[براي مشاهده اطلاعيه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته در آزمون سراسري سال 1390 اينجا را کليک نماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[براي مشاهده اطلاعيه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته در آزمون سراسري سال 1390 اينجا را کليک نماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تو گزینه 2 زده طرف با 7000 منطقه 1 مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شده..! ممکنه همچین چیزی؟!
آره درسته منم دیدم،اونی که قبول شده منطقه 1 بوده و شانسم آورده...![]()
بالاغیرتن نمیشه مام از این شانسا بیاریم؟
من داشتم به شیمی محض فکر میکردم.. یهو اونو دیدم مخم هنگ کرد.
خب معمولا مهندسی شیمی جز اولویت های آخر بچه ها هست و اون آخر ها ممکنه حذف بشه ! برای همین به اون رسیده با خوش شانسی ! .
پ.ن: امسال به نظرتون چجوریه وضعیت دفترچه نسبت به پارسال با توجه به اینکه تو ریاضی که من چک کردم دختر و پسر رو مشخص کردن بیشتر جاها ! ... امکان داره برای پسرا رتبه ی بالاتر بره برای بعضی رشته ها ... نه ؟ .. یعنی یه کم بیشتر خوشبینانه بزنیم ؟!
به نظر من آره،خوش بینانه تر بزنیم.![]()
بچه ها نظرتون درباره این که امسال مهندسی هوافضا،نفت،مکانیک،برق، مهندسی پزشکی و... رو پیام نور آورده با ظرفیت های تاپ چیه؟؟
الان که رشته های معمولی رو تو پیام نور به زور میخونن،خدا به داد کسایی برسه که میخوان اینا رو تو پیام نور بخونن...![]()
سلام ، دوستان لطفا راهنمایی کنید که کارم یک کوچولویی پیچ خورده ...
من رتبه ام توی کنکور علوم انسانی شده 862 و رتبه کشوری ام هم شده 3615 اما من زمان ثبت نام یک اشتباهی کردم که به جای اینکه بزنم خراسان رضوی ، مشهد ، مرکزی اشتباهی زدم خراسان رضوی مشهد رضویه ! همین اشتباه منو از منطقه 1 برد به 3 ... الان دنبال اصلاح این اشتباهم امیدوارم که حل بشه ...
حالا خواهشم از دوستان اینه که پاسخ هر پرسشم رو اگر بطور 100% درست می دونند بیان کنند ... پیشاپیش از همه تون سپاس گزارم .
1. نخست اینکه کدومشون بهتره از نظر پذیرش منطقه 3 یا 1 ؟ اگر میگین 3 به من بگین چطور منطقه 3 پذیرشش بهتره در صورتی که بیشترین امار شرکت کننده ها برای منطقه 3 هست ( از منطقه 2 جمعیت بیشتری داری و چیزی حدود 3 برابر جمعیت منطقه 1 داوطلب داره )
2. اگر معادل سازی کنند ( نمی دونم اما احتمالا همین کار رو خواهند کرد ) رتبه من در سهمیه بالاتر میشه یا پایین تر ؟ نهایتا چقدر اختلاف خواهد داشت ؟
3. رتبه کشوری تا اونجایی که من میدونم بدون اعمال سهمیه هست آیا ممکنه رتبه کشوری ام با وجودی که نوشته بدون اعمال سهمیه بیشتر بشه ؟
4. و در نهایت آیا روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟
5. اگر نکته ویژه ای به ذهنتون می رسه بیان کنید
بازم از همه شما سپاس گزارم ...
در پناه خداوند یکتا پیــــــروز و سر بلند باشید ...
این احتمالم هست که بچه ی یکی از اعضای هییت علمی باشه
بچه ها این انتخاب رشته ی گزینه دو چقدر دقیقه ؟
کانون بهتره یا گزینه دو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)