سلام
میگم چرا وقتی بازی میکنیم بین دونیمه و نیمه آخر تعداد پاس رو نمیزنه!!!
سلام
میگم چرا وقتی بازی میکنیم بین دونیمه و نیمه آخر تعداد پاس رو نمیزنه!!!
دوستان نسخه انگلیسی و کامل بازی اومده
نمیدونم چرا همش میگین 8 اکتبر
وقتی نصب میشه زبان بازی خودش اتوماتیک انگلیسی هست و تمام گزینه ها فعال و گزارشگر هم انگلیسی
اگه نقل انتقالات با دمو فرق کنه اون اصل نیست و دستکاری شده هست
دوستان، نسخه ای که این سایت بالا میذاره، کامل و انگلیسی هست..
با خیال راحت میتونید بخرید...
این پچ رو هم دانلود کنید که خیلی خوبه...
+
اگر با دو مسئه(دوربین و پاس ها) هماهنگ بشیم، بدون شک باید بگیم بازی خیلی بهتر از قبل شده..
مستر لیگ و بیکام اِ لجند، تغییر اساسی داشتن...
قسمت های تکنیکی بازی خیلی جو میده به آدم!هی دوست داری حرکت تکنیکی کنی و پله بزنی و...: دی
البته بدیش اینه که با همه میشه انجامش داد...البته فک میکنم با بازیکنایی که تکنیک بالاتری دارن، بهتر و کامبتر میشه اجراش کرد...
یه نکته دیگه که تویه 2-3 دور بازی کردنم بهش خوردم و تویه نسخه قبلی خیلی اذیت میکرد، تویه این نسخه درست شده..منظورم وقتیه که بازیکن ها تویه اوت توپ رو استپ میکنن..تویه نسخه قبلی، اگه این اتفاق میوفتاد، در حالیکه اوت برا شما بود، توپ رو میداد به حریف! اما الان درست شده...
باید یخورده بیشتر بازی کنم تا ببینم چطوریاس..
فقط اینکه بازیکنا خیلی لاغر شدن!: دی
تا حالا نتونستم از PES دل بكنم و برم سراغ فيفا. ولي اينبار كمي قضيه فرق ميكنه. جداي از دوربين خيلي نزديك بازي و گيج بودن بازيكنها و شلوغ بودن زمين و سخت و مسخره شدن گرفن توپ از CPU بايد بگم كه يك سري چيزايي رو كونامي تغيير اساسي داده. يعني چيزي كه خود كونامي باعث شده بود بهش عادت كنيم رو يك دفعه عوض كرده. در ضمن من اكثر نسخه هاي PES رو بازي كردم.
حالا اينا چي هستن الان ميگم. تو فوتبال 99 كه تو پلي استيشن 1 بود نه شوت زدن لازم داشت جهت گيري بشه و نه پاس دادن. يعني اگر كلا جهت ها رو دست نميزدي ميتونستي گل بزني. هد زدن هم جهت گيري لازم نداشت. يواش يواش ديگه براي شوت زدن و مخصوصا هد زدن بايد جهت ها رو هم در نظر ميگرفتي. علي الخصوص هد زدن كه شگرد خودم بود. بايد جهت رو به سمت توپ نزديك ميكردي تا روي سر حريف بتوني زودتر هد بزني. فكر كنم تو نسخه 2001 اينطوري شد. تو اين ده سال داستان همينجور بود.
اما حالا دقيقا برعكس شده. يعني براي پاس دادن حتما بايد جهت گيري كني. ولي براي شوت ديگه لازم نيست. نه اينكه لازم نباشه ولي به اين نتيجه رسيدم كه اگر دست نزني بهتره. تو شوت جهت بخواهي بگيري همش ميره خال آسمون. تو هد زدن كه ديگه بدتر. جهت نگيري نميتوني هد بزني. بگيري هدت هم ميره بالاي دروازه. ده دست بازي كردم يك گل با هد زدم. عجيبه!!!!!!
من نميدونم اين چه كاري بود كونامي كرد. تغييرات شديد اينطوري مثل تيغ دو لبه هست. من كه اصلا راضي نيستم ازش. نميدونم شما ها چطور؟؟ شايد با زياد بازي كردن كمي مشكل حل بشه. ولي يك عادت ده ساله رو نميشه راحت عوض كرد.
منم دیروز خریدم و نصب کردم این پچ رو هم ریختم...عالی شد...
به همه دوستان توصیه میکنم از این پچ استفاده کنند.
کدوم پچ ؟!این پچ رو هم دانلود کنید که خیلی خوبه
شما بايد حالت كنترلر بازي رو assissted يا يه همچين چيزي انتخاب كني
بفرما اینم پچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: توضیح پچ
بازی بهتر شده
Last edited by masoodbr; 05-10-2010 at 21:29.
سلام من امروز بازی رو گرفتم توش Deamon Tools , Clone CD هست . نمیشه یه کاری کنم به اون برنامه ها نیازی نباشه؟ کرکی پچی چیزی واسه این کار نیس؟
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
اینا که سالم نیستن. لطفا لینک سالمشو بزارین ممنون میشمhttp://hotfile.com/dl/72855632/b32eccc/PESEdit_2011_Patch_0_1.rar.html
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)