احتمالا باز قراره یه آش جدید برامون بپزن. دفعه ی قبل هم که سرعت شبانه رو کم کردن روی 15 تا 20 ، قبلش همین اتفاق افتاد و دو شب شبانه کامل قطع بود.
احتمالا باز قراره یه آش جدید برامون بپزن. دفعه ی قبل هم که سرعت شبانه رو کم کردن روی 15 تا 20 ، قبلش همین اتفاق افتاد و دو شب شبانه کامل قطع بود.
کاملا تایید میشه.
Support - Sabanet کجایید؟
ا پس درست میشده؟؟ من همون جا خاموش کردم!!
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
احتمالا دارن سرعت رو بیشتر میکنن دی:
آخه بابا 2 3 روز پیش بود فکر کنم.کامپیوتر رو گذاشتم خیلی کم دانلود کرده بود.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
بیا از صبانتت دفاع کن.
آخه باید چی کار کرد؟!!!!
برم مخابرات؟
اونم که میگن بد شده.
شاتل هم بد.
پس کدوم؟!![]()
با سلام
دوستان تمامی شرکت ها و مراکز مخابراتی هر کدومشون به یه نحوی اینترنت رو به درستی که باید ارائه کنن، نمیکنن این کار رو
لذا اینقد پیگیری و گله و شکایت ازشون بی فایده هست.
موفق باشید.
نه درست نشد اصلآ, ساعت 3:30 خوابیدم, 6 که بیدار شدم هنوز کانکت نشده بود, دوباره خوابیدم![]()
این حق ما ایرانی جماعته.اگه فردا 2 برابر هم قیمتا رو نکنن بازم میدیم.نمیگیم چرا؟!
آخه چرا؟
الان شبا قعطه نباید جواب گو باشه این "صبانت برترین شرکت ارائه دهنده +ADSL2 در کشور" ?!
نه عزیزم حق ما این نیست خیلی بیشتر از اینها حق ماست. همین حالا خود مسئولین دارن از وایمکس ایرانسل با سرعت 50 مگابیت(درست خوندی: 50Mbps !) استفاده میکنن و یکی توی چند صفحه قبل اومده بود داشت پز میداد. یادتونه که؟؟ میگفت از ماهواره و بطور اختصاصی از سوییس و بدون فیلتر پهنای باند مسئولین تأمین میشه به دروغ میگفت از فیبرنوریه که دارن....
این وضع ما نتیجه ی بی لیاقتی مسئولین مخابراته. وقتی اون وزیر قبلی که مثلاً خیر سرش دکتراش رو از انگلیس گرفته بود! میگفت سرعت 64Kbps برای یه محقق کافیه! دیگه این بابای فعلی و دیگران چی با خودشون فکر میکنن خدا عالمه.... متأسفانه یه خصلت در ایرانی جماعت هست که دنبال کیفیت آشغاله برای اینکه فقط حداقل نیازش را براورده کنه.... زمان خاتمی اون وزیرش رفته بود فیبر نوری درجه 3 از چین خریده بود و بعد که دید اصلاً قابل استفاده نیست ریخته بود دور و باز دست گدایی پیش یکی دیگه دراز کرده بود. فقط اون میون پول بیزبون نفت بود که رفت به جیب واسطه های دولتی و خصوصی و کار چاق کنها. همه ی کارمون اینجوره ها از بزرگراه کشیدنمون(مثل بزرگراه پردیس) تا خودرو ساختنمون تا بچه بزرگ کردنمون تا درس خوندن یا کار کردنمون و...... ذاتمون و فکر خیلیهامون از زمان تولد تا مرگ همینجور کوتاه بینانست و اون اقلیتی که اساسی و آینده نگرانه فکر میکنن در اقلیت مطلقند و کاره ای که نیستن بماند حتی ماها بهشون میخندیم.
شما فقط باید صبر و تحمل داشته باشی که این نسل با افکار کهنه و واپس مانده تدریجاً بازنشسته شن و برن کنار و نسل جدید و آشنا با پدیده های نوظهور بیاد جاشون رو بگیره شاید فقط اندازه ی یه وجب جلوتر رفتیم.
به همین خاطر بقول اون دوستمون شکایت و این صحبتا به هیچ جایی نمیرسه. فقط باید صبر و تحمل داشت حتی اگه 20 سال طول بکشه و موهامون سفید شه!
Last edited by Penryn; 07-07-2011 at 23:09.
امشب کامپیوترو میذارم شاید چیزی دان کنه.![]()
شبانه صبانت دو شبه که قطعه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)