تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 449 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام

دوستانی که مایلند از CCE استفاده کنند از اینجا میتونند دانلود کنند:

32:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    64:

کد:

حالا مگه دیفینیشن یا خود نرم افزار ویروس ریموور کمودو اینترنت سکوریتی با این کیلینینگ استنیال فرق داره؟؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود جناب جلان
    ضعف و باگها بسیار زیاده و جالبه که شما خبر نداری یا شاید خودتو زدی به بی خبری
    مهمترینش باگ وحشتناکه سلف دیفنس که نیازی به توضیح نداره.
    نداشتن گواهینامه VB
    1-باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
    2-نداشتن anti baner.
    3-نداشتن anti spam.
    4-دسینفکت فوق العاده ضعیف.
    5-در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
    6-دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.
    سلام دوست عزیز

واقعاً ممنونم از اینکه باگهای !!! کمودو را برامون لیست کردی؛؛ موندم این کمودو این همه باگ داشته و من یکسال ازش استفاده کردم و بعضی روزها حدود 100 ویروس تست کردم باهاش و با این همه باگ مشکلی هم نداشتم ، یعنی میخواهی بگی توی این یکسال شانس آوردم که سیستم درب و داغون نشد!!

از مورد 1 شروع میکنم(یادت باشه که داریم در مورد باگ صحبت میکنم)

1) آنتی بنرچیه؟؟ نداشتنش باگه؟؟منتظر جوابم...
    2)آنتی اسپم چیه؟ شما ازش استفاده میکنی؟ منتظر شنیدن جواب این سوال هم هستم> نداشتنش باگه؟
    3)همه آنتی ویروسها قدرت { دسینفکت} متفاوتی نسبت به هم دارن> شما میتونی کمودو را بزاری آخری. راستی داریم در مورد باگ حرف میزنیم> اگر کمودو آخری هم باشه، اسمش باگ میشه؟؟، اصلاً میدونید باگ یعنی چی؟؟
    راستی {دسینفکت} کمودو را گذاشتیم آخر، ولی پیشگیری اش رو بزار اول

4)اینم باگ نیست؛؛ شما آنتی ویروس را نصب میکنی و آپدیت میکنی و ازش استفاده میکنی، به همین راحتی. هر آنتی ویروس دیگه ای که نصب بکنی باید آپدیتش بکنی یا نه... ضمناً در ورژن 5.8 کمودو بیس پایه داره ، بنابراین سه سوته آپدیت میشه آپدیتهای روزانه اش هم خیلی سبکه برخلاف بعضی ها ... ضمناً آپدیت آفلاین راحتی هم داره. بعضی از آنتی ویروسها این قابلیت رو هم ندارن.

و اما نداشتن VB و شرکت نکردن در تستها و .....،>> اینها الان باگ هستن دیگه!!؟؟ من که خودم توی تاپیک دانلود ویروس شرکتش دادم، ضمناً گواهینامه هم به کمودو دادم

در مورد باگ trust > موجود نیست!!

و اما باگ {سلف دیفنس} : اینو من قبول دارم>> پس شد یک باگ.

* دوست عزیز همه اینهایی که گفتی رو من میدونستم و قبلاً کلی در موردش بحث شده، باور کن اگر کمودو ایرادی داشته باشه که نتونه امنیت را فراهم کنه اولین نفری که میاد و اینجا اعلام میکنه من هستم و بعد هم مثل آب خوردن پاکش میکنم و میرم سراغ یک محصول امنیتی دیگه. همینطور که گفتم تا حالا فقط کمودو یک مشکل داره که پاک کردن فایلها توسط کاربره که اصلاً بنده در این مورد احساس خطر نمیکنم؛ آخه هیچ آدم عاقلی میره فایلهای آنتی ویروسشو پاک کنه؟؟

3. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این 2 تا مورد "باگ سلف دیفنس" و "پاک کردن فایل ها توسط کاربر..." رو میشه بگید چی هستن؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

حالا مگه دیفینیشن یا خود نرم افزار ویروس ریموور کمودو اینترنت سکوریتی با این کیلینینگ استنیال فرق داره؟؟
    سلام دوست عزیز

شما همون از کمودو اینترنت سکیوریتی که اصطلاحاً CIS بهش میکن استفاده کنی کفایت میکنه. البته اینو CCE رو هم داشته باشی بدک نیست. همینطور که گفتم پرتابله و کمودو برای سیستمهای آلوده اونو طراحی کرده و ضمناً دارای یکی دوتا امکانات جالب و دیگه ای هم هست....

بازم میگم همون کمودو اینترنت سکیوریتی کفایت میکنه.

---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:52 AM ----------

این 2 تا مورد "باگ سلف دیفنس" و "پاک کردن فایل ها توسط کاربر..." رو میشه بگید چی هستن؟
    سلام مجدد

دوتا نیست، یک مورد هست. و اون هم اینه که شما میتونید برید در پوشه ای که کمودو را نصب کردید و برخی از فایلهاشو پاک کنید.....(بهش میگن ضعف سلف دیفنس).

من که کسی رو ندیدم تا حالا این کارو کرده باشه

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واقعاً ممنونم از اینکه باگهای !!! کمودو را برامون لیست کردی؛؛ موندم این کمودو این همه باگ داشته و من یکسال ازش استفاده کردم و بعضی روزها حدود 100 ویروس تست کردم باهاش و با این همه باگ مشکلی هم نداشتم ، یعنی میخواهی بگی توی این یکسال شانس آوردم که سیستم درب و داغون نشد!!
    خواهش میکنم قابلی نداشت.
    سیستم شما هم مطمئنن یک سیستم پر از موزیک هست که اطلاعاتش برات مهم نیست وگرنه هیچ ادمه عاقلی که اطلاعات مهم و حیاتی داشته باشه نمیاد از کمودو استفاده کنه.
    در مورد تست کردن ویروس هم دوست عزیز و حرفه ای تست کردن یعنی خودت میدونی اون ویروسه و میدونی چطور رفتار کنی خب با نود32 هم من ویروس تست کردم و ویروسی نشدم چون میدونم ویروسه و میدونم چی کار کنم و نکنم.
    افتاد؟

1) آنتی بنرچیه؟؟ نداشتنش باگه؟؟منتظر جوابم...
    عزیزم اگر دقت کنی اوله پستم نوشتم ضعف ها و باگ ها چون میدونستم الان یکی از این طرفدارانه چشمو گوش بسته میاد اینو میکنه پرچمه عثمان
    خب انتی بنر بله برای من فعاله و نمیزاره تبلیغاته بیخودی هی بیاد و مزاحمت ایجاد کنه.
    این یک قابلیته خیلی خوب هست که تقریبا تمام سوییت ها دارن.
    2)آنتی اسپم چیه؟ شما ازش استفاده میکنی؟ منتظر شنیدن جواب این سوال هم هستم> نداشتنش باگه؟
    باگ نیست ضعفه(مراجعه شود به اول پست بنده حقیر)این هم برای بنده فعاله.
    3)همه آنتی ویروسها قدرت { دسینفکت} متفاوتی نسبت به هم دارن> شما میتونی کمودو را بزاری آخری. راستی داریم در مورد باگ حرف میزنیم> اگر کمودو آخری هم باشه، اسمش باگ میشه؟؟، اصلاً میدونید باگ یعنی چی؟؟
    دوست محترم شما اصلا نمیدونی دسینفکت چیه چون خیلی راحت داری ازش میگزری همین قدرته دسینفکت هست که کسپرسکیو یک غول کرد.
    خب برات توضیح میدم:شما فکر کن یک مخرب اومده تو سیستمت و کدهاشو تو فایلهای ویندوز تزریق کرده خب حالا اگر کمودو باشه این فایلو پاک میکنه و ویندوز دیگه بالا نمیاد ولی اگر کسپرسکی باشه میاد فایلو دسینفکت میکنه.
    وای خدا باورم نمیشه دارم کسپرسکیو با کمودو مقایسه میکنم.
    راستی {دسینفکت} کمودو را گذاشتیم آخر، ولی پیشگیری اش رو بزار اول
    اگر منظورت سندباکس هست که اونم باگ داره رفیقه خودت ازش فیلم گرفت و گزاشت تو اینجا و فروم کمودو.

4)اینم باگ نیست؛؛ شما آنتی ویروس را نصب میکنی و آپدیت میکنی و ازش استفاده میکنی، به همین راحتی. هر آنتی ویروس دیگه ای که نصب بکنی باید آپدیتش بکنی یا نه... ضمناً در ورژن 5.8 کمودو بیس پایه داره ، بنابراین سه سوته آپدیت میشه آپدیتهای روزانه اش هم خیلی سبکه برخلاف بعضی ها ... ضمناً آپدیت آفلاین راحتی هم داره. بعضی از آنتی ویروسها این قابلیت رو هم ندارن.
    5.8 با خودش هیچ اپدیتی نداره و حجم اولیش 90مگ هست میتونی نصب کنی ببینی که دیتارو زده1.

و اما نداشتن VB و شرکت نکردن در تستها و .....،>> اینها الان باگ هستن دیگه!!؟؟ من که خودم توی تاپیک دانلود ویروس شرکتش دادم، ضمناً گواهینامه هم به کمودو دادم
    vb یه گواهینامه بسیار مهم هست که کمودو نتونسته بگیره میدونی یعنی چی ییعنی در توانش نبوده پس زیاد ماسمالیش نکن.

در مورد باگ trust > موجود نیست!!
    یعنی چی؟

و اما باگ {سلف دیفنس} : اینو من قبول دارم>> پس شد یک باگ.
    بلاخره شما هم چیزیو قبول کردی چه عجب خسته نباشی

* دوست عزیز همه اینهایی که گفتی رو من میدونستم و قبلاً کلی در موردش بحث شده، باور کن اگر کمودو ایرادی داشته باشه که نتونه امنیت را فراهم کنه اولین نفری که میاد و اینجا اعلام میکنه من هستم و بعد هم مثل آب خوردن پاکش میکنم و میرم سراغ یک محصول امنیتی دیگه. همینطور که گفتم تا حالا فقط کمودو یک مشکل داره که پاک کردن فایلها توسط کاربره که اصلاً بنده در این مورد احساس خطر نمیکنم؛ آخه هیچ آدم عاقلی میره فایلهای آنتی ویروسشو پاک کنه؟؟
    این هم کلی جای بحث داره و میتونی بری تاپیک انتی ویروس ببینی تایگر+دکتر اون زمان چه بحثایی کردن و البته جواب خنده داره طرفداران کمودو.
    اقای محترم خوده کمودو باگهاشو قبول داره و تاپیکهاشو قفل میکنه بعد شما میای میگی احساس خطر نمیکنی.
    تروخدا این طرفداریه چشمو گوش بسترو تمومش کنین انگار کمودو برای بابی شماست که داری اینطوری سنگشو به سینه میزنی.
    Last edited by EXXTREME; 15-11-2011 at 11:00.

8. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

امان از این حرف های تکراری در غالب ای دی های جدید
    از دوست خوبم jadda هم میخوام این بحث رو ادامه نده یه اندازه کافی در صفحات قبل تر در این مورد بحث شده است این بحث ها فقط باعث بر هم خوردن نظم تاپیک میشه ...

10. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به همگی عزیزان

این گل تقدیم به همه بچه های دوست داشتنی این فروم>>

12. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

چند وقت پیش یکی از دوستان عزیز تر از جانم یک سوالی پرسید ار من در مورد بلاک کردن یک IP که احساس میکنم جواب را اینجا بزارم بد نباشه شاید بقبه دوستان هم ازش استفاده کنند:

برای بلاک کردن یک IP وارد فایروال بشید و بعد از قسمت Network Security Policy و تب Blocked Zones اون IP را add بکنید

برای مثال سایت سافتگذر را همه میشناسن، این هم آی-پی این سایته: 62.212.67.15

اگر این ای-پی را add بکنید.......میتونید تست کنید.

پینگ هم نداره(عکس):

موفق باشید

14. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

چند وقت پیش یکی از دوستان عزیز تر از جانم یک سوالی پرسید ار من در مورد بلاک کردن یک IP که احساس میکنم جواب را اینجا بزارم بد نباشه شاید بقبه دوستان هم ازش استفاده کنند:

برای بلاک کردن یک IP وارد فایروال بشید و بعد از قسمت Network Security Policy و تب Blocked Zones اون IP را add بکنید

برای مثال سایت سافتگذر را همه میشناسن، این هم آی-پی این سایته: 62.212.67.15

اگر این ای-پی را add بکنید.......میتونید تست کنید.

پینگ هم نداره(عکس):

موفق باشید
    شاید برای بعضی ها این سوال پیش بیاد که اون ای پی (سافتگذر)که شما نوشتید از کجا بدست اومده میتونید اینجوری بر روی یک سایت پینگ گنید ping
    کد:

16. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام

متاسفانه بعضی مواقع مطالبی نوشته میشه که به جز انحراف وترویج بحثهای غیر تخصصی دستاورد دیگه ای نداره وتنها با عث سردرگمی کاربران میشه واز رسیدن انها به حقیقت جلوگیری میکنه چه خوب بود کاربر عزیز EXXTREME مدت کوتاهی رو صرف استفاده صحیح ازکومودو میکردن تا بهتر با سیاست دفاعی برنامه نویسان حرفه ای این پک امنیتی اشنا میشدن و با علم به اینکه موضوعات مطرح شده درانجمن چه هستن ؟وعملکرد شان چیست؟ در مورد انها بحث میکردن .واما بحث دیفنس یا به قولی باگ انجمن توجه داشته با شید نتیجه به دست امده از عکس العمل کومودو متاثر ازعوامل محیطی وانسانی نیز هست وتنها مواردی باگ تلقی میشود که به صورت فرا گیر واز طرق مختلف ان مشکل به اثبات رسیده باشد.کما اینکه در موردی یکسان که خود دوستان تست کردن نتایج متفاوتی بدست امد

در پایان به دوستان وکاربران عزیزی که به دنبال استفاده از نرم افزار امنیتی قدرتمند هستند وجویایه محیطه امنه. 99% هستند میتونن با کمی تحقیق از اهالی فن واستفاده صحیح بسته به نیازشون به جمع کاربران کومودو بپیوندن

18. 5 کاربر از dara0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •