دوستان این پچهایی که برای بازی ارایه شده نقل وانتقالاتو آپدیت میکنه؟ تو یکی از سایتا ورژن 1،8 کرک شده گذاشته شده بود با حجم 500 مگا بایت!
دوستان این پچهایی که برای بازی ارایه شده نقل وانتقالاتو آپدیت میکنه؟ تو یکی از سایتا ورژن 1،8 کرک شده گذاشته شده بود با حجم 500 مگا بایت!
سلام
میشه روش کارش رو هم بگی؟
Cheat Engine
خواهش می کنم بگید چگونه ضربه ایستگاهی را به خوبی بزنم![]()
سلام دوستان من تو career که بازی میکنم تیمم تو لیگ قهرمانان بازی نداره تیمم هم بایرن مونیخ هستش و تو لیگم دوم شدم سال اولم لیگ قهرمانان نبودم.چرا؟ تنظیمات خاصی داره؟
سلام دوست عزیز قبلا توضیح داده بودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جهت بالا رو نگه دارید و شوت و به نسبت فاصله با دروازه پرکنید و دستتون و تا زدن ضربه از جهت بالا بر ندارید ! حتی می تونید با مایل کردن جهت به سمت چپ و راست به توپ کات بدین ...
شوت رو هم معمولا باید تا نصف پر کنید . ( فقط کافیه تو تمرین ها امتحان کنید تا قلقش کامل دستتون بیاد )
Last edited by Dav0od; 21-02-2013 at 23:08.
ببین دوست عزیز تو اون ادرسی که برای خرید اکادمی دادم شما و.قتی میرید اون قسمت میتونید 3 اکادمی بخرید در زمانی که در اون بخش قرار دارید اون گوشه سمت راست بودجه باشگاه رو زده در همون حالت میرید دسکتاب و نرم افزار رو اجرا میکنید اون علامت رایانه رو میزنید اونجا برنامه های درحال اجرا رو نشون میده فیفا رو انتخاب میکنید بعد اون عدد(بودجه که تو اون بخش دیدید)بدون کم و کاست مینویسید و دکمه اینتر رو میزنید تا جستجو کنه بعد چند تا عدد میاره که همشون مشابه میرید تو بازی یه اکادمی میخرید اون بدوجه تغییر میکنه اونو عدد رو به خحاطر میسپارید و بازم در اون حالت به دسکتاب میرید حالا عدد رو مینویسید و اینتر رو میزنید در این حالت مشاهده میکنید یه در جستجو ها فقط یک مورد رو پیدا کرد اون رو با دوبار کلیک به بخش پایین منتقل میشه بعد در اون عدد مربوطه کیلیک میکنید و عدد 999999999 رو مینویسید میرید تو فیفا میبینید بودجه زیاد شده در بخش ترانسفر تو اون قسمت که بودجه کلی رو تغییر میدیم بودجه هفتگی رو تا اخر پر میکنیم در این حالت بودجه کلی 0 میشه بازم میرید تو بخش خرید اکادمی بعد دسکتاب در اون نرم افزار میبینید اونم شده صفر دوباره کلیک میکگنید بازم عدد999999999 مینویسید حالا اگه از اون نرم افزار خارچ بشید درخواست سیو میکنه میتونید رد کنید میتونید سیو کنید اختیاری هست وقتی وارد فیفا میشین و در بخش بودجه میبینید بودجه کلی شده999999999 و بودجه هفتگی هم تقریبا شده 200000000 البته تقریبا با اینم بودجه هر بازیکنی میخواهید میتونید بخرید با دستمزد های حتی بیشتر
دقت کنید که نمیتویند این کار رو بیشتر از دوبار انجام بدید منظورم اینه که اگه بودجه کلی تون بیشتر از فکر کنم 1.9 میلیارد نباید بشه چون بودجه صفر میشه خوب افکر نکنم زیاد هم لازم باشه جون 999999999 خودش خیلی هست
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام دسته بازیمو مثل فیفا 11 خودم تعریف کنم کسیfifaconfig فیفا 11 رو داره آپ کنه واسم تا از سیو تنظیماتش برا فیفا 13 استفاده کنم
منون میشم
آیا باید تنظیمات خاصی انجام داد تیم ملی مورد علاقه مان(آلمان) پیشنهاد بده من تمام بازیام را پیروز شدم اما پیشنهادی نمی آید![]()
بــــــــرادرای عزیـــــــــــز
هنــــــوز آپــــــدیــــتـــــی بـــــــــرا فیفـــــــــــــا نــــــــیومــــــــــــد ه ؟؟؟
كسي نيست يه توضيح بده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)