تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 1805 اولاول ... 2192693093153163173183193203213223233293694198191319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

هر کس فیبر نوری نیست نیاد طرف مخابرات بهترین گزینه آسیاتک نامحدود

طرح زیاد داره ولی من که سر در نیاوردم طرح طلایی سرعت 200 نقره ای 150 برنزی 100 حالا سه طرح دیگه 256 و 128 و 64 داره این سه تا رو هم نوشته سرعت 1024 کیلو بیت ولی اولا قیمت هاشون خیلی فرق داره دوما من طرح طلایی دارم بیشتر 80 تا حالا نداشتم یعنی پول خیلی بیشتر دادم ولی سرعت ندیدم بعضی شانسی 200 دارن بعضی ها هم با تماس فراوان 200 سرعت گرفتن شبانه هم کلا افتضاح کلا با یک جماعت دزد طرفی که خودشون هم نمیدونن چی نوشتن در کل من با مخابرات آشنا نبودم اینجا هم کسی ننوشته نمیگن طرح نقره ای برنزی و بقیه چه سرعتی دارن پیشنهاد من طرح برنزی بگیر چون سرعت 200 طرح طلایی اگر بدن با سرعت 100 کیلو برنزی در صفحه باز کردن فرقی نداره دوما حجمی هست دانلود هم نمیتونی داشته باشی که سرعت بخوای سوما قیمت هر گیگ هم پایین تر نوشتن اول حجم انتخاب میکنی میبنی قیمت بالاتر میشه بعد زمان هم انتخاب میکنی میبنی قیمت بیشتر میشه هر گیگ 8 تا 10 هزار تومان در میاد خدا کنه همه این دزدها تو دولت جدید عوض بشن ماهم بتونیم مثل بقیه کشور ایتنرنت واقعی نا محدود داشته باشیم

2. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هر کس فیبر نوری نیست نیاد طرف مخابرات بهترین گزینه آسیاتک نامحدود

طرح زیاد داره ولی من که سر در نیاوردم طرح طلایی سرعت 200 نقره ای 150 برنزی 100 حالا سه طرح دیگه 256 و 128 و 64 داره این سه تا رو هم نوشته سرعت 1024 کیلو بیت ولی اولا قیمت هاشون خیلی فرق داره دوما من طرح طلایی دارم بیشتر 80 تا حالا نداشتم یعنی پول خیلی بیشتر دادم ولی سرعت ندیدم بعضی شانسی 200 دارن بعضی ها هم با تماس فراوان 200 سرعت گرفتن شبانه هم کلا افتضاح کلا با یک جماعت دزد طرفی که خودشون هم نمیدونن چی نوشتن در کل من با مخابرات آشنا نبودم اینجا هم کسی ننوشته نمیگن طرح نقره ای برنزی و بقیه چه سرعتی دارن پیشنهاد من طرح برنزی بگیر چون سرعت 200 طرح طلایی اگر بدن با سرعت 100 کیلو برنزی در صفحه باز کردن فرقی نداره دوما حجمی هست دانلود هم نمیتونی داشته باشی که سرعت بخوای سوما قیمت هر گیگ هم پایین تر نوشتن اول حجم انتخاب میکنی میبنی قیمت بالاتر میشه بعد زمان هم انتخاب میکنی میبنی قیمت بیشتر میشه هر گیگ 8 تا 10 هزار تومان در میاد خدا کنه همه این دزدها تو دولت جدید عوض بشن ماهم بتونیم مثل بقیه کشور ایتنرنت واقعی نا محدود داشته باشیم
    داداش اشتباه محضه ادم تو این شرایط بیاد از اسیاتک سرویس بگیره!!!
    همه دارن از دست اسیاتک فرار میکنن اونوقت شما میای میگی بهترین گزینه اسیاتک؟؟

ادم از هر شرکت خراب شده سرویس بگیره ولی از اسیاتک نگیره!!

داره خودمونی میشه !INFERNAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همگی

دوستان الان من بخوام تمدید کنم نت رو ... به نظرتون چه سرویسی بگیرم که سرعتش خوب باشه ؟ (در حد همون بعثت هم باشه ما قبول داریم )

کسی اگه لیست طرح ها و قیمت رو داره به مام برسونه

توضیحات در مورد سرویس ها و قیمت سرویس ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید...

5. این کاربر از !INFERNAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان هر کی متخصص تو حوزه وب و برنامه نویسی است بره یه دستی به این سایت 2020 لعنتی بکشه.
    خودشون اینقدر احمق اند که بیشتر از یک ماهه که هنوز نتونستند یه Button ( دکمه گزارش کارکرد ) رو اسکریپ نویسی کنند. وای خدایا. ( فقط بلدند اسکریپ دزدی بسازند-کثافت ها )

البته اگه یه وقت رفتید اونجا مشغول به کار شدید ازشون پول نگیرید و بگید محض رضای خدا دارید کار میکنید واسشون. ( آخه حقوق و پولی که اونا میدند حرومه . چون از پول دزدیست )

7. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

داداش اشتباه محضه ادم تو این شرایط بیاد از اسیاتک سرویس بگیره!!!
    همه دارن از دست اسیاتک فرار میکنن اونوقت شما میای میگی بهترین گزینه اسیاتک؟؟

ادم از هر شرکت خراب شده سرویس بگیره ولی از اسیاتک نگیره!!

شما بگو من از کجا بگیرم بهتر شو معرفی کن حتی وایمکس هم معرفی کن اگر نه توی مشهد از اسیاتک نامحدود بهتر نیست قیمتشم عالیه تا هفته پیش نامحدود 512 داشتم 60 تا 70 سرعت ثابت بدون هیچ مشکل و قطع و وصل دانلود هم زیاد داشتم هم فیلم های فول اچ دی چند گیگ و هم بازی هارو دانلود میکردم هر چی میخواستم راحت دانلود میکردم باز کردن صفحات هم خوب بود فقط پینگ بالا برای بازی خوب نبود اگر نه توی مشهد از اسیاتک نامحدود بهتر نیست قیمتشم عالیه پارس انلاین هم داشتم که قیمتش بالا هست خیلی هم مشکل داشت شاتل و مبین که هیچ شما بهتر از اسیاتک نامحدود میتونی تو مشهد معرفی کنی الان شدم فیبر نوری با مخابرات دزد بالا توضیح دادم چقدر دروغ میگن تازه برای دانلود تا 1 شب بیدار باید باشی با سرعت 20 تا 30 برای هر لینک اونم شب من بیشتر از 50 تا نداشتم کلا دانلود ندارم

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

نمیدونم دوستان باقی شهرستان ها با اینکه اطلاعی از وضعیت فعلی مخابرات خراسان رضوی ( مشهد ) ندارند , میان اینجا الکی پست میدند و بدتر از همه بقیه رو هم گمراه میکنند !
    آقا برو تو تاپیک شهر خودت . ( دوستان منظور کلی بود باز دلخور نشه کسی )

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش بهترین طرح همون بعثت بود!!

11. این کاربر از safffat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

والا بنده مخابرات داشتم دهنم سرویس شد الان اسیاتک نامحدود گرفتم ازشم رازی هستم الان دوستام هم اسیا تک گرفتن رازی هستن بنده هم نماینده شون هستم
    اینم تعرفه ها خواستین در خدمت هستم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه داداش الان من همه ی طرح ها رو آزمایش کردم بهترینش همین مبین نت است.

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

والا ما بعثت داشتیم و داریم ... نمیدونم چی شد که یه بعد از عید 180 گیگ حجم برای ما اضافه شد ما هم تا جایی که جا داشت دانلود میکردیم اما یهو دیروز همش پرید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •