واقعا عجیب و باعث تاسفه![]()
واقعا عجیب و باعث تاسفه![]()
بنده خداها چه شانسی داشتن .![]()
همین دل بوسکه که همه مسخره اش می کنند تونست اسپانیا را قهرمان جهان بکنه.
درضمن مسی هم شایستگی هاشو به همه ثابت کرده پس زیاد مهم نیست کسی ازش تعریف کنه یا بد بگه
فورلان هم که توی جام جهانی عالی ظاهر شدولی این مهمه که بتونه در همین سطح بمونه.![]()
فانخال: محال بود ایتالیای پیر لیپی موفق شود
سایت گل – لوییس فانخال، مربی بایرن مونیخ گفته تلاش بیهوده و سهلانگارانه ایتالیا برای دفاع از عنوان قهرمانیشان در جام جهانی، بیتردید سرنوشتی شوم در پی داشت.
او اعتقاد دارد مارچلو لیپی تیمی بینقص به آفریقای جنوبی نبرده بود.
فانخال میگوید: «پیشبینی کرده بودم که ایتالیا حتی از گروه خود هم بالا نمیآید و آرژانتین هم به فینال نمیرسد.»
او احساس میکند لیپی بیش از حد دلبسته افتخارات گذشته بوده و اعتقاد داشته باز هم میتواند موفق شود:
«من هم یک بار همین کار را کردم و به بارسلونا برگشتم. بار اول همه چیز عالی بود، اما دفعه دوم از همان ابتدا همه چیز بد شروع شد. ایتالیا هم تیم بیش از حد پیری داشت.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفم ایتالیای بزرگ خالی از ستاره شده که اسپانیا میاد و قهرمان میشه وگرنه ...forza italia
سایت گل – طبق گزارش فدراسیون بینالمللی آمار و ارقام فوتبال، لیگ برتر دیگر قدرتمندترین لیگ دنیا نیست و جایگاه نخست را به لالیگا داده است.
این فدراسیون در ماه جولای هر سال قدرت لیگهای مختلف را با فاکتورهای خود میسنجد و آنها را رتبهبندی میکند.
این ارزیابی به این دلیل در ماه جولای انجام میشود که در نیمه اول سال میلادی، به دلیل بازیهای ملی لیگهای آمریکای جنوبی و آسیای غربی جایگاه بهتری در ارزیابی مییابند.
طبق این سیستم لیگ برتر افتی داشته که در دهه اول قرن بیست و یکم تجربهاش نکرده بود. در ابتدای سال جاری میلادی، لیگ برتر 110 امتیاز بیش از اسپانیاییها داشت، اما در ماه جولای لالیگا 94 امتیاز پیشتر بود.
به نظر میرسد لالیگا دارد در مسیر تبدیل شدن به لیگ شماره یک دنیا قدم برمیدارد. با این حال فاصله تیمهای بعدی با هم کم است.
لیگهای اوکراین و رومانی هم افتی مشابه انگلیسیها داشتهاند. لیگهای هلند، ترکیه و یونان هم افت محسوسی داشتهاند و لیگهای پرتغال و بلژیک جایگاه خود را حفظ کردهاند.
طبق این ارزیابی، برترین لیگهای دنیا به این ترتیب هستند:
1- اسپانیا
2- برزیل
3- آرژانتین
4- ایتالیا
5- انگلیس
6- آلمان
7- فرانسه
8- پرو
9- شیلی
10- پاراگوئه
ليگ آرژانتين و برزيل بهتر از ليگ انگليس ؟؟؟
ببخشيد تو اين ليگ ها تيمي هست كه بتونه به منچستر و چلسي بيشتر از 1 گل بزنه ؟؟
برای من هم جای تعجبه لیگ بازیکن ساز-مربی ساز و تئورسین ساز هلند کجاست؟
چرا لیگ برتر انگلیس که توی کریسمس هم بازی میکنند پایین تر از لیگ دو قطبی اسپانیاس؟
لیگ خودمون چندمه؟!![]()
آقا اين آمار مضحكه !!!!
چطور ليگ آرژانتين و برزيل بهتر از انگليس و ايتاليا هست در حالي كه بهترين بازيكن ها و مربي هاشون آرزوي رفتن به اين 2 تا ليگ و ليگ هاي ديگه اروپا رو دارن ؟؟؟
ميزان سرمايه همه باشگاه هاي آرژانتين رو باهم جمع كني به منچستر سيتي و چلسي نميرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)