رنگ سفید
![]()
رنگ سفید
![]()
دوستان کسی برای سوال ما جوابی نداره؟
دوستانی که این تیبا رو خریدن موفق شدن مشکل صدای موتور وحشتناک و درهای افتضاح خودرو حل کنن !!! اگر موفقیتی صورت گرفته لطفا مارو هم از این کشف قرن مطلع فرمایید که باعث رفع نگرانی چندین خانواده خواهید شد..... با تشکر![]()
منم چند روزه كه تيبا يورو4 تحويل گرفتم. صداي موتور زياد هست! يه مشكل ديگه هم سپر جلو هست كه ارتفاعش از سطح زمين خيلي كمه! مخصوصا يه تيكه زير سپري هم داره به همه سرعت گير ها برخورد ميكنه![]()
خب عزیزم اون تیکه لاستیک مشکی یه جورایی ایده دادن برای زیبایی ماشین که ... مث همیشه حماسه شکنی کردن ! ولی شمام اگه سرعت گیر هارو با احتیاط رد کنی عمرا بگیره البته اون استاندارد هاشو مگه اینکه فنر هایه ماشین رو ارتفاع زده باشی که پیشنهاد میشه کجکی از رو شون ردشی ..!
برای صدایه موتو یه نمد با کیفیت کاپوت میتونه راهکار خوببی باشه یه فورم فروشگاهی مخصوص تیبا هست آدرسشو براتون میفرستم فوق العاده !!!
در مورد در ها هم من دادم ریگلاژ کردن ، نمیشه گفت کاملا اوکی شد ولی بهتر از قبل شد ...!
جایی خوندم که واسه تیبا با نمد یه عایق کاری می کنن که صدا موتور کمتر میشه تو کابین ...نکنه منظورش همین نمد زیر کاپوت بوده اگه روش دیگه هست لطفا راهنمایی بکنید ... واقعا اعصاب خوردکن هست .... مخصوصا این اواخر دیگه زیاد شده میره تو مخم ....البته همش 3800کارکرده حالا گه بخواد به 5000برسه فکر کنم صدای تراکتور در بیاره... خدایش سعی می کنم از سوار کردن دوستانی که کل کل می کنن تو ماشین خود داری بکنم ..
...خوب گیربدن واقعا تو ذوقی میزنن .... دوستانی که تجربه دیگه ای داشتن لطفا راهنمایی بکنن ....ممنون
![]()
اینجور که میگین احتمالا ایراد از موتور باشه
وگرنه من الان رفتم تو 43 هزار تا صدا که نمیده هیچ بعضی وقتا فک میکنم خاموشه !!
مطمئن شو اول که ایراد موتوری نداره ماشین و تنظیم هست بعد هم نمد رو بنداز که بشه ریو !![]()
3800هنوز موتور آببندی نشده.پس از سرویس اولیه و تعویض روغن به وضوح صدا کمتر میشه و تا 10هزار خیلی بهتر......
روغن خوب فراموش نشه.واسکازین گیربکس رو خودتون بعد از سرویس اولیه حتما عوض کنین با ن.ع فقط و فقط خارجی.
نمد کاپوت توصیه میشه.18هزار مارک موکت بابل.
ذاتا این ماشین مثل ریو و ورنا صدای موتورش زیاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)