سلام
ممنون از راهمایتون
می خواستم بدونم واسه اینکه یه تیم با بازیکنان اصلی خودش تو مستر لیگ باشه باید چیکار کرد؟
من هر تیمی رو از لیگ 2 مثلا برمیدارم فقط با یه سری بازیکن خاص هستش و با بازیکنان اصلی خوده تیم نیست.
مرسی.
سلام
ممنون از راهمایتون
می خواستم بدونم واسه اینکه یه تیم با بازیکنان اصلی خودش تو مستر لیگ باشه باید چیکار کرد؟
من هر تیمی رو از لیگ 2 مثلا برمیدارم فقط با یه سری بازیکن خاص هستش و با بازیکنان اصلی خوده تیم نیست.
مرسی.
باید 600 تا گیم پوینت خرج گنی از توی منوی مربوط به شاپینگ گزینه مربوطه رو خرید کنی جمله اش یادم نیست ولی نوشته شروع مستر لیگ با اسکواد اورجینال تیم
در تکمیل جمله ی دوستمون :
برو به این مسیر :
Extera content / Mode expansion kits / Master lige 3 رو بخر . بعد برو حالشو ببر
سلام
مرسی.تو این قسمت که گفتین رفتم ولی تمام قسمتها غیره فعال هستند.اون بالا گوشه سمت راست هم زده GP999,999,999
خوب پس همشون خریداری شده
حالا میری تو مسترلیگ و Orginal lineup رو انتخاب میکنی و با بازیکنان اصلی میری
سلام من بازی Pro Evolution Soccer 2012 رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی همینکه می خواد بره تو بازی ، بازی بسته میشه و یه اخطار Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working میاد هر کاری کردم درست نشد وقتی هم که رو ایکون بازی کلیک میکنم و troubleshoot compatibility رو میزنم یه همچین صفحه ای مثل عکس زیر میاد میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی Pro Evolution Soccer 2012 رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی همینکه می خواد بره تو بازی ، بازی بسته میشه و یه اخطار Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working میاد هر کاری کردم درست نشد وقتی هم که رو ایکون بازی کلیک میکنم و troubleshoot compatibility رو میزنم یه همچین صفحه ای مثل عکس زیر میاد میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...بعد از این همه مدت ایا این بازی نظر شما رو جلب کرده دوستان؟
خیر![]()
اره رفیق
اما جای پیشرفت داره اساسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)