برو توی نت بگرد .((
اپدیت چدیدش همون کاری که با قبلی کردی با این هم بکن
برو توی نت بگرد .((
اپدیت چدیدش همون کاری که با قبلی کردی با این هم بکن
یه ورژن قدیمی UDK رو دانلود کن با اون کد هارو بزن
به هر حال باید مفهوم رو فهمیده باشی وگرنه بدجور توی مرحله های دیگه گیر میکنی
اگه مطمئنی همه چی رو بلدی و مرحله ی اول رو فول هستی پ.خ بده
دوستان آیا میشه کاری کرد که این کاراکتر udk جای دویدن راه بره آیا ؟
بعد اینکه برای ساخت یه لامپ که از سیم آویزونه و با تیر اندازی بهش اینطرف اون طرف بره ساده ترین کار چیه ؟
سلام به همه ی برادر های udk کار.راستش یه سوالی داشتم میخواستم اینجا بپرسم.عزیزانی که تجربه در این زمینه دارند کمکم کنند.
موقعی که یونیتی 2.6 بود و هنوز 3 نیومده بود من رفتم سراغ udk.اتفاقا بخش های طراحی مرحله و متریال سازی و ... رو خوب تونستم درک کنم.ولی چون نحوه برنامه نویسی تو udk اونموقع مشخص نبود من بیخیالش شدم و دوباره رفتم سراغ یونیتی.الان هم تغریبا حرفه ای برنامه نویسی میکنم با یونیتی.میخواستم بدونم الان منابعی اومده که بشه انریل اسکریپت رو به صورت حرفه ای فرا گرفت.هزینه اش مهم نیست فقط میخوام بدونم در این زمینه اموزش هست یا نه.البته من یونیتی رو رها نخواهم کرد تا موقعی که بیشتر توانایی هایی که الان تو یونیتی دارم رو با یو دی کا بدست بیارم.
من به دنبال کیفیت بیهتر هستم.الان زیاد با گرافیک یونیتی حال نمیکنم.شیدر های باحالی نداره.
البته شنیدم قراره کرای هم مجانی بشه ولی خوب تا منابع اموزشی بیاد و ... خیلی طول میکشه.
دوستان لطفا کمک کنند.
آپدیت جدیدش اسمش دقیقا چیه که بگردم پیداش کنم؟
مفهومش رو فهمیدم فقط همین که بعد انجام کارهاش اجرا نمیشد.![]()
اتفاقا من هم به خاطر برنامه نویسی UDK یه مدت کنارش گذاشتم ولی الان دوباره دارم ادامه میدم.
آموزش خیلی زیاد داره ! ... خوشبختانه روز به روز هم داره بیشتر میشه . هم برای اون آموزش ویدئویی هست و هم مقاله
به لینک بالا برید و قسمت Unreal Script که فکر کنم شامل 14 مقاله هست رو بخونید . لازمه که مفهومش رو درک کنید البته مقاله ی اول که Unreal Script Reference هست رو فقط یه بار خیلی سریع بخونید و لازم نیست جزء به جزءـش رو حفظ کنید فقط حواستون باشه توی بررسی کد ها مثل Script Reference یونیتی بهش احتیاج پیدا خواهید کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اقا هادی تاپیک قفل کرده
اره اقا با ادیتور Animtree
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
اسم نداره که بنویس اپدیت جدید همین turrent سایت یو دی کی
دوست عزیز اگه میشه اموزشهای ویدئوی باشه برای شروع بهتره.اگه کسی پکیج کامل داره برام بفرسته هزینه اش رو میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه اشتباه نکنم اقا حسن.یه بار میخواست برام بفرسته ولی نمیدونم چی شد که بی خیال شده.اگه میشه به کسی یه پکیج کامل برام درست کنه میخوام انریل اسکریپت رو یاد بگیرم.
ها؟ شما همونی ؟ توی اون سایت .....((اسم ببرم احسان حذف میکنه)) اره اونموقع مشکل دی وی دی رایتر داشتم .
یادگیریش خوبه لذت بخشه . ((جو رو میبینید دنیا خراب شده من دارم توی فروم اپیک سوال جواب میدم))
Last edited by silsin; 17-05-2011 at 18:56.
با AnimTree و یه مقدار خیلی خیلی کم Unreal Script
با فیزیک خیلی راحت میتونی بسازی ... آموزش ویدئویی 3D Buzz _ UDK Physic رو ببین توش توضیح دادهبعد اینکه برای ساخت یه لامپ که از سیم آویزونه و با تیر اندازی بهش اینطرف اون طرف بره ساده ترین کار چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)