سلام دوستان من دیپلم انسانی دارم معدلمم هم 13 یا14هستش دقیق یادم نیس..چطوری و کی ب میتونم برم علمی کاربردی؟میخوام رایانه بخونم..اولین قدم چیه؟ممنون![]()
سلام دوستان من دیپلم انسانی دارم معدلمم هم 13 یا14هستش دقیق یادم نیس..چطوری و کی ب میتونم برم علمی کاربردی؟میخوام رایانه بخونم..اولین قدم چیه؟ممنون![]()
منتظر باشید تا دفترچه کاردانی بیاد ثبت نام بکنید.
کی میاد؟از کجا میتونم تهیش کنم وقتی اومد؟
معلوم نیست کی میاد، شما همین تاپیکو یا سایت سنجش رو پیگیر باش میفهمی وقتی اومد.
دفترچش توی سایت سنجش میاد.
Last edited by mojtaba2321; 13-12-2013 at 22:48.
دفترچه ارشد علمی کاربردی کی میاد؟
3سال سابقه کاری که میخواد روی بیمه باید باشه یا با نامه حله؟!
من که باید مهر سال بعد برم دانشگاه الان باید ثبتنام کنم؟
آخه امروز تو کافینت زده بود ثبتنام 93 دلیلش چی بود؟
الان معدلم معلوم نیست چیکار کنم؟
شما اگر هنوز دیپلم نگرفته ای نباید ثبت نام کنی(ترم بهمن) .پذیرش بر اساس معدل کل دیپلمه.
ترم مهر هم ثبت نامش اواخر مرداد 93 هست .
الان من میخوام مهر سال بعد برم کی باید ثبتنام کنم؟
تو کافینت زده بو ثبتنام کنکور 93 برای چی؟اینجوری شده؟
اون کنکور 93 کنکور سراسری ها هست.
شما برای علمی کاربردی ترم مهر سال دیگه باید ثبت نام کنی
یکی دو ماه قبل از مهر دفترچش میاد.
با آغاز ثبتنام از 27 آذر؛
شرايط و نحوه ثبتنام کارداني بدون آزمون علميکاربردي تشريح شد
ثبتنام داوطلبان شرکت در پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي نوبت بهمن ماه 1392 از روز چهارشنبه، 27 آذرماه از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آغاز ميشود.
مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور روز يکشنبه به ايرنا گفت: متقاضيان ثبتنام و شرکت در پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه 1392 ميتوانند از روز چهارشنبه، 27 آذر تا سهشنبه، سوم دي ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، درصورت داشتن شرايط لازم براي ثبتنام اقدام کنند.
روش گزينش دانشجو در دورههاي کارداني علمي کاربرديحسين توکلي درباره روش گزينش دانشجو در دورههاي کارداني علمي کاربردي توضيح داد: گزينش دانشجو در هر يک از کدرشته محلهاي تحصيلي براساس معدل کل مندرج در گواهينامه معتبر ديپلم، نوع ديپلم و سهميههاي آزاد، شاغل، رزمندگان، بومي بودن و با توجه به صلاحيتهاي عمومي داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمي کاربردي و مصوبات مربوط صورت ميگيرد.
شرايط ثبتناموي درخصوص شرايط ثبتنام در اين دورههاي تحصيلي نيز اظهار داشت: متقاضيان پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه 1392 لازم است در مهلت تعيين شده به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه کرده و ضمن مشاهده و دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام و پرداخت اينترنتي مبلغ 106 هزار ريال به عنوان هزينه ثبتنام با استفاده از کارتهاي عضو شبکه بانکي شتاب، ثبتنام خود را انجام دهند.
سخنگوي سازمان سنجش از داوطلبان خواست که پس از پايان ثبتنام الکترونيکي از تمامي صفحات و همچنين شماره پرونده 6 رقمي و کدپيگيري 16 رقمي، يک نسخه پرينت تهيه و نزد خود نگهداري کنند.
وي به داوطلباني که ثبتنام خود را از طريق کافينت انجام ميدهند توصيه کرد که تمامي مراحل ورود اطلاعات ثبتنامي را شخصا انجام دهند و يا بر انجام امور مربوط، در کافينت نظارت مستقيم داشته باشند.
توکلي يادآور شد: با توجه به ورود اطلاعات ثبت نامي توسط متصديان کافي نتها، متأسفانه اطلاعات معمولاً با اشتباهاتي در تقاضانامه درج ميشود که مسووليت هرگونه خطا در اين مورد متوجه شخص داوطلب است و سازمان سنجش به هيچ وجه امکان اصلاح اشتباهات مذکور را نداشته و هيچ گونه عذري پذيرفته نخواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرینش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)