تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 319 از 337 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من چند تا سوال دارم به ترتیب جواب بدید ممنون میشم
    1مامیخواهیم یک سرور درست کنیم که کانکشنی رو به اشتراک بزاریم این کانکشن کارش رد شدن از پ ی ل ت ر هست و تعداد استفاده کننده 6 تنفر سیستم های ارتباطی هم لب تاپ و تبلت هستن و ما نمیخواهیم روی هیچ سیستمی برنامه برای خودمان جدا داشته باشم منظورم نصب برنامه های دور زدن......
    1چه نوع سخت افراری پیشنهاد میدید لب تاپ یا pc ایا رم مهمه یا خیر سیستم قدیمی کار راه انداز هست هارد 40 گیگ بس هست فقط برای سیستم عامل
    2چه سیستم عاملی پیشنهاد میدید بیشتر میگفتن لینوکس اما اینجا بیشتر به ویندوز رای دادن
    3 درحال حاظر یک مودم و دو تا اکسس پوینت در یک ساختمان 3 طبقه وجود داره با 6 کاربر اینکاربرها دائم وصل نیستند و اینترنت نامحدود هست
    4ما در نظر داریم مودم+ اینترنت رو کنار سرور ببریم باکابل به کارت شبکه اول وصل کنیم و از شبکه دوم سرور خروجی بدیم به اکسس پوینت وووووو همه استفاده کنن
    5 ایا از نظر استاندارد درست هست ما نه میخواهیم بدونیم کی چه سایتی رفته یاپهنای باند مشخصی براشون درست کنیم البته در حال حاظر شاید در اینده کنترل پهنای باند و تعین کاربر که چقدر سرعت داشته باشه
    6 امنیت در این کار چقدر بالا میره در سرور کاری به امنیت پسورد اکسس پوینتها نداریم
    چون ما یک فایروال + فایروال خود ویندوز یا همون سیستم عامل هست + فایروالهای که روی سیستم هر شخص جدا گانه هست نفوذش چقدره
    چون اینجا دو تا کانکشن هست یکی گیزنده یکی فرستنده پس فکر کنم فایروال اینجا بیخودی هست تو سرور راهی هست کانکشن ها از فایروال رد بشن
    سلام دوست عزیز
    در مورد گزینه ی اول حتما باید کیس باشه چون قراره روزانه روشن باشه و یک لپ تاپ دووم نمیاره. ولی با این تعداد کاربر احتیاجی به سرور های صنعتی نیست. یه core i5 با 4gb رم جواب کارتون رو میده.
    در مورد سیستم عامل که جواب این سوال واضحه، چون در شبکه هایی با این سایز احتیاجی به لینوکس نیست. ضمن اینکه اگر شما لینوکس بلدی میتونی انجام بدی ولی اگر بلد نیستی اصلا نباید از سرور لینوکسی استفاده کنی چون لینوکس برای کسانی که باهاش تجربه ی کاری درست و حسابی ندارن یا مدارکشو نگرفتن خیلی اذیت کنندست.
    گزینه های بعدی رو همشون رو میتونید با فایروار ماکروساف tmg به سادگی راه اندازی کنید. هم میتونید پهنای باند برای هر ip تعیین کنید
    هم سایتهای مشخص فیلتر کنید هم .......
    ولی اگر تا به حال این کار رو نکردید باید بدونم چه دوره هایی رو طی کردید. چون به این راحتی ها هم نیست.
    ضمن اینکه معمولا بهتره که به هر کاربر یه انتی پ ی ل ت ر بدین. تا خودشون مدیریت کنند چون اگر از سرور اصلی بخواین این کار رو بکنید
    سرعتتون معمولا میاد پایین و دردسرهای خاص خودش رو داره.
    راه حلهای دیگه هم مثل استفاده از کریو هست ولی یک پیشنهاد اصولی برای شما با توجه به کارهایی که میخواین انجام بدین همون tmg هستش. چنانچه دوره ی +NET رو طی کرده باشید با حدود 60 ساعت وقت گذاشتن میتونید انجامش بدین. سوالی هم بود در خدمتم.
    سلام رفقا يه راهنمايي بکنين منو:
    آي پي پابليکمون وليده.
    مودم وايمکس BM8301 داريم با آي پي 192.168.0.10
    روتر ايسوس RT-N12 داريم با آي پي 192.168.1.1
    کلاينت ها به روتر وصل هستن
    کلاينتي که روش IIS FTP راه انداختيم هم آي پيش مسلما هست 192.168.1.100
    تنظيمات فايروال و اين حرفا همه انجام شده.

ميخوايم ftpserver رو راه بدازيم اما مشکل اينجاس که آي پي مودم و روتر هم رنج نيستن و پورت فورواردينگ جواب نميده. از اونطرف هم مودم روي حالت روتر تنظيم شده و نميشه هم رنجشون کرد. و نميخوايم هم که مودم روي حالت بريج ست بشه.
    چيکارکنم؟
    اینم عکس از حالتش:
    ببخشید من نفهمیدم ip او یکی اینترفیس روتر چیه
    اگر بتونی شکل شبکه رو با visio یا حتی packet tracer بکشی خیلی بهتر میشه روش نظر داد.
    سلام دوستان یک سوال داشتم و اون اینکه آیا کابل شبکه علاوه بر دیتای شبکه برق هم داره یا نه اگر نداره آیاباید برای داشتن برق روی کابل شبکه از سوئیچ poe استفاده کرد
    خوب بستگی داره که چقدر برق روی کابل بخواین
    چون کابلهای شبکه در بهترین حالت 12 ولت جا به جا می کنند و بیشتر از اون موجب اسیب به سیم و ذوب شدن پلاستیک کابل میشه.
    معمولا اداپتورها یا سوئیچهای poe برای رسوندن برق به ادوات شبکه مثل انتن، دوربین ، .... استفاده میشن تا دردسر کشیدن یک کابل دیگه رو نداشته باشیم.
    موفق باشید.

2. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید من نفهمیدم ip او یکی اینترفیس روتر چیه
    اگر بتونی شکل شبکه رو با visio یا حتی packet tracer بکشی خیلی بهتر میشه روش نظر داد.
    موفق باشید.

مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

^^^^^^^^^^^
    اهان تازه متوجه شدم
    راه حل استفاده از همون port forwarding هستش
    فقط باید این کار رو دوبار انجام بدین
    در port forward اول از مودم وایمکس فوروارد کنید به پورت خارجی Asus
    و یکی بار هم از asus فوروارد کنید به pc1
    البته میتونید از مودم وایمکس همه ی پورتها رو روی asus فوروارد کنید تا بعد دیگه هر port forwarding که داشتید از روی asus به راحتی بتونید انجام بدید.
    یک نکته ی نا مربوط دیگه اینکه سعی کنید هیچوقت public ip خودتون رو در محیطهای اینطوری به نمایش در نیارین چون من الان هم ip شما رو میدونم هم رنج ایپی های داخل نتورک شمارو و هم مدل روترهایی که استفاده کردید و این میتونه یک مشکل امنیتی جدی پیش بیاره.
    موفق باشید.

5. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا مرسی ازت.

حرفت امنیتیتون کاملن صحیحه منم یه عدد همینجوری واسه پابلیک نوشتم. البته آی پیم استاتیک هم نیست در نهایت.

البته راهکار شما یه مشکلی داره اینکه از مودم نمیشه پورت فوروارد کرد روی ip غیر همرنج، راجع به DMZ هم همینطور. دقیقن سواله بنده هم همینه. مودم در حالت روتر تنظیم شده و پورت فورواردینگ و DMZ رو فقط توی رنج ip خودش قبول میکنه که همون 192.168.0.xxx هستش. از اون طرف هم مسلمن نمیشه ip دوتا روتر رو همرنج کرد. از بریج هم نمیتونم روی این مودم استفاده کنم.

چیکار کنم به نظرتون؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا مرسی ازت.

حرفت امنیتیتون کاملن صحیحه منم یه عدد همینجوری واسه پابلیک نوشتم. البته آی پیم استاتیک هم نیست در نهایت.

البته راهکار شما یه مشکلی داره اینکه از مودم نمیشه پورت فوروارد کرد روی ip غیر همرنج، راجع به DMZ هم همینطور. دقیقن سواله بنده هم همینه. مودم در حالت روتر تنظیم شده و پورت فورواردینگ و DMZ رو فقط توی رنج ip خودش قبول میکنه که همون 192.168.0.xxx هستش. از اون طرف هم مسلمن نمیشه ip دوتا روتر رو همرنج کرد. از بریج هم نمیتونم روی این مودم استفاده کنم.

چیکار کنم به نظرتون؟
    ببخشید مگه الان دست راست مودم با دست چپ روتر جفتشون از رنج 192.168.0.0/24 نیستن؟؟شما از روی 192.168.0.10 مودم بنداز روی دست راست روترت(ip ندادی توی شکل)
    بعد هم از 192.168.1.1 روتر بنداز روی 192.168.1.101 کامپیوترت
    موفق باشید.

8. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا مچکر. اوکی شد، من اصلن به اونیکی اینترفیس روتر توجه نکرده بودم. مرسی رفیق.

10. این کاربر از majid.jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    هر وقت با ایپد یا ایفون به روتر وصل میشم بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه مثلا موقع دانلود یه فایل باید چند بار wifi رو خاموش روشن کنم تا دانلود رو ادامه بده البته ارتباط وای فای بین دستگاه و روتر قطع نمیشه فقط ارسال دیتا و اینترنت قطع میشه

احتمال زیاد باید یه تنظیماتی روی روتر باشه که من پیداش نمیکنم کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟

Sent from my iPad using Tapatalk

کاربر فعال انکودرها darkninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام .....
    یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین ...
    من دوتا کانکشن دارم (هر دو ADSL) ... نرم افزاری هست که من بتونم باهاش تعیین کنم هر نرم افزار از یه مودم اینترنت بگیره ؟
    مثلا IDM از connection 1 و Bittorrent از connection 2.
    من از نرم افزاره ForceBindIP قبلا استفاده میکردم ولی اون دردسرش خیلی زیاده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

سلام
    هر وقت با ایپد یا ایفون به روتر وصل میشم بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه مثلا موقع دانلود یه فایل باید چند بار wifi رو خاموش روشن کنم تا دانلود رو ادامه بده البته ارتباط وای فای بین دستگاه و روتر قطع نمیشه فقط ارسال دیتا و اینترنت قطع میشه

احتمال زیاد باید یه تنظیماتی روی روتر باشه که من پیداش نمیکنم کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟

ب خيلي موارد بستگي داره چند نمونه
    لينك دانلود و تنظيمات كانكشن در سرور لينك
    نوسان برق و قطع شدن لحظه اي مودم
    مشكل اينترنت
    بعيد ميدانم از تنظيمات روتر باشد

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بنظرم خطتتون نویز داره
    چک کردید ببینید نویز داره یانه ؟

15. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •