اون دوستمون گفت یک و دو منو که بازی اصلی هست اینم حتماً بهش اضافه شده دیگه به خاطر همین دو دی وی دی هست.
ممنون از راهنمائیت دوست من!!!!!!
الان واسه شما چندتا آزاد شده؟؟؟؟؟؟؟
اون دوستمون گفت یک و دو منو که بازی اصلی هست اینم حتماً بهش اضافه شده دیگه به خاطر همین دو دی وی دی هست.
ممنون از راهنمائیت دوست من!!!!!!
الان واسه شما چندتا آزاد شده؟؟؟؟؟؟؟
حجم بازی وقتی نصب شد 7.18 هست؟
بازیو اجرا میکنم همون لحظه میاد بیرون
کرکای صفحه اول رو هم ریختم
همون روی تبلیغ انویدیا و بعد از گذشت چندثانیه میاد بیرون همون dont sendمعروف هم xp هم 7
gtx460
Last edited by SevenCity; 22-01-2011 at 13:14.
منم کارتم همینهحجم بازی وقتی نصب شد 7.18 هست؟
بازیو اجرا میکنم همون لحظه میاد بیرون
کرکای صفحه اول رو هم ریختم
همون روی تبلیغ انویدیا و بعد از گذشت چندثانیه میاد بیرون همون dont sendمعروف هم xp هم 7
gtx460
دفعه اولی که سیو هارو از نت گرفتم ریختم تو پوشه ی سیوهاش، همین ارور رو میداد و کلوز میشد
سیوارو که پاک کردم درست شد
بچه ها این بازی خیلی محدوده نه فری راید داره نه گردش میره نه جاده ای روستایی هیچی نداره که
چیکار باید کرد؟
بازیو تو 3 تا دی وی دی گرفتم فقط نصب کردم RemoveSaves رو زدم اجرا میکنم رو لودینگ میاد بیرون
بهترین پچ ها برای این بازی کدوم هست من هیچ پچی نصب نکردم.
از یه سایت دیگه عکس اون نقشه رو پیدا کردم و فرمتش رو عوض کردم ... بعد کپیش کردم تو نقشه های بازی
تنها بدیش اینه که هر پوستری رو پیدا میکنم محلش از رو نقشه حذف نمی شه
واسه اینم یه راهی پیدا کردم ... هر پوستری که پیدا میکنم ، محلش رو تو عکس اصلی با فتوشاپ علامت میزنم .... بعد عکس جدید رو جایگزین قبلیه میکنم (البته بعد از چند بار علامت زدن)
راستی من رفتم دیدم هیچ کدوم رو باز نکردم.همه ای 150 تاش بستست.اون نقشه رو هم به ما میدی دوست من؟؟؟؟؟
شما همه ای عکسای پلی بوی رو باز کردی ؟؟؟؟
اونی که نوشته باید هارد باشه چی هست؟؟؟؟اگه هارد باشه چی باز میشه؟؟؟؟؟؟
نه من از فروشگاه ایران.....گ.ت خریدم یه دی وی دیهبازیو تو 3 تا دی وی دی گرفتم فقط نصب کردم RemoveSaves رو زدم اجرا میکنم رو لودینگ میاد بیرون
میدونی چیه مافیا 2 کلا بد قلقه
یه بارم کل سیو هارو پاک کن
C:\Users\ your Computer\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
که احتمال داره هیدن باشه
بازم نشد البته بردم 3 تا دی وی دی رو رو سیستم فروشنده نصب کردم بازی اجرا شد
من که گرفتم خیلی راحت نصب شد و اجرا شد ... هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به بازیش علاقه مند میشم خیلی باحاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)