تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 752 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رضا جان، اون قسمت دردسر پولدارها شوخی بود - جدی که نگرفتید؟
    (من عادت ندارم تو پرانتز بنویسم شوخی چون مزه ش کم میشه )
    ب
    میگم حالا که لطف کردی در این مورد توضیح دادی، بد نیست اگر در تاپیک آموزشی هم این مطلب رو منتقل کنی شاید خیلی ها مثل من با استند و ضرورتش آشنا نباشن.

این STAX واقعا زشته
    از اون چهارتا استند عکس قبلی من دومی از راست رو خوشم اومد، هم ساده است هم قشنگ
    به نظرم یک نجار خوب پیدا کنید با قیمت خیلی کمتر از این استندهای آماده براتون درست میکنه:
    نه اختیار دارید من هم به شوخی جواب شما رو دادم دیگه ، و چون با Smile راحت نیستم ازشون استفاده نمی کنم.
    آخه عزیزم من خودم از عکس اینا می ترسم دیگه اگه حتی Ultrasone 10 روشون بزارن نگاهشم نمی کنم(به شوخی)
    آخه با همین چهار خط ساده که نمیشه پست داد اگه توضیحات بیشتری درباره استندها داشتم حتمآ استفاده می کنم احتمالآ شاید چون تجربه استفاده از اونها رو نداشتم که چیز زیادی ازشون نمی دونم.

Stax خیلی زشته از چوب گردو ساخته شده ولی نه تعادل خوبی داره نه اینکه طرح کلاسیکی به هر حال یک پارچه یا روکشی با جنس بسیار خوبی همراهش هست که هم قیمت خود استند هست!
    احتمالا طرح این استندو پسر بچه صاحب شرکت با لوگو درست کرده داده به باباهه گفته این خوبه دیگه(به شوخی).

دقیقآ همون مدلی رو شما پسند کردید که من هم پسندیدم ولی خیلی گرونه و یک روکش معمولی همراهش هست که چنگی به دل نمیزنه ولی طرح خیلی جذابی داره.

طرحهای مشابه اومگا رو نجار نمی تونه درست کنه چون نیاز به پرس گرم خشک داره و خود قالب این طرح حداقل 10 تومن ناقابل هزینه داره.

برای ساخت هر کدوم از این استندهای اومگا بیش از یک هفته زمان نیاز هست که دستگاه اون رو به این حالت دربیاره و تمام گرونی اون هم به این خاطره و خود چوب مورد استفاده ترکیبی از گردو و افرا هست که به خاطر نوع طرح لایه لایه به هم چسبیده شده تا زمان پرس ترک نخوره و بعد از پرس هم به مدت طولانی قابل استفاده باشه و در مقابل رطوبت مقاومتر.

به هر حال همچنان پیگیر هستم تا یک طرح شیک پیدا کنم. اگه شما هم چیزی دیدید اطلاع بدید لطفآ.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 26-05-2011 at 22:16.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز صدای هدفونهای مانیتور مورد پسند هر کسی نیست و صدا هم یک بحث سلیقه ای هست یکی کاملآ از K77 راضی ولی دیگری حاضر نیست اسمش رو بشنونه دیگه چه برسه به صداش.

شما از صدای چه هدفونی خوشتون میاد شاید من صدای اون هدفون رو شنیده باشم و بتونم راهنماییتون کنم.

قیمت جدیدی که گرفتید چند بود؟

شما هم موفق باشید.
    سلام

میدونی مشکل چیه به نظرم میدرنج و صدای زیر را خوب پخش می‌کند اما در بیس حرفی برای گفتن ندارد.
    یه زمانی هدفون شان داشتم بیس را خوب ساپرت میکرد اما گند میزد به میدرنج!

دربارۀ قیمت راستش فروشنده یه فلسفه بافی کرد که قیمت فلانه اما برای شما فلانقدر تخفیف و از این داستانا.
    چیزی که در ذهنم مانده:
    K99 حدود 85
    K77 حدود 62

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

میدونی مشکل چیه به نظرم میدرنج و صدای زیر را خوب پخش می‌کند اما در بیس حرفی برای گفتن ندارد.
    یه زمانی هدفون شان داشتم بیس را خوب ساپرت میکرد اما گند میزد به میدرنج!

دربارۀ قیمت راستش فروشنده یه فلسفه بافی کرد که قیمت فلانه اما برای شما فلانقدر تخفیف و از این داستانا.
    چیزی که در ذهنم مانده:
    K99 حدود 85
    K77 حدود 62
    سلام به شما

پس شما صدای بیس قوی می خواهید و دقیقآ این خواسته شما توی هیچ مانیتوری نیست.

خوب با این توضیحات و توضیحاتی که 4 ، 5 صفحه پیش داده بودید به نظر Sony MDR-X500 و یا Sony MDR-X700 که با بودجه شما که 100 تومنه هماهنگ تر هستن
    هر دوی این هدفونها بیس خیلی خوبی دارن ولی بیس مدل X500 نسبت به X700 قوی تره

به به چه حواسی دارید شما ، ما قیمت دو هزار قلم رو از حفظ هستیم همیشه سرمون کلاه میره شما که دیگه . . .(به شوخی).

اما به نظرم K77 را گرون قیمت دادن و همینطور یک کمی هم K99.

نکته: هیچ وقت به مشاوره یا صحبتهای دوستانه و خودمونی و یا فنی و با مدرک کلامی ، توجه نکنید مگر اینکه کاملآ از نیت مثبت فروشنده که فقط راهنمایی کردن شما فقط برای انتخاب راه حل مناسب باشه ، کاملآ مطمئن باشید.

شما هم موفق باشید.

بین سونی و فیلیبس و کریتیو کدوم بهتره... یا اصلا چه مارکی خوبه...؟
    دوست عزیز

مقایسه برندهای مختلف کار درستی نیست چون هر برندی مجموعه ای از محصولاتی داره که ممکنه در بین آنها محصولاتی خوب و متوسط و . . . باشه و هستند برندهای که یکی دو محصول بیشتر ندارند پس چطور امکان داره مقایسه ای کیفی بین دو برندی که حتی از نظر کمیت تولید با هم برابر نسیتند ، منسفانه انجام بشه.
    اما به طور کلی میشه این طوری گفت که:
    سونی با محصولات متنوع و اغلب حرفه ای تر نسبت به دو تا برند دیگه در مقام اول
    کریتیو با توجه به اینکه هدفونهای بسیار ارزان قیمت با نوع صدای عامه پسند تولید میکنه در مقام دوم
    پس تکلیف فلیپس هم که روشنه با تولیدات بسیار بسیار زیاد اما همه در یک محدوده کیفیتی و اکثرآ ارزان قیمت در مقام سوم. اگه اشتباه نکنم لیست محصولات بیش از سه صفحه باشه که حتی خود مسول نام گذاری هم نتونه حدس بزنه فلان مدل چه شکلی هست حالا صدا بماند(به شوخی)

اگه دوست دارید با برندهای هدفون و مطالب مفیدی در رابطه با هدفون آشنا بشید به اینجا یک سری بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.

این تاپیک اینقدر رنکینگ گوگل بالایی داره که اولین نتیجه گوگل برای جستجوی "انتخاب هدفون" شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امتحانش برای شما ضرر نداره ولی کار من با توجه به برنامه هایی که برای اون تاپیک دارم مشکلتر شد.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 01:26. دليل: پست متوالی

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

سلام به همه بچه ها و مخصوصا آقای rezaomido عزیز
    آقای rezaomido من رفتم دنبال اون 3 تا هدفونی که بهم معرفی کرده بودید . HQ1600 رو امتحان کردم و خوشم نیومد فقط باس و بود و بس(من شفافیت و تفکیک صدا برام خیلی مهمه) . SONY V150 هم هیج جا نبود و SHP8500 رو دیدم ولی نتونستم امتحان کنم و قیمتش هم 47 تومن بود.
    راستش شما که گفتین امتحانش نکردین و خودم هم دلم توی برند فیلیپس نیست و نمیخوام 47 تومن بدم و بعد پشیمون بشم.
    میخواستم لطف کنید و بگید شما تا چه حد از کیفیت SHP8500 مطمئنید؟ و اگه 20 تومن بذارم رو پولم(یعنی تا 60 تومن یا یه مقدار بالاتر یا پایین تر) چیز بهتری گیرم میادو میشه چند تا مدل دیگه رو بهم معرفی کنید؟
    من 50 درصد موسیقی پاپ گوش میدم 30 درصد راک 20 درصد کانتری.

و ضمنا چند جا فروشنده ها بهم گفتن SONY MDR-XD200 هدفون خوبیه و دیشب دیدم پرفروش ترین هدفون برند سونی توی آمازون هست. لطفا نظرتون رو راجع به این هدفون هم بگین.

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به شما
    پس شما صدای بیس قوی می خواهید و دقیقآ این خواسته شما توی هیچ مانیتوری نیست.
    خوب با این توضیحات و توضیحاتی که 4 ، 5 صفحه پیش داده بودید به نظر Sony MDR-X500 و یا Sony MDR-X700 که با بودجه شما که 100 تومنه هماهنگ تر هستن
    هر دوی این هدفونها بیس خیلی خوبی دارن ولی بیس مدل X500 نسبت به X700 قوی تره
    به به چه حواسی دارید شما ، ما قیمت دو هزار قلم رو از حفظ هستیم همیشه سرمون کلاه میره شما که دیگه . . .(به شوخی).
    اما به نظرم K77 را گرون قیمت دادن و همینطور یک کمی هم K99.
    نکته: هیچ وقت به مشاوره یا صحبتهای دوستانه و خودمونی و یا فنی و با مدرک کلامی ، توجه نکنید مگر اینکه کاملآ از نیت مثبت فروشنده که فقط راهنمایی کردن شما فقط برای انتخاب راه حل مناسب باشه ، کاملآ مطمئن باشید.
    شما هم موفق باشید.
    سلام
    ممنون از وقت شما

ببینید، در اصل دنبال چیزیم که اگر اکولایزرو برای بیس قوی تنظیم کردم، جوابگو باشه! نه اینکه کلاً بیسش از حالت عادی شدیدتر باشه و این شدت باعث خراب کردن بقیه رنج‌های صوتی بشه.

کلاً تو گوش کردن موزیک برام مهمه که کیفیت کلی اثر از بین نره.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه بچه ها و مخصوصا آقای rezaomido عزیز
    آقای rezaomido من رفتم دنبال اون 3 تا هدفونی که بهم معرفی کرده بودید . HQ1600 رو امتحان کردم و خوشم نیومد فقط باس و بود و بس(من شفافیت و تفکیک صدا برام خیلی مهمه) . SONY V150 هم هیج جا نبود و SHP8500 رو دیدم ولی نتونستم امتحان کنم و قیمتش هم 47 تومن بود.
    راستش شما که گفتین امتحانش نکردین و خودم هم دلم توی برند فیلیپس نیست و نمیخوام 47 تومن بدم و بعد پشیمون بشم.
    میخواستم لطف کنید و بگید شما تا چه حد از کیفیت SHP8500 مطمئنید؟ و اگه 20 تومن بذارم رو پولم(یعنی تا 60 تومن یا یه مقدار بالاتر یا پایین تر) چیز بهتری گیرم میادو میشه چند تا مدل دیگه رو بهم معرفی کنید؟
    من 50 درصد موسیقی پاپ گوش میدم 30 درصد راک 20 درصد کانتری.

و ضمنا چند جا فروشنده ها بهم گفتن SONY MDR-XD200 هدفون خوبیه و دیشب دیدم پرفروش ترین هدفون برند سونی توی آمازون هست. لطفا نظرتون رو راجع به این هدفون هم بگین.
    سلام به شما دوست عزیز
    خوب با این توضیحاتی که شما دادید که ظاهرآ دست خالی از بازار برگشتید دیگه اما اشکالی نداره دست خالی بهتر از دست پر اما بی استفاده هست.(به شوخی)
    متاسفانه هدفون فلیپس رو به شخصه امتحان نکردم اما یکی از هدفونهای خوب فلیپس هست که با بودجه شما هم خوانی داره ولی هیچ وقت هدفون از برندی که به دلتون نمی شینه نخرید حتی اگه بهترین باشه.

xd200 هدفون مانیتور استدیو هست و امپدانسش 70 اهم و توان مورد نیازش 1500 میلی وات هست حالا یک پلیر چطور میتونه این توان رو تامین کنه خودش جای سوال داره جهت اطلاع بیشترین توان اکثر پلیرها زیر 100 میلی وات هست و جالبه که اکثریت در حد زیر 20 میلی وات هستند.

به هر حال این هدفون خیلی خوبی هست اما نه برای کاربرد ما که پلیر هست برای کاربرد استدیو مناسبتره چون توی استدیو آمپ هست که به راحتی میتونه هدفون رو درایو کنه.

با اینکه از هدفونهای معمولی روی گوشم احساس خوبی ندارم ولی خیلی دوست داشتم Sony MDR-V300 رو امتحان کنم باید هدفون خوبی باشه اما 50 تومن برای یک امتحان زیاده اگه ارزونتر بود حتمآ امتحان میکردم.

از توی آمازون نمی شه قضاوت درستی در مورد کیفیت صدای هدفون کرد به دلیل اینکه خریداران آمازون رو ما نمی شناسیم و نوع صدایی که می پسندند را نمی دونیم چی هست چون اکثر خریداران هدفون های ارزان قیمت افراد عادی هستند و بیشتر سلیقه ای نظر میدند البته نه مثل من ، اونا حداقل این کلمه رو بکار میبرند که "تجربه من" و یا "تستی که کردم" و یا "به نظر من".

اگه اجازه بدید یک سرچ دقیقتری بکنم بعد جواب کاملتری به شما بدم.

شما هم موفق باشید.

سلام
    ممنون از وقت شما

ببینید، در اصل دنبال چیزیم که اگر اکولایزرو برای بیس قوی تنظیم کردم، جوابگو باشه! نه اینکه کلاً بیسش از حالت عادی شدیدتر باشه و این شدت باعث خراب کردن بقیه رنج‌های صوتی بشه.

کلاً تو گوش کردن موزیک برام مهمه که کیفیت کلی اثر از بین نره.
    دوست عزیز فکر می کنم همون دو مدل سونی که به شما معرفی کردم مناسب باشند اما یکی از دوستان همین جا که گه گاهی هستن "abass_dinari" ایشون همین مدل X500 را تازه گرفتن و از خریدشون راضی بودند می تونید با ایشون هم مشورت کنید.

صدای سونی به نظرم نسبت به بقیه برندها موجود در ایران شفاف تر هست و هم قیمت مناسبی دارند. البته هدفونهای Beyerdynamic هم هست که در حال حاظر نمی دونم کدوم مدلها رو موجود دارند چون موجودی خیلی محدودی داشتن از هر مدل فقط چند دونه دارند به هر حال صدای هدفونهای این برند هم خوب هست اما مدلهای خوبش یک کمی گرون هستند.

شما هم موفق باشید.

دوستان دقت کنید که اکولایزر دقیقآ مثل دکمه تنظیم رنگ تلویزیون می مونه. درسته که این دکمه تنظیم رنگ طوری قابل تنظیم هست که از تصویری کاملآ سیاه و سفید تا تصویری که رنگهای آن کاملآ اشباع شده ، قابل تغییر هست اما نکته اینجاست که شما هیچ وقت این دکمه تنظیم را برروی کم یا زیاد تنظیم نمی کنید بلکه فقط یک مقدار بسیار جزیی تنظیم دلخواهتون را اعمال میکنید.
    برای صدا هم همینطور کافیه شما فرض کنید هدفون هم همان تلویزیون رنگی هست. شما با هدفونی که صدای عادی آن در حد معمولی هست با تنظیم اکولایزر هیچ وقت به صدای عالی دست پیدا نخواهید کرد. مثلآ اگر بیس هدفون شما معمولی باشه با اکولایزر شما فقط معمولی بودن آن را بزرگتر خواهید کرد یا به طور ساده تر اکولایزر از نظر صوتی فقط یک ذره بین هست که در مقابل صدا قرار می گیرد پس تا هدفون شما پاسخ گویی مناسبی به این بزرگ یا کوچک نمایی یک محدوده فرکانس نداشته باشد ، تنظیم اکولایزر بی فایده و اکثر خراب کننده صدای هدفون خواهد بود.

به هر حال برای خرید یک هدفون این فکر رو که پلیرتون اکولایزر داره یا فلان افکت رو داره و می تونم صداش رو درست کنم از ذهنتون بیرون کنید. چون در دنیای واقعی فقط شما تا اندازه بسیار کمی می تونید فرکانسهایی را که درایور هدفون در پخش آنها ضعف داشته را تنظیم کنید و این تنظیم نهایتآ میشه مثبت یا منفی 3 دسی بل یا به طور ساده ضرب کردن ضریب مثبت یا منفی 0.5 به صدای اصلی نه بیشتر نه کمتر حالا شما بگو اکولایزر پلیر من مثبت و منفی 10 یا 15 یا 20 یا 25 یا حتی 30 دسی بل داره.

در حقیقت اکولایزر برای تنظیم بسیار جزیی اختلاف سطح فرکانسهای تقریبا مشخصی هست که بتوان با این تنظیمات پاسخ یکدستی از هدفون گرفت. و با این تنظیمات هدفون شما مدلش ارتقاء پیدا نخواهد کرد ، همون هدفون باقی خواهد ماند و با همون کیفیت صدا.

شما هم موفق باشید.

سلام دوستان. یه س<ال فوری داشتم.
    من یه هدفون این ایر میخوام با بودجه حداکثر 150 تومن. بهترین گزینه ای که میتونید پیشنهاد کنید چیه؟
    در ضمن من بیشتر آهنگ های راک و متال گوش می دم بعد پاپ و خیلی خیلی کم رپ در ضمن برای استفاده با آیفون می خوام. البته اگه کنترل آیفون یا میکروفون هم نداشته باشه مهم نیست برام. فقط می خوام توی این رنج قیمت بهترین کیفیت رو داشته باشه و نویز کنسلینگ هم نداشته باشه.
    دوستان هر پیشنهادی دارن لطفا با یه تلفن از فروشنده و اسم فروشگاه لطف کنن راهنمایی کنن. آخه من از شهرستانم می خوام تلفنی بگیرم خیلیم عجله دارم.
    ممنون از همتون
    نظرتون در مورد Sennheiser CX 300 چیه؟ یه فروشگاه تو پایتخت قیمت کردم گفت اصلی 148 تومن.
    سلام به شما
    به نظر گزینه مناسب با توجه به بودجه شما و موجودی بازار شما یه نگاهی به Sony MDR-EX500 بکنید البته احتمالآ مشکل گیرتون بیاد ولی ارزش پولی که بابتش می دید داره.

CX300 با این قیمت اصلآ به صرفه نیست. شما مطمئنی که ورژن دو (CX300 II) نبوده؟ چون تفاوت قیمتی نزدیک دو برابر دارند.

شما هم موفق باشید.

دوست عزیز 3years

مدلهای زیر به نظرم مناسب باشند اما یک کمی از بودجه شما بالاتر هستند البته از روی لیست قدیمی دارم قیمت میدم شما باید مجددآ قیمت جدید بگیرید مطمئنن افت قیمت داشتند:
    1. برای شروع سنهایزر HD465
    2. گزینه دوم با اختلاف کمی نسبت به قبلی از نظر کیفیت صدا سنهایزر HD485 البته به نوعی هم خانواده هستند ولی این دومی پهنای باند بیشتری داره و در نتیجه صدای شفاف تری البته فراموش نکنید که اختلاف قیمت دلاری این دو با هم زیر 10 دلار هست ولی اینجا اختلافی معادل سه چهارتا 10 دلار دارند.
    3. اگه دوست دارید صدای واقعی بشنوید پیشنهاد میکنم سنهایزر HD515 رو انتخاب کنید که اختلاف قیمت دلاری و ریالی بسیار کمی با HD485 داره و ارزش هزینه کردن را داره.

قیمت لیستم برای 465 90 تومنه و 485 130 تومن و 515 هم 140 تومن البته فراموش نکنید که دو هدفون اول دیگه تولید نمیشه و به خاطر همین افت شدید قیمت داشتند ولی 515 یکی از هدفونهای بسیار خوب سنهایزر هست که حالا حالاها فروش داره. و این رو هم تا فراموش نشده اضافه کنم که 515 احتمالآ برای راه اندازی بهتر نیاز به آمپ داشته باشه اما با پلیرهای پرتابل هم مثل 465 و 485 قابل استفاده هست.

هر سه این هدفونها باید موجود باشه و نمایندگی سنهایزر احتمال زیاد داره می تونید با اونها تماس بگیرید و قیمت جدید بگیرید.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 01:38. دليل: پست متوالی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان. یه س<ال فوری داشتم.
    من یه هدفون این ایر میخوام با بودجه حداکثر 150 تومن. بهترین گزینه ای که میتونید پیشنهاد کنید چیه؟
    در ضمن من بیشتر آهنگ های راک و متال گوش می دم بعد پاپ و خیلی خیلی کم رپ در ضمن برای استفاده با آیفون می خوام. البته اگه کنترل آیفون یا میکروفون هم نداشته باشه مهم نیست برام. فقط می خوام توی این رنج قیمت بهترین کیفیت رو داشته باشه و نویز کنسلینگ هم نداشته باشه.
    دوستان هر پیشنهادی دارن لطفا با یه تلفن از فروشنده و اسم فروشگاه لطف کنن راهنمایی کنن. آخه من از شهرستانم می خوام تلفنی بگیرم خیلیم عجله دارم.
    ممنون از همتون
    نظرتون در مورد Sennheiser CX 300 چیه؟ یه فروشگاه تو پایتخت قیمت کردم گفت اصلی 148 تومن.
    Last edited by kdlh64; 28-05-2011 at 11:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به شما
    به نظر گزینه مناسب با توجه به بودجه شما و موجودی بازار شما یه نگاهی به Sony MDR-EX500 بکنید البته احتمالآ مشکل گیرتون بیاد ولی ارزش پولی که بابتش می دید داره.

CX300 با این قیمت اصلآ به صرفه نیست. شما مطمئنی که ورژن دو (CX300 II) نبوده؟ چون تفاوت قیمتی نزدیک دو برابر دارند.

شما هم موفق باشید.
    ممنون از راهنماییتون.
    من زیاد فرصت گشتن ندارم. می خوام اواسط هفته برم سفر واسه همین باید زود به دستم برسه.
    حالا این سونی واقعا در مقابل سنهیزر حرفی برای گفتن داره؟ قیمتش تو چه مایه هایی هست؟
    این CX300 یک و دو کیفیتشون خیلی تفاوت داره؟ اگه 2 باشه 148 می ارزه؟
    با زم متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    من زیاد فرصت گشتن ندارم. می خوام اواسط هفته برم سفر واسه همین باید زود به دستم برسه.
    حالا این سونی واقعا در مقابل سنهیزر حرفی برای گفتن داره؟ قیمتش تو چه مایه هایی هست؟
    این CX300 یک و دو کیفیتشون خیلی تفاوت داره؟ اگه 2 باشه 148 می ارزه؟
    با زم متشکرم
    خواهش میکنم
    برای خرید نباید عجله کنید حتی می تونید غیر حضوری خرید کنید.
    این مدل سونی که به شما معرفی کردم از هر نظر بهتر از سنهایزر CX300 حتی CX300 II هست اما اگر گیرتون نیومد میتونید همین CX300 II را به قیمت نهایتآ 100 انتخاب کنید.

شما هم موفق باشید.

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    برای خرید نباید عجله کنید حتی می تونید غیر حضوری خرید کنید.
    این مدل سونی که به شما معرفی کردم از هر نظر بهتر از سنهایزر CX300 حتی CX300 II هست اما اگر گیرتون نیومد میتونید همین CX300 II را به قیمت نهایتآ 100 انتخاب کنید.

شما هم موفق باشید.
    خوب غیر حضوری بخوام بگیرم فروشگاهی رو سراغ دارید معرفی کنید؟
    برای فروش هر دو. البته جایی که مطمئن باشید جنی اصل می فروشه.
    قیمت سونی حدوداً چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •