تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 319 از 461 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واسه امتحان میخوام . این گام به گام هم دارم . چه جوری بخونم ؟ این همش خلاصه هست ؟
    این همه واسه کتابای دیگه پول دور ریختیم اینم روش ! تازه این قیمتی نداشت !
    تمرین ها و فعالیت های کتاب درسی رو از روی گام به گام کار کن

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

آقایون خلاصه ما طرح کنکور مدرسه شرکت نکنیم ؟

فردا آخرین مهلت هست !

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فردا آخرین مهلت هست !
    اگه در فهم مطالب درسی مشکل نداری نه ثبت نام نکن.
    خودت برو کتاب های کمک درسی رو بخر و از همین فردا شروع کن به درس خوندن.

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

اگه در فهم مطالب درسی مشکل نداری نه ثبت نام نکن.
    خودت برو کتاب های کمک درسی رو بخر و از همین فردا شروع کن به درس خوندن.
    راستی بهترین برنامه واسه 2 هفته بین آزمون ها چیه ؟ (منظورم تو تابستون هست)
    مثلا هفته اول آموزش ، هفته دوم تست ، یا ... ؟

یکی از آشنایان ما توی کنکور 2 رقمی آورده بود میگفت روزی 4-5 تا درس رو میخوند !
    اینجوری بهتره ؟ بازدهی پایین نمیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

اقا قبله هرچی بگم امضات خیلی مشته دمت گرم ای ول داری ب خدا............
    راجبه اینکه چجوری بخونی یا ترکیب دروس مطالعاتیت چه جوری باشه باید بگم هرکسی برا خودش یه روش خاصی داره که شاید فقط واس اون جواب بده یا نه واس افراد دیگه هم موثر باشه.... رتبه 1 تجربی امسال تو مصاحبه ای که داشت گفته بود دروس رو روزانه به صورت ترکیبی میخونده که خسته کننده نباشه یعنی دقیقا مثه همون اشناتون مثلا صب یکی دو تا درس بعدظهر چندتادرس شبم........... ولی بازم میگم بستگی ب خودت داره من خودم خیلی زور بزنم بتونم 3 تا درس بخونم تو یه روز این دیگه فوق فوقشه ولی این سه تا درسو فوت اب میشم دیگه......... بستگی ب خودت داره
    موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان داداش این کتاب فیزیک مبتکران مولفش همون محمودزادس؟! این کتاب اگه مسلط مسلط شم میتونم تو کنکور بالای 80 بزنم؟! البته فقط آموزشش برام مهمه ینی با اموزش این کتاب و تستای گاج سفید میتونم به بالای 80 برسم؟ چون کتاب ب دردبخور تو بازار برا فیزیک تا حالا ندیدم............

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من از عربی هیچی نمیدونم بنظرتون رو کدوم مبحث تمرکز کنم؟ ترجمه چطوره؟(فقط از اعلال یه چیزایی میدونم)

فردا آخرین مهلت هست !
    فقط اگه گفتن باید همه درسارو ثبت نام کنی بهشون بگو و هر درسی رو مشکل داری فقط اونو ثبت نام کن کلا به مدرسه نباید زیاد رو داد
    Last edited by moh72; 04-05-2012 at 22:47.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من از عربی هیچی نمیدونم بنظرتون رو کدوم مبحث تمرکز کنم؟ ترجمه چطوره؟(فقط از اعلال یه چیزایی میدونم)

فقط اگه گفتن باید همه درسارو ثبت نام کنی بهشون بگو و هر درسی رو مشکل داری فقط اونو ثبت نام کن کلا به مدرسه نباید زیاد رو داد
    رو ترجمه و تعریب و مفهوم خیلی راحت میتونی حساب باز کنی . کتاب ترجمه و تعریب و مفهوم عربی نشر الگو رو بگیر حدود 5 تومن هست . خیلی به دردت میخوره ! راه دیگه اینکه سوالای کنکور چند سال اخیر رو اگه خوب بررسی کنی راحت میتونی عربی رو بالای 50 بزنی .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه منظورت آزمون های آزمایشی هستن باید اون موسسه ای که ثبت نام کردی طبف برنامه خوددش پیش بری
    برای آزمون های فاز اول گزینه دو که همگی برای هفته آخر ( معمولا هفته سوم ) مرور و تست بودن .

مطمعن باش این دوره تابستونی اگه برای این بود که دانش آموزان برای کنکور آماده بشن قطعا بهتون اجازه میدادن که در درسی که احساس نیاز میکنین ثبت نام کنین . همین موضوع که این اجازه رو ازت گرفتن یعنی آینده درسیت براشون اهمیت نداره و این کار یه فعالیت تجاری هست نه آموزشی.
    اقا قبله هرچی بگم امضات خیلی مشته دمت گرم ای ول داری ب خدا............
    راجبه اینکه چجوری بخونی یا ترکیب دروس مطالعاتیت چه جوری باشه باید بگم هرکسی برا خودش یه روش خاصی داره که شاید فقط واس اون جواب بده یا نه واس افراد دیگه هم موثر باشه.... رتبه 1 تجربی امسال تو مصاحبه ای که داشت گفته بود دروس رو روزانه به صورت ترکیبی میخونده که خسته کننده نباشه یعنی دقیقا مثه همون اشناتون مثلا صب یکی دو تا درس بعدظهر چندتادرس شبم........... ولی بازم میگم بستگی ب خودت داره من خودم خیلی زور بزنم بتونم 3 تا درس بخونم تو یه روز این دیگه فوق فوقشه ولی این سه تا درسو فوت اب میشم دیگه......... بستگی ب خودت داره
    موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان داداش این کتاب فیزیک مبتکران مولفش همون محمودزادس؟! این کتاب اگه مسلط مسلط شم میتونم تو کنکور بالای 80 بزنم؟! البته فقط آموزشش برام مهمه ینی با اموزش این کتاب و تستای گاج سفید میتونم به بالای 80 برسم؟ چون کتاب ب دردبخور تو بازار برا فیزیک تا حالا ندیدم............
    بله مولفش محمودزاده هست که بهترین نویسنده فیزیک در ایران هست و در تالیف کلیه کتاب های علوم و فیزیک از ابتدایی تا پیش دانشگاهی مشارکت داشته.
    با خوندنش کل مفهوم درس رو میفهمی و اگه تست هاش رو حل کنی قطعا به فیزیک مسلط میشی ولی اگه درصد خیلی بالا میخوای باید خیلی بیشتر تست بزنی چون این مبتکران کتاب تست نیست تست هاش آموزشی هستن. من در کنارش کتاب های سفید گاج رو هم توصیه میکنم.

م.
    .
    .
    .
    .
    .

دقیقا!
    کلا اینجور کلاس ها برای دبیرانی هست که در طول سال درآمدشون از مدرسه کمتر از اون چیزی بود که انتظار داشتن. بیشتر برای راضی کردن دبیرانی مثل معارف و ادبیات و زبان و ... معمولا ساعات تدریس کمی بهشون میرسه میخوان اینجوری براشون جبران کنن .

12. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    توجه جهت خرید کتاب از نمایشگاه .....
    یک نکته ای رو واسه دوستانی که قصد خرید کتاب از نمایشگاه رو دارن عرض کنم ....
    موقع خرید حتما به چاپ کتاب توجه کنید چون دیده شده بعضا کتاب با چاپ 2 سال قبل رو که روی دستشون مونده میفروشن.
    و این مورد در 2 انتشارات کانون(قلم چی) و برخی دروس مبتکران بیشتر هست.
    پس موقع خرید توجه داشته باشید که حتما کنکور 90 رو هم درش باشه

موفق و پیروز باشید .......

14. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این یارو () تو سی دی "همه چیز در مورد دوران جمع بندی" که کانون داده بود اومد یه چیزایی گفت ترسوند منو میگه تعاریف حد و مشتق تو کتاب حسابان جدید عوض شده!!(بعد میگفت سی دیه مارو بخرین اونارو توضیح میدیم!)منم دیفرانسیلو از کتاب رمزینه میخونم که چاپ 89 هست حالا مشکلی پیش نیاد؟ اخه مگه تعریفم عوض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •