وقتی کرگر مصدوم شد
اون تکل خشنش روی نانی همش جلوی چشمام بود...
وقتی کرگر مصدوم شد
اون تکل خشنش روی نانی همش جلوی چشمام بود...
وقتاي اضافه چه توفاني شد
اين مساوي هم تقديم به دوستان منچستري به خصوص حسين عزيز
يه جورايي ديه ي ناني بود كه بايد پرداخت ميكرديم
اميدوارم اين كاراگر رو ببخشين
خیلی ناراحت شدم تو اون وضعیت دیدمش...ولی نمیدونم چرا هی ضرب المثل "گهی زین به پشت و گهی پشت به زین" تو گوشم زمزمه میشد!
ولی در مجموع لیورپولی ها تو آسیب جدی زدن به بازیکنا، خودشون هم رحم نمی کنن!!(شوخی!)
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
مخلصیم علیرضا جان!والا تو اون بازی معروف و جریان نانی، من داور (فیل داد)
رو بیشتر مقصر میدونستم... چون کارت قرمز مستقیم نداد...
خدا ببخشه دادا! ما چی کاره ایم...![]()
خب این تساوی هم هدیه ارسنال به دوستان منچستری !
شما چه کار کردید که اینقدر خوش شانسید؟!
در مورد بازی هم که هر چی می کشیم از این خط دفاع امسالمونه هر چی هافبک و مهاجم خوب بازی می کنند . اینا تیم رو به فنا می دن . من نمی دونم اگه این ابوه خطا نمی کرد چه اتفاقی می افتاد ؟
کار ارسنال دیگه خیلی سخت شده . فقط یه معجزه می تونه منچستر رو قهرمان نکنه .
به نظرم اگه با اون بازی و بعدش با پنالتی دقیقه 94 ببری خیلی دیگه خوش به حال آرسنالی ها می شد!
فکر می کنم حتی معجزه هم رخ بده و منچستر قهرمان نشه، چلسی شانسش بیشتره واسه اول شدن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیبا فرمودی!من که شخصا تو فوتبال 90 دقیقه ای گل دقیقه 101 امی ندیده بودم!!
![]()
Tottenham Hotspur winger Gareth Bale has been named as PFA Player of the Year, with Arsenal's Jack Wilshere winning the Young Player award.
بازم با هیچ قهرمان میشیم انشاله
اگه من و بچه محلام بریم منچستر فرگی ما رو هم قهرمان میکنه
دوستشدارم خیلی![]()
گواردیولا گزینه شماره یک چلسى
پپ گواردیولا گزینه شماره یک باشگاه انگلیسى چلسى براى جانشینى «کارلو آنچلوتى سرمربى این تیم است. آنچلوتى پس از شکست تیم چلسى برابر منچستریونایتد و راه نیافتن به مرحله نیمه نهایى لیگ قهرمان اروپا به طور قطع از سرمربیگرى چلسى اخراج خواهد شد. رومان آبراموویچ مالک باشگاه چلسى به نظر مى رسد که صبر خود در مقابل این مربى ایتالیایى را از دست داده است. منابع نزدیک به آبراموویچ گفته اند که مالک چلسى به گواردیولا اعتقاد دارد و مى خواهد او را جانشین آنچلوتى کند. گواردیولا به تازگى قرارداد خود با تیم بارسلونا را به مدت ۱۲ماه تمدید کرده است اما در صورتى که این مربى کاتالان بخواهد به انگلیس بیاید این قرارداد مانع اقدام آبراموویچ نخواهد شد. این جمله گواردیولا که دوران او در بارسلونا بسر آمده هم قدرى خیال آبراموویچ را راحت کرده است. آنچلوتى تا هفته گذشته گمانه زنى ها درباره برکنارى خود را رد مى کرد ولى اواخر هفته گذشته همزمان با قوت گرفتن شایعات گفت: هیچ ایده اى درباره آینده خود در باشگاه چلسى ندارد
این گل هم چون به نفع شما بود و دعای منچستریها پشتش بود زده شد،وگرنه لیورپول رو چه به این شانسها...
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
راستی این سیتی بازیهاش با کدوم تیما مونده؟؟؟
یعنی ممکنه لیورپول بهش برسه؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)