تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 602 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان یه دونه هدست عادی که روی گوش قرار بگیره ولی کوچیک باشه بی زحمت معرفی کنید.تا50-60 ...

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
    نظرتون راجع به اینا:
    1-creative ep-630
    2-sony mdr-ex60lp
    2-audio technica تا این رنج قیمت
    ممنون
    چی تو این رنج و پایینتر از این قیمت ارزش خرید داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من حدود 100 هزار تومان میخوام بابت هدفون هزینه کنم
    از همه ی سبک ها هم موزیک گوش میدم از پاپ ایرانی گرفته تا جز و بلوز و راک و متال و دنس و ترنس خلاصه یه وضعیتی یه پلیرم دارم که پند ساله دارم باهاش کار میکنم cowon d2
    خیلی ازش راضیم فقط الان هدفون ندارم شما کمک کنید یکی بگیریم
    در ضمن اگه میشه بگید از کجا بگیرم
    سلام.
    شما دقیقا" اعلام نکرده اید که هدفون فول سایزر مد نظر شماست یا In Ear . اگر فول سایز مد نظر شماست Sennheiser HD201 پیشنهاد می شود در غیر این صورت مدلهای فیلیپس مناسب شما هستند. (فیلیپس پیشنهاد نمی شود.) اگر هدفون In Ear می خواهید Creative EP-630 و Panasonic HJE300 پیشنهاد می شود.
    هدفون پاناسونیک را از جمهوری و سنهایزر را با گارانتی نامداران از بازار موبایل ایران تهیه کنید(خیابان حافظ). Creative هم که همه جا پیدا می شود اما فقط با گارانتی شاب خرید کنید.
    موفق باشید.
    دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
    نظرتون راجع به اینا:
    1-creative ep-630
    2-sony mdr-ex60lp
    2-audio technica تا این رنج قیمت
    ممنون
    چی تو این رنج و پایینتر از این قیمت ارزش خرید داره؟
    در این رنج قیمت Creative پیشنهاد می شود. در ضمن اکثر مدلهای این رنج مید نسبتا" ضعیف و بیس قوی دارند که با سلیقه ی اکثر کاربران مطابقت دارد.
    موفق باشید.

4. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این ep630 صداش شفافه؟ برای زبان میخوام.
    Last edited by pristine; 04-08-2013 at 16:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض ایرفون مناسب برای زبان

سلام.

دوستان در پست هایی که برای انتخاب مشاوره داده بودند ، اکثر مدل ها برای مثلا بیس قوی و موسیقی و امثال اینها بود. من مصرف شخصیم استفاده برای گوش دادن به پادکست ها و رادیو و کتاب های صوتی و به طور کلی برای زبان گوش دادن است .
    البته موسیقی هم گوش میدم اما کم.فکر میکنم که اگر یک ایر فون خوب داشته باشم ، صداها با شفافیت بیشتر و واضح تر شنیده بشه!شفافیت صدا برام مهمه.
    کسی میتونه برای این مورد راهنماییم کنه؟
    لطفا در طیف قیمت تا 100 تومن راهنمایی کنید.مدلهای earphone رو هم نسبت به earbud ترجیح میدم. البته اگر نشد هم عیبی نداره.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.

دوستان در پست هایی که برای انتخاب مشاوره داده بودند ، اکثر مدل ها برای مثلا بیس قوی و موسیقی و امثال اینها بود. من مصرف شخصیم استفاده برای گوش دادن به پادکست ها و رادیو و کتاب های صوتی و به طور کلی برای زبان گوش دادن است .
    البته موسیقی هم گوش میدم اما کم.فکر میکنم که اگر یک ایر فون خوب داشته باشم ، صداها با شفافیت بیشتر و واضح تر شنیده بشه!شفافیت صدا برام مهمه.
    کسی میتونه برای این مورد راهنماییم کنه؟
    لطفا در طیف قیمت تا 100 تومن راهنمایی کنید.مدلهای earphone رو هم نسبت به earbud ترجیح میدم. البته اگر نشد هم عیبی نداره.با تشکر
    دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما از هدفونتون توقع دارید، تو این رنج قیمت XBA-1 sony میتونه گزینه خوبی باشه

8. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما از هدفونتون توقع دارید، تو این رنج قیمت XBA-1 sony میتونه گزینه خوبی باشه

با تشکر ،
    این سونی XBA-1 که گفتید بهتره از کریتیو ep630 هست؟ (البته برای این کاربرد که من عرض کردم، گوش دادن برای زبان)

در ضمن من در فرومهای دیگر خوندم که مثلا فلان گوشی اگر زیاد باهاش گوش کنی باعث خستگی گوش میشه. اینو معمولا برای هدفونهای پشت بسته میگن.

این سونی اینطوری نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام
    به موزیک بازای گل و اهل این زمینه مرسی که وقت میذارین اینو میخونین و اگه حال داشتین پاسخ میدین
    سرتونو درد نیارم سریع میگم اول یه سری اطلاعات که سریع تر به نتیجه برسیم یه هدفون میخوام که:

1-اولین و مهمترین .میخوام واسه متال (دث،گاتیک،ترش،دووم،سیمفون ک و...) کلا شلوغ سبک اصلیه یعنی جزیات بالا و دقیق و شفاف خیلی ملاکه و همچنین برداشت نشه فقط همینه شاخه های دیگه هم هست جازو بلوزو سبکای پر ساز+هیپ هاپ+ و پاپ به صورت نه جدی +میخوام صدای vocal تنها هم توش بسیار راضی کننده باشه.و sound stage باز .(خیلی هم بیخودی ایرادگیرم و میدونمم بده ولی خب...)کلا دنبال یه حس خوبم ولی یکمی با سطح انتظاره یخوره بالا
    2- موارد بالا با در نظر گرفتن رنج قیمتیه که میخوام هزینه کنم و میدونمم که هرچی بگیرم هم بهترش هست یعنی تا زیر800 تومن حالا اگه مدل بهتری هم بود شاید باز یکم بالا پایین شد (چون چیزی میخوام که بمونه برام حرفه ای اینکار نیستم ولی کمی حرفه ای میخوام گوش کنم و اونقد پولدار نیستم که مدلهای ارزونو یکی پس از دیگری شوت کنم تو کمد!

3-استفاده خونگی دارم در حال نشسته نه پرتابل و حتما نیاز به آمپ و ...هم دارم که خوشحال میشم نظرتون رو بدونم قیمت آمپ وdacو سوند کارت خوب و هرچی لازمه واسه drive خوب رو دقیقا نمیدونم ولی از هدفون بیشتر نشه (استفاده هم کاملا مجزا از کامپوتر و لپ تاپ)

4- با وجود این نمیخوام هدفون دیگه داشته باشم یعنی فعلا حالا حالاها و یهیو میخوام سطح ارقاییه اساسی حس کنم

5-نظر خودم hi fi man he 400 که احتمالا بیشتر از حد برآورد بودجه منه با این بازار دلار عالیییی

اگه نظری در باره این مدل hi fi man 400 یا مدل مشابه بهتر یا هم سطح یا پیشنهادی خودتون دارید +آمپ و غیره که نیازداره چون بیشتر مد نظرم هدفون با امپدانس بالاس لطف میکنین بفرمایید
    Last edited by bobby_zirchoone; 05-08-2013 at 10:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه هدفون میخوام برای گیم . میدونم که هدفنهای زیادی الان توی بازار هست برای گیم . ولی من فقط یه هدفون میخوام که صداهای خیلی کم توی بازی رو بتونه بلندتر پخش کنه . مثلا صدای تیری که جای دورتری از مپ بازی میاد و یا صدای پای حریف رو که توی بازی خیلی صدای ضعیفی هست رو بتونه بلند تر کنه.
    با تشکر فراوان از زحمات شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه هدفون میخوام برای گیم . میدونم که هدفنهای زیادی الان توی بازار هست برای گیم . ولی من فقط یه هدفون میخوام که صداهای خیلی کم توی بازی رو بتونه بلندتر پخش کنه . مثلا صدای تیری که جای دورتری از مپ بازی میاد و یا صدای پای حریف رو که توی بازی خیلی صدای ضعیفی هست رو بتونه بلند تر کنه.
    با تشکر فراوان از زحمات شما

چیزی که شما میخوای وجود نداره، تنها چیزی که به ذهنم میرسه استفاده از هدفون دارای نویزکنسلینگ یا هدفون فول سایز بسته هست که بتونید صداهای ضعیف رو بهتر بشنوید

13. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •