تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 319 از 645 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

اقا بعد از قضیه ای که تو چند صفحه قبل گفتم بلخره از شرکت اسیاتک دوتا سرویس 512 گرفتیم که بعد از 14 روز راه
    افتاد تو نگاه اول همچی خوب بود اما واقعا سرعت دانلودش خیلی گنده هر سری زنگ میزنی مسئول بخش فنی اش یه چیز میگه !!!
    یه دفعه زنگ میزنی میگی چرا اینجوریه میگه اگه کاربر تازه هستین 48 ساعت دیگه درست میشه یه بار دیگه زنگ میزنی میگه پهنای باند کم اوردیم داریم زیادش میکنیم تا اخر ماه درست میشه
    سرعت دانلود 512 دیروز رو 57 تا 64 بود امروز از 30 بالاتر نرفته خیلی هم میاد پائین 25 11 حتی در دقایقی به 7 هم می رسه کسی دیگه همچین مشکلی داره با اسیاتک؟
    من از اسیا تک دارم 128
    بهتره کار دانلود بزاری یه وقتی که خلوت هست مثلا ساعت 1 شب تا 3 شب یا ساعت 6.30 تا 9

در ضمن یکم هم به شرکت گیر بده درستش کنن اون موقع با سرعت زیاد دانلود کنی
    عزیز نوسانت نباید اینقدر باشه حتما مشکل نویزی چیزی داره خطت. حالا می فهمم چرا سرعتای بالا رو عمومی به همه نمی دن. با این خطای درپیت مخابرات که همین 128 رو هم به زور میکشه اگه بخوان سرعت بالا به همه بدن خط ها می پکه دیگه تلفن معمولی هم نخواهیم داشت! بعدا الکی میگن ما بررسی کردیم دیدیم کاربر خونگی بیشتر از 128 لازم نداره!!! بهتره بگن ما بررسی کردیم دیدیم خطوط در پیت فرسوده و قدیمی ما بیتشر از 128 نمیکشه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشکل من حل شد الان با 57 58 تا 64 دانلود میکنم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.دوستان مدت دو هفته است از اسیا تک 128 گرفتم.اما2روز بیشتر کار نکرده...اولین بار که خط رانژه شد...شماره تماس خط .adslهم عوض شد..
    بعد از کلی الافی در مخابرات بعد از یک هفته پیگیری خودم درست شد...اما چند روز بعد دوباره اینترنت قطع شد...چراغ لینک خط اکثر مواقع خاموشه...اما گاهی شروع میکنه به چشمک زدن..و چند ثانیه فیکس میشه....دوباره قطع میشه...الان 4روزه این مشگل هست...اسیا تک میگه رانژه درسته از مخابرات..کاری هم نمیکنن..حتی اومدن خونه مودم وخط چک کردن..بازم لینک اکتیو نبود....مخابرات هم میگه خط تلفن درسته..
    اما مشکل هنوز هست...از دوستان کسی همچین مشگلی داشته؟من قبلا3ماه از یک شرکت دیگه داشتم...اینجوری نشده بود......لطفا راهنمائی کنید...l

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

اول شما مطمئن شو که مشکل سیم کشی خونه نیست. برای این کار هم باید مسئول آسیا با لپ تاپ بیاد خط رو از جعبه تقسیم تلفن دم در چک کنه اگه اونجا هم آپ نمیشد لینک یعنی مخابرات درست رانژه نکرده یا پورت مخابراتی شما تو مرکز مخابرات یه مشکلی داره. شما باید با خود مسئول آسیا هماهنگ کنی تا اونا به مخابرات بگن خط رو درست کنه چون میگی شمارت هم عوض شده صد در صد از مخابراته و باید خود شرکت سریش بشه به مرکز مخابراتی.
    برای ما هم یه بار کابل برگردون بود بعد از وصل مجدد شماره تلفن مون عوض شده بود!!
    به 190 هم خواسنی زنگ بزن برای مخابراته راهنماییت می کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این اصطلاح Adsl+2 چی هست ؟ ایا واقعا تو سرعت و کیفیت تاثیر داره یا یه ترفندی از جانب شاتل هست تا مشتری جذب کنه ؟

داره خودمونی میشه boogiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین بی عدالتی

پيش فرض

با سلام
    راستش من وقتی میخوام فیلم دانلود کنم 4 یا5 ساعت می بایست صبر کنم سوالم اینه که واسه شما هم اینجوریه یا نه ؟سرعت هم 100Mbps هست لطفا کمکم کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

با سلام
    راستش من وقتی میخوام فیلم دانلود کنم 4 یا5 ساعت می بایست صبر کنم سوالم اینه که واسه شما هم اینجوریه یا نه ؟سرعت هم 100Mbps هست لطفا کمکم کنید.
    با تشکر
    عزيز اين كه شما نوشتي من فكر مي كنم سرعت مودمه ربطي به سرعت دي اس ال نداره !! سرعت دي اس التون چقدره من با 256 همين حدودا واسه يه فيلم طول مي كشه !

این اصطلاح Adsl+2 چی هست ؟ ایا واقعا تو سرعت و کیفیت تاثیر داره یا یه ترفندی از جانب شاتل هست تا مشتری جذب کنه ؟
    كيفيت خوبي دان و من فكر مي كنم ميزان نويزشون در حده صفره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من مدتی هست که میخوام adsl بگیرم ولی نمیدونم چه شرکتی خدمات و سرعت و کیفیت بهتری داره ..لطفا شما از تجربیاتتون بگید و به نظر شما الان کدو بهتره ؟
    و اینکه میگن شرکتا سرعت رو میبرن بالا که کاربر زودتر پهنای باند تموم کنه یعنی چی ؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.دوستان مدت دو هفته است از اسیا تک 128 گرفتم.اما2روز بیشتر کار نکرده...اولین بار که خط رانژه شد...شماره تماس خط .adslهم عوض شد..
    بعد از کلی الافی در مخابرات بعد از یک هفته پیگیری خودم درست شد...اما چند روز بعد دوباره اینترنت قطع شد...چراغ لینک خط اکثر مواقع خاموشه...اما گاهی شروع میکنه به چشمک زدن..و چند ثانیه فیکس میشه....دوباره قطع میشه...الان 4روزه این مشگل هست...اسیا تک میگه رانژه درسته از مخابرات..کاری هم نمیکنن..حتی اومدن خونه مودم وخط چک کردن..بازم لینک اکتیو نبود....مخابرات هم میگه خط تلفن درسته..
    اما مشکل هنوز هست...از دوستان کسی همچین مشگلی داشته؟من قبلا3ماه از یک شرکت دیگه داشتم...اینجوری نشده بود......لطفا راهنمائی کنید...l
    سلام.
    منم الان با صبانت مشکلی شبیه شما دارم.
    جالب اینجاست که قبلا من از آسیاتک سرویس می گرفتم و اصلا همچین مشکلی وجود نداشت.(سریع وصل می شد ولی سرعت افتضاح بود)
    اکثر مواقع قطع هستش.الان هم خوش شانس بودم که وصل شده.
    بهشون گفتم میگن خط شما نویز داره.در حالیکه چنین چیزی نیست.
    نمیدونم ایراد اصلی از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خیلی جالبه منم از آسیا تک گرفتم 128

قبل از اینکه وصل بشه تقریبا 24 ساعت یا بیشتر تلفن قطع شد

بعد هم که وصل شد دیدم شماره عوض شده امروز هم که ADSL وصل شد دیدم جالبه که با این شماره جدید

وصل شدم در صورتی که رفتم چک کردم این شماره اصلا ADSL نداره یعنی فعال نیست

به مخابرات هم گفتم گفت پیگیری میکنیم

پس یعنی من هم باید منتظر این عواقبی که گفتید باشم؟؟؟

آخه چطور ممکنه با شماره ای که ADSL نداره بشه وصل شد؟؟

حالا به نظر شما من برم پیگیری کنم که خط رو درست کنن یا با همین شماره جدید بسازم

البته هیچ کس زنگ نزده که بگه این خط ماست یا کسی هم اشتباه زنگ نزده

به خط اصلی قبلیم هم که زنگ می زنم هیج کس جواب نمی ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •