روکش فرمون نگیر ! من برای بابام گرفتم اصلا یجوریه ! فرمون تو دست نمیشینه درست ! یکم بیشتر هزینه کن بده چرم دوزی کنن برات !
روکش فرمون نگیر ! من برای بابام گرفتم اصلا یجوریه ! فرمون تو دست نمیشینه درست ! یکم بیشتر هزینه کن بده چرم دوزی کنن برات !
سلام
منم موافقم،
دوستان يه سوال،چرا دور موتور الي Red Line نداره؟ تا چه عددي تو شتاب گيري ميتوان دور موتور رو افزايش داد كه بهش فشار نياد؟
من تا 5000 هم برخي اوقات كه ياد جوونيا ميكنم بهش گاز ميدم مخصوصا تو سربالائي ها و الحق هم خوب جواب ميده؟
سلام حمید خان خوبی ؟ آخه اون ردلاین زیاد کاربردی هم نداره و بیشتر جنبه زیبایی داره. موتور النود چون 16 سوپاپ هست تو دورهای بالاتر حداکثر گشتاورش رو ایجاد میکنه ( RPM 3750) . بنابراین تا 3750که بهینه اش هست و فشاری بهش نمیاد تا 5000 هم فکر نکنم زیاد مشکلی باشه ولی به هرصورت نباید زیاد تو دور بالا روند.بهینه واسه این ماشین بین 3000-4000 هست به نظر من.
بله این ماشین شتابش راضی کننده هست من خودم خیلی حال میکنم خیلی چموش هست![]()
موتور ال 90 حدود 6500 یا 6600 کات اف می کنه
ولی همون طور که گفتن این موتور برای کار در دور بالا ساخته شده بخوای گشتاور کامل رو بگیری و موتور کم نیاره تا 5000 تا باید گاز داد
البته گشتاور کاملش تو دور 3750 تولید میشه (حدود140 نیوتن متر ) و در دورهای بالاتر از 3750 ،گشتاور رو به افول میذاره ولی خوب تا دور 5750 توان تولیدی موتور افزایش پیدا میکنه و به حداکثر میرسه (حدود105 اسب ) . بنابراین دور موتور مفیدش حداکثر 5750 هست (البته تئوریک)
اینم باید در نظر گرفت که هنگام تعویض دنده افت دور موتور داریم پس اگه بخوایم دنده بعدی در گشتاور مکازیمم کاره خودش رو شروع کنه باید دور موتور بالا باشه
سلام
ممنو از پاسخهاي شما عزيزان.لطف كرديد.
پس همون حدود4500 اگر تعويض دنده صورت بگيره بهينه هست در دراز مدت و گاهي هم تا 5000-5500 برم مشكلي براي موتور ايجاد نميكنه مثلا به روغن سوزي بي افته؟
حالا اگر رو 3000 تعويض بشه چي؟آيا به قول معروف از اون ور بوم نميافتيم؟يعني مرده حساب ميشه اين دور براي اين موتور يا نه بهتر هم هست و باعث ديرتر مستهلك شدنش ميشه؟
بچه ها دينام الي 90A هست؟
تعویض دائمی دنده روی 4500 به نظرم زیاده. همون 3800 دنده بهتره عوض بشه.دور بهتره بین 3000تا4000 باشه که همون شتاب مناسبی داشته باشیم و هم دنده مرده نباشه.رانندگی مداوم در دورهای زیر 2000 و بالای 4500 موتور رو زودتر مستهلک میکنه.
آره فکرکنم دینام 90 هست ولی باتری 60 هست که تا 75 هم باتری میشه انداخت.
بله درسته ولی اون میشه رانندگی اسپرت نه رانندگی معمولی توی شهرو مصرف بنزین هم بالا میره.
آره دیگه اون حالت برای استفاده از حداکثر گشتاور و اسب بخاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)