نشون داد.ایرانسلم دارم گاهس سرعتش از این بدتر هم میشه ولی دیال اپم بشه پینگش همیشه ثابته.
هر بار که جشنواره و فروش ویژه میزارن بعدش داستان همینه
از وقتی فروش ویژه الکامپ گذاشت وضعیت همینطوری بوده و دیگه هم فک نکنم خیلی بهتر بشه
تا قبل از الکامپ سرعت من حدود ٣٨ مگ بود پینگ داخلی هم حدود ۵٠ ۶٠
اما از بعدش پینگ بالای ١٠٠ رفته سرعت هم اکثرا ٢ تا ۴ مگابیت هست حتی یه وقتایی اسپید تست ارور ارتباط میده
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
مگه تو الكامپ و اينا چند تا مشترك اضافه شده كه شركت به اون بزرگي رو پوكونده؟
منم چند روزیه از مبین نت سرویس گرفتم تو کل ساعات فیکس سرعتم 40هست رو رومینگ روی همراه اول ولی سرعت روی 25ایناس چون منطقمون شلوغه ولی خب ساعات شبانه هم سرعتم خداروشکر رو 38مگ استیبله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)