تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 674 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

میگم چرا وقتی بازی میکنیم بین دونیمه و نیمه آخر تعداد پاس رو نمیزنه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان نسخه انگلیسی و کامل بازی اومده

نمیدونم چرا همش میگین 8 اکتبر

وقتی نصب میشه زبان بازی خودش اتوماتیک انگلیسی هست و تمام گزینه ها فعال و گزارشگر هم انگلیسی

اگه نقل انتقالات با دمو فرق کنه اون اصل نیست و دستکاری شده هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان، نسخه ای که این سایت بالا میذاره، کامل و انگلیسی هست..
    با خیال راحت میتونید بخرید...
    این پچ رو هم دانلود کنید که خیلی خوبه...
    +
    اگر با دو مسئه(دوربین و پاس ها) هماهنگ بشیم، بدون شک باید بگیم بازی خیلی بهتر از قبل شده..
    مستر لیگ و بیکام اِ لجند، تغییر اساسی داشتن...
    قسمت های تکنیکی بازی خیلی جو میده به آدم!هی دوست داری حرکت تکنیکی کنی و پله بزنی و...: دی
    البته بدیش اینه که با همه میشه انجامش داد...البته فک میکنم با بازیکنایی که تکنیک بالاتری دارن، بهتر و کامبتر میشه اجراش کرد...
    یه نکته دیگه که تویه 2-3 دور بازی کردنم بهش خوردم و تویه نسخه قبلی خیلی اذیت میکرد، تویه این نسخه درست شده..منظورم وقتیه که بازیکن ها تویه اوت توپ رو استپ میکنن..تویه نسخه قبلی، اگه این اتفاق میوفتاد، در حالیکه اوت برا شما بود، توپ رو میداد به حریف! اما الان درست شده...

باید یخورده بیشتر بازی کنم تا ببینم چطوریاس..
    فقط اینکه بازیکنا خیلی لاغر شدن!: دی

4. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا نتونستم از PES دل بكنم و برم سراغ فيفا. ولي اينبار كمي قضيه فرق ميكنه. جداي از دوربين خيلي نزديك بازي و گيج بودن بازيكنها و شلوغ بودن زمين و سخت و مسخره شدن گرفن توپ از CPU بايد بگم كه يك سري چيزايي رو كونامي تغيير اساسي داده. يعني چيزي كه خود كونامي باعث شده بود بهش عادت كنيم رو يك دفعه عوض كرده. در ضمن من اكثر نسخه هاي PES رو بازي كردم.
    حالا اينا چي هستن الان ميگم. تو فوتبال 99 كه تو پلي استيشن 1 بود نه شوت زدن لازم داشت جهت گيري بشه و نه پاس دادن. يعني اگر كلا جهت ها رو دست نميزدي ميتونستي گل بزني. هد زدن هم جهت گيري لازم نداشت. يواش يواش ديگه براي شوت زدن و مخصوصا هد زدن بايد جهت ها رو هم در نظر ميگرفتي. علي الخصوص هد زدن كه شگرد خودم بود. بايد جهت رو به سمت توپ نزديك ميكردي تا روي سر حريف بتوني زودتر هد بزني. فكر كنم تو نسخه 2001 اينطوري شد. تو اين ده سال داستان همينجور بود.
    اما حالا دقيقا برعكس شده. يعني براي پاس دادن حتما بايد جهت گيري كني. ولي براي شوت ديگه لازم نيست. نه اينكه لازم نباشه ولي به اين نتيجه رسيدم كه اگر دست نزني بهتره. تو شوت جهت بخواهي بگيري همش ميره خال آسمون. تو هد زدن كه ديگه بدتر. جهت نگيري نميتوني هد بزني. بگيري هدت هم ميره بالاي دروازه. ده دست بازي كردم يك گل با هد زدم. عجيبه!!!!!!
    من نميدونم اين چه كاري بود كونامي كرد. تغييرات شديد اينطوري مثل تيغ دو لبه هست. من كه اصلا راضي نيستم ازش. نميدونم شما ها چطور؟؟ شايد با زياد بازي كردن كمي مشكل حل بشه. ولي يك عادت ده ساله رو نميشه راحت عوض كرد.

6. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منم دیروز خریدم و نصب کردم این پچ رو هم ریختم...عالی شد...
    به همه دوستان توصیه میکنم از این پچ استفاده کنند.

8. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پچ رو هم دانلود کنید که خیلی خوبه
    کدوم پچ ؟!

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام به همگی سوال داشتم
    من توی مسترلیگ وقتی پاس میدم کنترل بازیکن عوض نمیشه یعنی نمیره روی اون بازی کنی که بهش پاس دادم باید خودم سلکت کنم (L1)
    برای همه همینجوره یا من تنظیماتم اشتباهه؟
    شما بايد حالت كنترلر بازي رو assissted يا يه همچين چيزي انتخاب كني

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بفرما اینم پچ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: توضیح پچ 
    HOW TO INSTALL
    1. Copy the content of the save folder to 'My documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/save'
    2. Copy the exe file to your PES 2011 directory. (there are 2 exes, one for the original 1.0.0 version of the game and one for the new 1.0.1 update.)
    3. Insert the bin files from the dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img and dt09.img folders to the respective img files using the little tutorial below.
    4. Start the game with pes2011.exe
    The 1.0.1 update for PES 2011 (required for online mode) can be downloaded here:
    کد:
    کد:
    HOW TO IMPORT BIN FILES INTO IMG FILES
    The following explains how to install the files into d02.img, for the other files (dt0c.img,dt04.img dt07.img and dt09.img) it's the same, just the names differ.
    1. Open dt02.img (PES 2011/img) with AFS Explorer 3.7
    2. Click 'Action → Import Folder' and select the folder d02.img in this download, then click 'ok'.
    3. In the next window it will ask you to rebuild, click yes and save a file 'dt02.img' to anywhere (e.g. your desktop)
    4. Once it's finished, copy the newly created dt02.img (placed in the directory which you decided to use for the rebuild) and copy it to PES 2011/img folder, replace the existing file.
    *If anything went wrong you can copy the original img files from the game disc (program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/img)

HOW TO DISMISS CERTAIN PARTS OF THE PATCH
    If you don't want the new music for example, don't install the img folder where it's stored and don't copy the exe (new song names)
    Here's a little overview about this:
    Schüco Arena Training stadium → dt07.img
    Music → dt02.img, pes2011.exe
    Created stadiums → ST_EXPORT01.bin, ST_EXPORT02.bin, ST_THUMB01.bin, ST_THUMB02.bin
    Referee kits → dt09.img

PATCH TEAM
    christopher91, Pat, philipp123, RKO, Simcut
    CREDITS
    KITS
    alen_petrin, alepes, Asiat, ay_yeung, chingoedw, Dark Nero, diNo, frontliner28, jvinu2000, klashman69, mstar, Pat, Prame33, Venom
    FACES
    Cigman, DPZone, Felipe Pflanzer, illuminaty
    AFS Explorer by WE-NG Team

12. 4 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

تا حالا نتونستم از PES دل بكنم و برم سراغ فيفا. ولي اينبار كمي قضيه فرق ميكنه. جداي از دوربين خيلي نزديك بازي و گيج بودن بازيكنها و شلوغ بودن زمين و سخت و مسخره شدن گرفن توپ از CPU بايد بگم كه يك سري چيزايي رو كونامي تغيير اساسي داده. يعني چيزي كه خود كونامي باعث شده بود بهش عادت كنيم رو يك دفعه عوض كرده. در ضمن من اكثر نسخه هاي PES رو بازي كردم.
    حالا اينا چي هستن الان ميگم. تو فوتبال 99 كه تو پلي استيشن 1 بود نه شوت زدن لازم داشت جهت گيري بشه و نه پاس دادن. يعني اگر كلا جهت ها رو دست نميزدي ميتونستي گل بزني. هد زدن هم جهت گيري لازم نداشت. يواش يواش ديگه براي شوت زدن و مخصوصا هد زدن بايد جهت ها رو هم در نظر ميگرفتي. علي الخصوص هد زدن كه شگرد خودم بود. بايد جهت رو به سمت توپ نزديك ميكردي تا روي سر حريف بتوني زودتر هد بزني. فكر كنم تو نسخه 2001 اينطوري شد. تو اين ده سال داستان همينجور بود.
    اما حالا دقيقا برعكس شده. يعني براي پاس دادن حتما بايد جهت گيري كني. ولي براي شوت ديگه لازم نيست. نه اينكه لازم نباشه ولي به اين نتيجه رسيدم كه اگر دست نزني بهتره. تو شوت جهت بخواهي بگيري همش ميره خال آسمون. تو هد زدن كه ديگه بدتر. جهت نگيري نميتوني هد بزني. بگيري هدت هم ميره بالاي دروازه. ده دست بازي كردم يك گل با هد زدم. عجيبه!!!!!!
    من نميدونم اين چه كاري بود كونامي كرد. تغييرات شديد اينطوري مثل تيغ دو لبه هست. من كه اصلا راضي نيستم ازش. نميدونم شما ها چطور؟؟ شايد با زياد بازي كردن كمي مشكل حل بشه. ولي يك عادت ده ساله رو نميشه راحت عوض كرد.

بازی بهتر شده
    Last edited by masoodbr; 05-10-2010 at 21:29.

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

سلام من امروز بازی رو گرفتم توش Deamon Tools , Clone CD هست . نمیشه یه کاری کنم به اون برنامه ها نیازی نباشه؟ کرکی پچی چیزی واسه این کار نیس؟

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

http://hotfile.com/dl/72855632/b32eccc/PESEdit_2011_Patch_0_1.rar.html
    کد:
    کد:
    اینا که سالم نیستن. لطفا لینک سالمشو بزارین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •