سلام
کسی میداند چطوری میشه این سیستم تکان خوردن بدن که وقتی بهش تیر میخوره رو غیر فعال کرد؟خیلی رو اعصابه
=====
به صورت آنلاین کسی هست این بازی رو انجام داده باشه؟
سلام
کسی میداند چطوری میشه این سیستم تکان خوردن بدن که وقتی بهش تیر میخوره رو غیر فعال کرد؟خیلی رو اعصابه
=====
به صورت آنلاین کسی هست این بازی رو انجام داده باشه؟
خداييش تا حالا هم چين چيزي نشنيده بودم !!!
فك نكنم بشه
??????????????![]()
به نظر شما انسان که تیر بخوره سرجاش وایمیسته یا بلاخره یه تکونی میخوره بخاطر دردو..........
خب تو هربازی چنین چیزی هست مگه میشه نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
تو اون CRYSIS هم بااون همه دبدبه وکبکبه ازاین جورچیزایی که داشت بازم که تیر میخورد پدرش درنمیومد !!!!!
---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
تاییید میشه مال اون خشگلی بازیه دیگه اینجوری درستش کردن که مثل واقعیت باشه![]()
سلام به همگی اینجا کسی هست که آنلاین بازی کنه.بیشتر تو چه سرور هایی میرید.این سرور ها تنها ایرانی هستن یا خارجی هم هست.بیان قرار بزاریم بروبکس پی سی بریم تو یه سرور.نظرتون چیه
آقا اين مرحله اولش خيلي مزخرفه راهي نيست كدي كوفت زهرماري بزنم رد بشه من كه حال و حوصلشو ندارم هزار بار هم سعي كردم نتونستم ردش كنم
ای باباکدوم مرحلرو میگی وکدوم سبکو
اولش یه پنجره میاد که سه تا سبکو نشون میده خب توباید وسطیشو انتخاب کنی بعد میری تو اصل بازی okkkkk
بعدش تو مرحله اول تو مراحل آموزش سربازها هستی وباید اون خرتو پرتهارو بزنی وسطوشون اونقدربزن تا فرت بشن بعدش ازت تشکر میکنند وتو میریبه سمت آموزشگاهی که یه منطقس باید موانع رو بزنی نه آدم های معمولیرو okkkkkkkkkkkkk
آقا جون محدوديت زماني من تا ميتونم سريع ميرم اما نميشه خيلي روي اعصابه
آقا معذرت ميخوام فهميدم اشتباه من اين بود كه اون آدمكهاي خودي رو هم همراه آدمكهاي دشمن هدف قرار ميدادم اين كه مثل آب خوردنه
کسی جواب منو نمی ده؟
شما چه جوری نصب کردین؟ قضیه این نرم افزار steam چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)