تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 452 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اره گیگ پک ۳۶۰ برگشته، من مشکل پینگ ندارم ، به خصوص تو بازی مثل پابجی موبایل صبح تا عصر پینگم حدود ۱۰۰ الی ۱۱۰ شبا نهایت به ۱۲۵ میرسه که خیلی خوبه با توجه به شرایط اینترنت
    من هم td هم fd استفاده میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بنازمت مبین نت . بی تو سحر نمیشود

3. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنازمت مبین نت . بی تو سحر نمیشود

امدی مبین نت یا قبلا داشتی

بالاخره شاتلو تخلیه زدی یانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اره گیگ پک ۳۶۰ برگشته، من مشکل پینگ ندارم ، به خصوص تو بازی مثل پابجی موبایل صبح تا عصر پینگم حدود ۱۰۰ الی ۱۱۰ شبا نهایت به ۱۲۵ میرسه که خیلی خوبه با توجه به شرایط اینترنت
    من هم td هم fd استفاده میکنم
    بله خوب صبح تا عصر اوکیه شما ساعت 10.45 به بعد تست کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

امدی مبین نت یا قبلا داشتی

بالاخره شاتلو تخلیه زدی یانه
    یه چند ماهی میشه مبین نت دارم .شاتل رو فعلا نه چون تلفن قطعه باید وصل بشه ببینم وضعیت خطم چه جوره اگه داغون شده باشه که کلا دیگه باید بی خیال adsl بشم و یه فکری هم به حال مبین نت بکنم چون اصلا شبا قابل استفاده نیست تست رو که دیدی ریدس .روزای اولی که خریده بودمش فقط پینگ شبا میرفت بالا ولی الان پهنای باندشم کم میشه .خداکنه بعد از وصل تلفن اوضاع خط بهتر از قبل شده باشه لااقل بشه 16 مگ گرفت چون هر بار که قطع میشه چند مگ از سرعت خطم کم میشه .منتظرم ببینم کی وصل میشه بعد تصمیم بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه چند ماهی میشه مبین نت دارم .شاتل رو فعلا نه چون تلفن قطعه باید وصل بشه ببینم وضعیت خطم چه جوره اگه داغون شده باشه که کلا دیگه باید بی خیال adsl بشم و یه فکری هم به حال مبین نت بکنم چون اصلا شبا قابل استفاده نیست تست رو که دیدی ریدس .روزای اولی که خریده بودمش فقط پینگ شبا میرفت بالا ولی الان پهنای باندشم کم میشه .خداکنه بعد از وصل تلفن اوضاع خط بهتر از قبل شده باشه لااقل بشه 16 مگ گرفت چون هر بار که قطع میشه چند مگ از سرعت خطم کم میشه .منتظرم ببینم کی وصل میشه بعد تصمیم بگیرم
    مبین نت شبها که 4مگابیت هست ارزش وقت گذاشتن و برق مصرف کردن نداره
    دلیل اینکه داره مشکل ساز میشه مشترک زیادی سمتش رفتن فقط هم بخاطر تعرفه اولیه +مودم b612که اکثرا فکر میکنن انلاک میشه و قیمتش 1800هست

وقتی نماینده میگه 300گیگ حجم 3ماهه میدم +مودم میشه 400تا 500تومن ومودمش تو سایت دیجی کالا 1800به بالا هست مردم هم فکر میکنن درست میگه

نمیدونن این مودم لاکه و فقط مبین نت میشه استفاده کرد ...فعلا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

مبین نت شبها که 4مگابیت هست ارزش وقت گذاشتن و برق مصرف کردن نداره
    دلیل اینکه داره مشکل ساز میشه مشترک زیادی سمتش رفتن فقط هم بخاطر تعرفه اولیه +مودم b612که اکثرا فکر میکنن انلاک میشه و قیمتش 1800هست

وقتی نماینده میگه 300گیگ حجم 3ماهه میدم +مودم میشه 400تا 500تومن ومودمش تو سایت دیجی کالا 1800به بالا هست مردم هم فکر میکنن درست میگه

نمیدونن این مودم لاکه و فقط مبین نت میشه استفاده کرد ...فعلا
    به خاطر حجمشم هست که با قیمت اپراتورهای دیگه حجم بیشتری میده .بیا من فکر کردم فقط شبا خراب میشه الان دوباره تست گرفتم 2 ظهر هیچ وقت اینطوری نبوده .تست اولی دکل همراه اوله و تست دومی دکل مبین نت :

میخاستم یکساله 1000 گیگ بخرم که به صرفه باشه ولی شانس اوردم نخریدم .این دم اخری خودشوو خوب نشون داد.ایرانسلم دارم گاهس سرعتش از این بدتر هم میشه ولی دیال اپم بشه پینگش همیشه ثابته.

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر بار که جشنواره و فروش ویژه میزارن بعدش داستان همینه
    از وقتی فروش ویژه الکامپ گذاشت وضعیت همینطوری بوده و دیگه هم فک نکنم خیلی بهتر بشه
    تا قبل از الکامپ سرعت من حدود ٣٨ مگ بود پینگ داخلی هم حدود ۵٠ ۶٠
    اما از بعدش پینگ بالای ١٠٠ رفته سرعت هم اکثرا ٢ تا ۴ مگابیت هست حتی یه وقتایی اسپید تست ارور ارتباط میده

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

هر بار که جشنواره و فروش ویژه میزارن بعدش داستان همینه
    از وقتی فروش ویژه الکامپ گذاشت وضعیت همینطوری بوده و دیگه هم فک نکنم خیلی بهتر بشه
    تا قبل از الکامپ سرعت من حدود ٣٨ مگ بود پینگ داخلی هم حدود ۵٠ ۶٠
    اما از بعدش پینگ بالای ١٠٠ رفته سرعت هم اکثرا ٢ تا ۴ مگابیت هست حتی یه وقتایی اسپید تست ارور ارتباط میده

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    مگه تو الكامپ و اينا چند تا مشترك اضافه شده كه شركت به اون بزرگي رو پوكونده؟

داره خودمونی میشه itsmemeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

منم چند روزیه از مبین نت سرویس گرفتم تو کل ساعات فیکس سرعتم 40هست رو رومینگ روی همراه اول ولی سرعت روی 25ایناس چون منطقمون شلوغه ولی خب ساعات شبانه هم سرعتم خداروشکر رو 38مگ استیبله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •