تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 334 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    چه رنگی انتخاب کردین ؟
    260 تومن اختلاف رنگ و حدود 250 هم بیمه بدنه هست
    رنگ سفید

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ، یه مشکلی برای یکی از فامیلهای ما اتفاق افتاده

ایشون یه تیبا ثبت نام کرده تحویل خرداد 92- از اونایی که بهمن 7 تومن پیش دادند
    بقیه پول رو هم همون خرداد ازش گرفتن-شده حدود 19 میلیون تومن

ولی الان سه ماه از موعد تحویل ماشین گذشته و متاسفانه هنوز از ماشین خبری نیست!!!

هر چی هم پیگیری میکنه نمایندگی میگه ماشینت نیومده و بجاش خسارتشو میدیم!!

میخوام براش پیگیری کنم ولی نمیدونم چطوری؟! ضمنا از شهرستان ثبت نام کرده

خودم رفتم بخش مشتریان سایت سایپا.ولی هیچ اطلاعاتی جز همون 7 تومنی که واریز کرده نمیده!!!
    بنظر شما چکار کنم؟؟؟؟
    دوستان کسی برای سوال ما جوابی نداره؟

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

۰۹۶۷۷۰ صدای مشتری سایپا تماس بگیر

4. این کاربر از ژولی لسکو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آماده تخصيص يعني در كدوم مرحله؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

دوستانی که این تیبا رو خریدن موفق شدن مشکل صدای موتور وحشتناک و درهای افتضاح خودرو حل کنن !!! اگر موفقیتی صورت گرفته لطفا مارو هم از این کشف قرن مطلع فرمایید که باعث رفع نگرانی چندین خانواده خواهید شد..... با تشکر

7. این کاربر از parya_shilan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستانی که این تیبا رو خریدن موفق شدن مشکل صدای موتور وحشتناک و درهای افتضاح خودرو حل کنن !!! اگر موفقیتی صورت گرفته لطفا مارو هم از این کشف قرن مطلع فرمایید که باعث رفع نگرانی چندین خانواده خواهید شد..... با تشکر
    منم چند روزه كه تيبا يورو4 تحويل گرفتم. صداي موتور زياد هست! يه مشكل ديگه هم سپر جلو هست كه ارتفاعش از سطح زمين خيلي كمه! مخصوصا يه تيكه زير سپري هم داره به همه سرعت گير ها برخورد ميكنه

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

منم چند روزه كه تيبا يورو4 تحويل گرفتم. صداي موتور زياد هست! يه مشكل ديگه هم سپر جلو هست كه ارتفاعش از سطح زمين خيلي كمه! مخصوصا يه تيكه زير سپري هم داره به همه سرعت گير ها برخورد ميكنه

خب عزیزم اون تیکه لاستیک مشکی یه جورایی ایده دادن برای زیبایی ماشین که ... مث همیشه حماسه شکنی کردن ! ولی شمام اگه سرعت گیر هارو با احتیاط رد کنی عمرا بگیره البته اون استاندارد هاشو مگه اینکه فنر هایه ماشین رو ارتفاع زده باشی که پیشنهاد میشه کجکی از رو شون ردشی ..!

برای صدایه موتو یه نمد با کیفیت کاپوت میتونه راهکار خوببی باشه یه فورم فروشگاهی مخصوص تیبا هست آدرسشو براتون میفرستم فوق العاده !!!
    در مورد در ها هم من دادم ریگلاژ کردن ، نمیشه گفت کاملا اوکی شد ولی بهتر از قبل شد ...!

10. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

جایی خوندم که واسه تیبا با نمد یه عایق کاری می کنن که صدا موتور کمتر میشه تو کابین ...نکنه منظورش همین نمد زیر کاپوت بوده اگه روش دیگه هست لطفا راهنمایی بکنید ... واقعا اعصاب خوردکن هست .... مخصوصا این اواخر دیگه زیاد شده میره تو مخم ....البته همش 3800کارکرده حالا گه بخواد به 5000برسه فکر کنم صدای تراکتور در بیاره ... خدایش سعی می کنم از سوار کردن دوستانی که کل کل می کنن تو ماشین خود داری بکنم .....خوب گیربدن واقعا تو ذوقی میزنن .... دوستانی که تجربه دیگه ای داشتن لطفا راهنمایی بکنن ....ممنون

12. این کاربر از parya_shilan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

جایی خوندم که واسه تیبا با نمد یه عایق کاری می کنن که صدا موتور کمتر میشه تو کابین ...نکنه منظورش همین نمد زیر کاپوت بوده اگه روش دیگه هست لطفا راهنمایی بکنید ... واقعا اعصاب خوردکن هست .... مخصوصا این اواخر دیگه زیاد شده میره تو مخم ....البته همش 3800کارکرده حالا گه بخواد به 5000برسه فکر کنم صدای تراکتور در بیاره ... خدایش سعی می کنم از سوار کردن دوستانی که کل کل می کنن تو ماشین خود داری بکنم .....خوب گیربدن واقعا تو ذوقی میزنن .... دوستانی که تجربه دیگه ای داشتن لطفا راهنمایی بکنن ....ممنون
    اینجور که میگین احتمالا ایراد از موتور باشه
    وگرنه من الان رفتم تو 43 هزار تا صدا که نمیده هیچ بعضی وقتا فک میکنم خاموشه !!
    مطمئن شو اول که ایراد موتوری نداره ماشین و تنظیم هست بعد هم نمد رو بنداز که بشه ریو !

14. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3800هنوز موتور آببندی نشده.پس از سرویس اولیه و تعویض روغن به وضوح صدا کمتر میشه و تا 10هزار خیلی بهتر......
    روغن خوب فراموش نشه.واسکازین گیربکس رو خودتون بعد از سرویس اولیه حتما عوض کنین با ن.ع فقط و فقط خارجی.
    نمد کاپوت توصیه میشه.18هزار مارک موکت بابل.
    ذاتا این ماشین مثل ریو و ورنا صدای موتورش زیاده.

16. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •