جدیدترینش ورژن 3 هست. اما این ورژن برخلاف ورژنهای قبلی پولی شده. شما میتونید ورژن 2.4 رو دانلود کنید. متاسفانه سایت اصلی مسدود شده. اما با یه سرچ میتونید از سایت های دیگه دانلودش کنید.
موفق باشید
جدیدترینش ورژن 3 هست. اما این ورژن برخلاف ورژنهای قبلی پولی شده. شما میتونید ورژن 2.4 رو دانلود کنید. متاسفانه سایت اصلی مسدود شده. اما با یه سرچ میتونید از سایت های دیگه دانلودش کنید.
موفق باشید
اضافه شدن شبکه کاری به دستگاه شما یا چیز دیگه ای نداره و صد درصد به سیاست های صدا و سیما ربط داره
یعنی هر شبکه ای که اونها ارسال بکنند شما می توانی ببینی
البته در سیستم آنالوگ روی هر فرکانس فقط یک شبکه امکان ارسال دارند و یک محدوده اطراف اون فرکانس هم بلا استفاده می ماند و علت اصلی راه اندازی سیستم دیجیتال رفع همین عیب و ارسال شبکه های بیشتر است
الان شبکه های 1 تا8 را توی اصفهان روی فرکانس 618 و بقیه شبکه ها را روی فرکانس 634 و اگه شما یکمی دقت کنی تفاوت آنالوگ و دیجیتال را خوب حس می کنی و محدودیت آنالوگ را متوجه میشی (هشت شبکه روی یک فرکانس توی دیجیتال)
پس حتماً قصد اضافه کردن شبکه ها و احتمالاً تخصصی شدن (مثل شبکه مستند و ...) شبکه ها را داشتند که سیستم دیجیتال را دارند جایگزین آنالوگ می کنند
Last edited by isfahaneshop; 10-03-2011 at 01:04.
با سلام
من یک تلوزیون قدیمی پاناسونیک دارم و برای اینکه xvision بهش وصل کنم ورودی hdmi میخواد که روی تلوزیون من نداره آیا تبدیلش توی بازار هست یا خیر راهی نداره
شما باید با کابل AV (کابل 3 فیش قرمز و سفید و زرد) دستگاهت را به تلویزیون CRT یا همون لامپی های قدیم متصل کنی و نیازی به HDMI نداری
سلام
یکی سوال من رو جواب بده
دوستان ایا با ----- معمولی میشه تلویزیون دیجیتال رو گرفت
منظورم با ----- ماهواره است
اگر میشه لطف کنید طریقه گرفتن و فرکانس کانال ها رو بگید
در شیراز فعال شده یا نه
دوست عزیز
پخش سیستم ماهوارهای با استاندارد ----S/S2 است اما تلویزیون دیجیتال زمینی ----T
در پاسخ به سوال شما باید بگم که بعضی از رسیورهای گرانقیمت این دو استاندارد رو دارن
و میشه استفاده کرد که تعداد این رسیورها در بازار خیلی کمه
برای مشاهده آخرین وضعیت راهاندازی شبکههای دیجیتال سیما در استانها میتونی به وبلاگ استانیها مراجعه کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by feshk; 10-03-2011 at 15:16.
سلام .
ما یدونه گیرنده ی دیجیتال سیماران خریدیم ولی وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی برفک نشون میده. طبق دفترچه ی راهنماش هم وصل میکنم . یعنی فیش آنتن رو از تلویزیون جدا میکنم و میرنم به دستگاه . بعدشم اون س تا فیش رنگی رو وصل میکنم به دستگاه و تی وی . اما وقتی که روشنش میکنم انگار نه انگار . منویی که تو دفترچش نوشته باید بیاد، نمیاد و همچنان برفک نشون میده
!!
اشکال از کجاس حالا ؟ همون فیش آنتن که به دستگاه وصل کردم باید کافی باشه دیگه یا یه فیش دیگه باید به تی وی بزنم؟!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
![]()
باید کلید MENU رو روی کنترل بزنید و بعد به قسمت جستجو بروید و کانالها را سرچ کنید.
برای گرفتن TV خودمون بر روی PC باید چه کارهای کرد..؟ من یکدونه --- دارم که قبلا ماهواره ازش میگرفتم آیا به کار میاد..؟
اون مشکل حل شد . ممنون . فقط اطلاع دارین که آیا میشه با این دستگاه سیماران یه شبکه رو دید و همزمان شبکه ی دیگه رو رو مموری ذخیره کرد ؟ سیماران این قابلیت رو داره ؟
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)