درود
این نمایندگی های کسپرسکی که تعدادشون کم هم نیست و همه مدعی تنها نمایندگی در ایران هستند ، کدوم واقعیه؟ اصلاً فرقی می کنه از کدومشون خرید کنیم؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درود
این نمایندگی های کسپرسکی که تعدادشون کم هم نیست و همه مدعی تنها نمایندگی در ایران هستند ، کدوم واقعیه؟ اصلاً فرقی می کنه از کدومشون خرید کنیم؟
سلام
قبلا در سایت رسمی کسپرسکی،لیست نمایندگان ایران هم زده شده بود.
من اون لیست رو داشتم و الان فقط شاتل و سایت ----------- از اون لیست باقی مونده.
بقیه سایتها یا باز نمیشن یا دیگه لایسنس نمیفروشند.
در مورد سایرین:
متاسفانه سوئ استفاده از فروش لایسنس ویندوز،آنتی ویروس و ... زیاد شده.
برخی افراد مستقیم یا با واسطه از کشورهای اطراف لایسنس عمده میخرند و معلوم نیست هرکدوم رو به چند نفر می فروشند.بعد که لایسنس بلاک بشه معلوم نیست جوابگو هستند یا نه
خیلی ها هم که در سایتهای همسایه لایسنس 5 هزارتومانی هم دارند زحمت میکشند و لایسنس های موجود در اینترنت رو جمع آوری کرده و بفروش میرسانند!
سلام یک انتی ویروس می خواستم مثل norton 360 و قوی هم باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من خودم norton360 2014 دارم .
لطفا راهنمایی کنید
سلام" کاسپر 2015 اینترنت سکوریتی
درود :
دوست عزیز صفحه اول سایت اوست رو که باز کنید همون اولین نسخه ، نسخه رایگان هست برای دانلود و از سایتهای معتبر دیگه مثل فایل هیپو و سافت پدیا و دانلود دات کام هم میتونید دانلود کنید.
شما در هر صورت باید حتی نسخه رایگان اوست رو هم رجیستر و ثبت کنیدو برای ثبت نسخه رایگان باید داخل سایت اوست بشید و یک اکانت بسادگی برای خودتو بسازید و ایمیلی که اونجا ثبت میکنید یک لایسنس 370 روزه و بدون محدودیت دفعات نصب روی سیستمتو براتو ایمیل میکنند.
برای زبان فارسی هم در اول نصب بجای نصب آسان و پیشنهادی روی کاستومایز اینستال کلیک کنید که در اونجا امکانات زیادی مثل تغییر زبان و فعال و غیر فعال کردن ماژولهای مختلف مثل میل شیلد و وب شیلد و فایل شیلد و غیره رو بهتون میده و این خوبه چون مثلا کاربری که به نت متصل نمیشه احتیاجی به میل شیلد و وب شیلد نداره و اونها رو میتونه8 نصب نکنه که اگه همون بغل سمت چپ مو قع حذف این ماژولها نگاه کنید از حجم فایل نصبی کم میشه و مطمئنا آنتی ویروستون قدری سبکتر هم کار خواهد کرد.
![]()
سلام دوستان
دوستان من تا همین دو سه روز پیش از نورتون استفاده میکردم و راضی بودم. یه دفعه جو گیر شدم و گفتم بزار بیت دفندر رو هم یه تستی بکنم. خلاصه اینکه نصب کردم. ولی اون چیزی که واقعا این قدر تعریف میکردن و توی سایت ها همیشه از همه آنتی ویروس ها پیشه میگرفت نیست ! من نسخه 2015 را نصبیدم و باید بگم بر خلاف چیزی که بیت دیفندر در سایتش نوشته ، این آنتی ویروس بیشتر از نورتون روی پرفورمنس (حداقل روی سیستم من که اینجوریه !) تاثیر گذاشت ! بعدش هم اینکه زمان Scanningــش خیلی بیشتر از نورتون هست !
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه من عموما لایسنس برای آنتی ویروس ها میخرم ، به نظر شما همین بیت دیفندر را داشته باشم و یا دوباره بر گردم به نورتون ؟
ممنون
ســلام
اول از همه اینو بگم که وقتی شما یه آنتی ویروس نصب میکنید (هر آنتی ویروسی) ، حداقل 10 روز باهاش کار کنید.حتی اگر تو همون دو-سه روز اول شما رو نا امید کرد!
سریالهای نورتون که دیگه کار نمیکنن اونطور که کاربرانش گفتن.پس فعلا نورتون میره کنار تا نسخه 2015 بیاد و ساختار جدید لیسانس ها مشخص بشه.
بیت دیفندر دیتابیس بزرگتری نسبت به نورتون داره و بهتر هم ویروسها رو پاک میکنه.بنابراین طبیعی هست که روی کارایی سیستم تاثیر بگذاره.
دوستان دیگه باید دور Norton خط قرمز کشید؟؟؟
همه لایسنس های رایگان و غیر رایگان از کار افتادن !!!
سلام
بسیار ممنون از راهنماییتون
به نظر شما بین کسپر اسکای 2015 و بیت دیفندر 2015 کدوم مورد برای منی که میخوام یه آنتی ویروس قوی داشته باشم که خیلی هم روی عملکرد سیستم تاثیر نگذاره مناسبتر هست؟
راستی کانفیگ سیستمم اینه :
سی پی یو : core i5 4200u
رم : 4 گیگ
هارد هم 5400 دور هست
پیشاپیش ممنون
هر دو محصول تازه منتشر شدن و تست کارایی هم انجام ندادن تا بتونیم بهتر مقایسه کنیم.
برای این سیستم هر دو خوبن. شما بیت دیفندر رو نگه دارید. میتونید اون بخشهایی رو که بهش نیازی ندارید غیر فعال کنید.
مثل : Wallet ، Search Advisor و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)