تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 396 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان این پچهایی که برای بازی ارایه شده نقل وانتقالاتو آپدیت میکنه؟ تو یکی از سایتا ورژن 1،8 کرک شده گذاشته شده بود با حجم 500 مگا بایت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    میشه روش کارش رو هم بگی؟
    Cheat Engine

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خواهش می کنم بگید چگونه ضربه ایستگاهی را به خوبی بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تو career که بازی میکنم تیمم تو لیگ قهرمانان بازی نداره تیمم هم بایرن مونیخ هستش و تو لیگم دوم شدم سال اولم لیگ قهرمانان نبودم.چرا؟ تنظیمات خاصی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش می کنم بگید چگونه ضربه ایستگاهی را به خوبی بزنم
    سلام دوست عزیز قبلا توضیح داده بودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    جهت بالا رو نگه دارید و شوت و به نسبت فاصله با دروازه پرکنید و دستتون و تا زدن ضربه از جهت بالا بر ندارید ! حتی می تونید با مایل کردن جهت به سمت چپ و راست به توپ کات بدین ...
    شوت رو هم معمولا باید تا نصف پر کنید . ( فقط کافیه تو تمرین ها امتحان کنید تا قلقش کامل دستتون بیاد )
    Last edited by Dav0od; 21-02-2013 at 23:08.

6. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شهر تبریز بهترین و زیباترین شهر ایران

6

سلام
    میشه روش کارش رو هم بگی؟
    Cheat Engine
    ببین دوست عزیز تو اون ادرسی که برای خرید اکادمی دادم شما و.قتی میرید اون قسمت میتونید 3 اکادمی بخرید در زمانی که در اون بخش قرار دارید اون گوشه سمت راست بودجه باشگاه رو زده در همون حالت میرید دسکتاب و نرم افزار رو اجرا میکنید اون علامت رایانه رو میزنید اونجا برنامه های درحال اجرا رو نشون میده فیفا رو انتخاب میکنید بعد اون عدد(بودجه که تو اون بخش دیدید)بدون کم و کاست مینویسید و دکمه اینتر رو میزنید تا جستجو کنه بعد چند تا عدد میاره که همشون مشابه میرید تو بازی یه اکادمی میخرید اون بدوجه تغییر میکنه اونو عدد رو به خحاطر میسپارید و بازم در اون حالت به دسکتاب میرید حالا عدد رو مینویسید و اینتر رو میزنید در این حالت مشاهده میکنید یه در جستجو ها فقط یک مورد رو پیدا کرد اون رو با دوبار کلیک به بخش پایین منتقل میشه بعد در اون عدد مربوطه کیلیک میکنید و عدد 999999999 رو مینویسید میرید تو فیفا میبینید بودجه زیاد شده در بخش ترانسفر تو اون قسمت که بودجه کلی رو تغییر میدیم بودجه هفتگی رو تا اخر پر میکنیم در این حالت بودجه کلی 0 میشه بازم میرید تو بخش خرید اکادمی بعد دسکتاب در اون نرم افزار میبینید اونم شده صفر دوباره کلیک میکگنید بازم عدد999999999 مینویسید حالا اگه از اون نرم افزار خارچ بشید درخواست سیو میکنه میتونید رد کنید میتونید سیو کنید اختیاری هست وقتی وارد فیفا میشین و در بخش بودجه میبینید بودجه کلی شده999999999 و بودجه هفتگی هم تقریبا شده 200000000 البته تقریبا با اینم بودجه هر بازیکنی میخواهید میتونید بخرید با دستمزد های حتی بیشتر
    دقت کنید که نمیتویند این کار رو بیشتر از دوبار انجام بدید منظورم اینه که اگه بودجه کلی تون بیشتر از فکر کنم 1.9 میلیارد نباید بشه چون بودجه صفر میشه خوب افکر نکنم زیاد هم لازم باشه جون 999999999 خودش خیلی هست
    با تشکر

8. این کاربر از MAJEDFD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام دسته بازیمو مثل فیفا 11 خودم تعریف کنم کسی
    fifaconfig فیفا 11 رو داره آپ کنه واسم تا از سیو تنظیماتش برا فیفا 13 استفاده کنم
    منون میشم

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آیا باید تنظیمات خاصی انجام داد تیم ملی مورد علاقه مان(آلمان) پیشنهاد بده من تمام بازیام را پیروز شدم اما پیشنهادی نمی آید

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بــــــــرادرای عزیـــــــــــز

هنــــــوز آپــــــدیــــتـــــی بـــــــــرا فیفـــــــــــــا نــــــــیومــــــــــــد ه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    تو مود كرير اول تو يه فصل 4 تيم عوض كردم بعد هم هنوز يه تيم خوب بهم پيشنهاد نداده ؟ تا ميام يه تيم و سرجمع كنم ميزنه هفته آخرو سريع از تيم اخراج ميشم! چي كار كنم؟ يه توضيحي كسي ميتونه بده؟ با هر تيمي هم كه بازي كردم خوب نتيجه گرفتم تقريبا همه بازيهامو بردم!
    يه مورد ديگه من با xbox آفلاين بازي رو آبديت كردم ولي نقل وانتقالات به روز نشد يكي كمك كنه!
    كسي نيست يه توضيح بده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •