با سلام ببخشید من توفیفا 14 چه جوری جام جهانی یا تورنمت بازی کنم؟ اصلا اون بخش را بازی من نداره!
یه سری پچارو باس نصب کنی که توو صفحات قبلی توضیحاتش داده شده.
دوستان سلام
من پچ های MODDINGWAY MOD ALL IN ONE V 1.0.1 و MODDINGWAY MOD V 1.2.0 رو نصب کردم حالا اگه بخوام پچ 1.3 رو نصب کنم آیا حتما نیاز هست که پچ های 1.2.5 و 1.2.6 رو نصب کنم ؟!
یه سوال دیگه اینکه آپدیت هایی که اومدن کدوم رو باید نصب کنم ؟ آپدیت 1.3 + کرک ورژن 5 کفایت میکنه ؟
فعلا قیمتش حول و حوش 90 تومن هست که میاد پایینتر
پینگت هم زیر 200 باشه خوبه اما باز هم خیلی نمیشه روش حساب کرد چون مثل بعضی بازی ها یه سرور جدا نداره که چندین نفر وصل بشن بهش و در واقع فیفا PvP هستش . یعنی بستگی به کانکشن هر دو بازیکن داره و وقتی با خارجی ها بازی میکنی بیشتر لگ و دیلی داره تا با ایرانی ها بازی کنی
خیر باید اون پچ ها رو هم بریزی
اپدیتها رو هم میل خودته . با اپدیت 1.3 تنها گفتن جواب میده منتهی اینکه باگی نداشته باشه معلوم نیست . جهت اطمینان اگه خواستی اون دوتا قبلی رو هم بریز.
اقا امروز من داشتم فیفا بازی میکردم با ارژانتین آلمان رو 3-0 بردم تو وردکلاس....یه نقطه جالب پیش اومد....مدافع تیم المان پاس عقب داد به گلر خودشون گلر اومد تک ضرب پاس بده توپ از زیرپاش در اومد رفت تو گل!
نمیدونم باگ بود یا میخواستن بازی طبیعی بشه
سلام به همه . کسی تا حالا فیفا 14 رو آنلاین بازی کرده . اولتیمیت چطور ... اگه کسی آنلاین زده توضیحی در موردش بده . مرسی![]()
از قسمت ستینگ (خارج از بازی، همون پنلی که پلی داره ) رزولوشن رو رو آخرین حالت قرار میدم ولی بازم به طور کامل بازی تو صفحه فیت نمیشه و از دو طرف (یه مقدار کن ) سیاه هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی نداره که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟
تو خود ویندوز همچین مشکلی ندارم و دسکتاپ با همین رزولوشن و البته 75 هرتز ( screen refresh rate ) کاملا منطبق هست.
Last edited by TimeWarp; 05-01-2014 at 15:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)