پوریا تا اونجایی که یادم میادش هدف میگرفتی تا رفقا بزنن قبلش هم باقی جت هایی که می خوان بلند شن رو میزدی اینارو رد کردی..؟
پوریا تا اونجایی که یادم میادش هدف میگرفتی تا رفقا بزنن قبلش هم باقی جت هایی که می خوان بلند شن رو میزدی اینارو رد کردی..؟
آره حامد اینا رو رد کردم ....
----------------------
حالا فردا ، پس فردا یه عکس میزارم ...
بچه ها این یه باگـــــــ بود که حل شد !آره حامد اینا رو رد کردم ....
----------------------
حالا فردا ، پس فردا یه عکس میزارم ...
من تو کف صدای ایرانیا موندم.کر کر خندس.![]()
خدایش اینم شد بازی
فقط resident evil به خاطر سوم شخص بون و امکان بازی با گیم پد
اصلا این بازیای اول شخص مثل این و کال آو حال نم ده. اگه امکان سوم شخص داشت باز می شد تحملش کرد.
کسایی که میخوان با قیمت بالا نگیرن چون نمیارزه
من بازی رو رو حالت نرمال تا اخر رفتم الان می خوام با حالت hard برم ولی بستس چی کار کنم باز شه؟
آقا این جایی که میخوان وارد بانک بشن - اون یارو نردبونو میندازه ما میریم بالا بعد میپریم تو - یکی میاد با چاقو باید چی کار کنیم ؟ میگه E رو بزن و کدوم کلید موس رو ؟ من هر کار میکنم رد نمیشه !
سلام
تا اونجایی که یادمه راست کلیک بود.اگه میشد بخش های مختلف رو آورد و بازی کرد دقیق بهت میگفتم. ولی کلا شما 3 تا کلید موس رو امتحان کن. فقط یادت باشه وقتی میگه یه کلید رو بزنی خیلی سرعت عمل بالا میخواد.کمتر از 1 ثانیه
.شما E رو که زدی.انگشتت رو بذار رو راست کلیک و تند تند کلیک کن که اون لحظه ای که لازمه کلیک کرده باشی(واسه E و بقیه action key ها هم همینطور عمل کن). اگه نشد دفعه بعدی,چپ کلیک و اگه بازم نشد scroll یا همون وسط 2 دکمه ی موس رو بزن.تو بازی 4-5 بار نیاز به این دکمه ها هست.ولی دکمه ی موس همیشه تشخیص دادنش سخته و باید یکی یکی امتحان کنی.موفق باشی
شدید تایید میشه
به همه پیشنهاد میکنم با هدست بازی رو انجام بدین. خیلی از دوستای من حتی متوجه این صحبت های فارسی نشدن یا میگفتن خیلی واضح نبوده.ولی من که هدست گذاشتم حالشو بردم
من هم بازی رو رو نرمال تموم کردم ولی بعدش hard واسم باز شد و الان رو هارد بازی میکنم. معمولا بعد از قسمت آخر بازی hard باید باز بشه.پیشنهاد میکنم replay missions رو بزنید و قسمت آخر بازی رو یه بار دیگه برید شاید باگی بوده و اینطوری برطرف بشه.
![]()
Last edited by lovely_killer; 15-02-2012 at 16:28.
صدای بازی برای شما هم ابنطوریه؟
هر از گاهی قطع میشه
مثلا داری میجنگی همه صداها قطع میشه صدای فحش های ایرانیه میاد دوباره صدا وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)