تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 507 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در مورد چاق یا لاغر شدن فقط پیش منخصص تغذیه برید...یکی از اقوام برای اینکه کمی چاق بشه از پودرهایی که تو بازار هست استفاده کرده و الانم برای کبد و کلیش مشکل پیش اومده

2. 12 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با قوم و آشنا درددل نکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

توی فضای مجازی با کسی کل کل نکنید
    Last edited by softday; 11-08-2013 at 11:34.

5. 10 کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

یه لحظه توجه کنید : کسی رو مسخره نکنید واقعا دارم میگم .من خودم 5 ساله پیش یه پسره صورتش جوش میزد منم هی مسخرش میکردم باورتون میشه من الا ن حدود 3 ساله هست از جوش صورت رنج میبرم ؟ اونم جوش های بزرگ :(

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بعضی وقتا حس نکن بانمکی! با همه شوخی نکن! یه کم سنگین باش !

8. 14 کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

چند روز پیش رفتم تا واسه تولد یکی از اقوام هارد اکسترنال بخرم.مجتمع کامپیوتری ایرانیان.در زمینه سخت افزاری اطلاعات کافی دارم و قیمت همه رو داشتم. یه هارد Seagate سفارش دادم طرف اورد.چشمم به برچسب شبنم افتاد.با خانومم بودم و خواستم SMS کنم و همین طوری یه چک بکنم.روی شماره رو میخواستم پاک کنم که طرف گفت اگر نمیخوای پاک نکن.گفتم اگر درست باشه میخوام.شاگردش یکی دوبار اصرار کرد که اگر پاک کردی باید بخری.نمیدونم چرا اصلا شک نکردم.خلاصه شماره رو SMS کردم.جوابش نیومد و هارد رو خریدم.حدود 10 دقیقه بعد SMS اومد که کالای شما موس کامپیوتر است.شاخ در اوردم.اونم مغازه ای که معتبر هم بود.اینقد عجله داشتم که حتی یادم رفت فاکتور بگیرم.البته گارانتی سازگار داره. و بعدا چک کردم و دیدم مشکلی نداشت.
    تجربه اینکه اصلا خجالت نکشین.باید توی این دزد بازار باید به در پر رویی زد. هر کی هم گفت که برچسب شبنم الکیه .... کرده.حتما استعلام بگیرین. و اینکه یادتون باشه حتما فاکتور بگیرین (حتی برای خرید سیم رابط!!!!) و یادتون باشه سریال نامبر وسیلتون در فاکتور قید بشه.

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

برای اینکه تجربه ای کهبدست آوردم رو بگم باید اول یه چیزی رو قبلش تعریف می کنم:

- من همیشه از تقلید متنفر بودم. برای همین حتی برای خریدن گوشی مدت ها چک کردم که گوشی ای که می خرم کسی از دوستانم نداشته باشه.
    جالبه، چون به همین خاطر، وقتی قصد کاری رو دارم سعی می کنم تا حدامکان به کسی نگم، چون بعد چند روز دست همه پر میشه.
    از این قضیه یه مدتی می گذره، من همیشه با صمیمی ترین دوستم درباره همه چی حرف می زنم و یه جورایی مشورت می کنم.
    و جالبه که درباره خرید گوشی تنها کسی بود که خیلی مخالف بود که اصلا بدرد نمی خوره، بگذریم من خریدم و الان بعد از یه مدت لنگشو دست دوستم دیدم.
    ( البته مثال گوشی یه مورد خیلی کوچک بود که منظورمو بهتر برسونم )
    ....
    و الان که نگاه می کنم، با همین اتفاق ساده، متوجه شدم در تمام مشکلاتی که تو این 2 سال برام پیش اومده همین دوستم یه طرف قضیه بوده و فهمیـدم که حسادت های
    بی موردش باعث شده که از همه چی افتادم، حتی بهترین دوست هام و چه حرف هایی که به خاطرش نشنیدم و چه موقعیت هایی که به خاطرش از دست ندادم.
    جالبتر اینه که فکر می کردم هر کسی جز دوستم میتونه در این قضایا مقصر باشه.
    .
    .
    - همیشه در انتخاب دوست هام خیلی دقت کردم ولی شاید مهم تر از اون این باشه که اصلا به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد، باید مراقب بود چون بهترین دوستمون میتونه
    از هر کس دیگه خطرناک تر باشه و اینکه نذاریم هیچکسـی در انتخاب های زندگیمون دخالت کنه و در مورد هیچکسی، به واسطه ی اینکه دوستمون در موردش حرفی زده، نمیشه قضاوت کرد.

11. 16 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

یه تجربه کوچیک:
    وقتی میخوایین ماشین تون رو از توی خونتون بیارین بیرون اگه شیشه های جلو بالاست، حتما قبلش یه کم شیشه ماشینو بدین پایین تا صدای وسیله هایی که درحال تردد در کوچه هستند رو بشنوید
    چون ممکنه از بیرون یه ماشینی یا موتوری بدون اینکه بوق بزنه(یا حتی شاید بوقش خراب باشه)در حال حرکت باشه و عمدا (شاید هم غیر عمد)با شما تصادف کنه
    مخصوصا اونهایی که خودروهای داغونی دارند و گاها عصبانی اند و میگن حق تقدم با ماست پس میزنیم یه چیزی هم میگیریم

13. 10 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یک تجربه خیلی جالب من اینه که سعی کنید از دوستانتون از هرکدوم ولو شده یک بهانه کوچیک داشته باشید! یعنی در جریان یک راز از هرکدوم از دوستاتون باشید این خیلی بدرد میخوره و یک روزی به واسطه دونستن اون راز شما میتونید خودتون رو ایمن تر بدونید...((البته بهتره که خودتون بهونه دست کسی ندید اما با این روش حداقل درصد لو رفتن اسرار خودتون رو کاهش دادید!)

15. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یه تجربه بامزه
    وقتی بطری آب رو برای خنک شدن در فریزر میزارید اونو تا لب پر نکنید ... وقتی این بطری یخ بزنه هم باز کردنش مشکله و هم در صورت باز شدن آب به شدت به بیرون میپاشه

و یه تجربه دیگه و خیلی مهم که خیلی جاها به دردم خورد...سعی کنید برای شناخت دیگران چیزهایی رو که براتون ناخشاینده.خوشایند جلوه بدید.تا طرف مقابل برای خشنودی شما با چیزی که باهاش موافق نیستید مخالفت نکنه...مثلا من برای اینکه یه نفر بشناسمو و بدونم پول حلال چقدر براش مهمه..گفتن اگه من یه روزی پول پیدا کنم همشو برای خودم برمیدارم و عمرا به صاحبش پس بدم و اون طرف هم گفت منم همینطور و از اینجا فهمیدم که برای ایشون پول حلال اهمیتی نداره...

17. 17 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •