>>>>>> Welcome Shaiya <<<<<<<
باید بری تو سرور دوم Etain ...................
>>>>>> Welcome Shaiya <<<<<<<
باید بری تو سرور دوم Etain ...................
بعد از کشتن باس AN می تونی ele رو عوض کنی.من منظورم از اینکه میشه ele رو عوض کرد ele عصا پگان هاست که fire هست میری مپ 2 یه یارو عوضش میکنه
دیشب من از ساعت 1 تا 3 نصفه شب pvp بودم . حدود 1 ساعت 50 دقیقه باز ما camp بودیم و لایت ها رکورد noss همزمان رو با 5 تا nosser زدن.
تا اینکه ساعت 2:50 Besa اومد . سریع 4 تا از nosser ها log کردن فقط Gotcha موند که Besa با 6 تا ضربه اونو کشت . 10% جون Besa رو هم نتونست کم کنه.
بعدشم همونطور که گفتم لایت ها الفرار شدن و log کردن !! ما 2 ساعت با 4 تا نوسر base play کردیم (آخرشم که Radiant هم اومد) لایت ها 1 دقیقه هم صبر نکردن ! Besa هم سریع رفت و لایت ها هم بر نگشتن ما هم رفتیم خوابیدیم .
Besa همینطوری داره کراکترش رو تقویت می کنه . enchant و Armor هاش با 1 ماه پیش خیلی فرق کرده و بهتر شده .
Bow اون هم که [13] enchant هست. از اون طرف مثل اوایل خفن نوس نمی کنه و به 2 یا 3 تا نوس اصلی رضایت میده. البته نیازی هم نداره بره روی full noss .
یک اشتباه عجیب کردم و restat stone که تو WH بود رو جابجا کردم و به طور اتفاقی pop شد.
مجبور شدم یه کم زود restat کنم.
الان هم 400 dex و 400 luck و 250 تا str دارم.بد نشد ولی مطابق برنامه نشد.دیگه فقط باید Str اضافه کنم.
7 نفر لول بالای 11 باید باشید تو یه پارتی و هیچ کدومتون هم guild نداشته اشید.بعد اونی که میخواد guild به نامش بشه بره درستش کنه
ممنون .... بعد اگه guild کمتر از 7 نفر بشه پاک میشه ؟؟
فکر نکنم..
نمیشه نظر قطعی داد چون تا حالا برای ما پیش نیومده.
بهتره از یه GS بپرسی.
راستی اگه درست کردی اسم گیلدت رو بگو حمله نکنم.
امروز داشتم تو DD1 یه جنگ حسابی راه مینداختم.داشتم فارم می کردم 3 تا reborn ریختن سرم.
کشتمشون گرچه HM بودن ولی حداقل 56 بودن.از چکمه هاشون معلوم بود.اونا هم luck build بودن.
3 بار ایتا رو کشتم آخر سر رفتن furious رو آوردن تا منو کشت.گرچه از خیلی ها شنیدم dex ---- می کنه.
حتی Elliot و Tehlique و Phonomonia هم اینو miss می کنن.تنها فردی که از لایت های قوی هک نمی کنه
Nemmy هست.خداییش خیلی هیولاست.منو 5 یا 6 ضرب منفجر می کنه.
بعد orc من رفت واسه Bf اش شام درست کنه(چه دختر خوبیه!!!)
با Hubart و Corrass و چند نفر دیگه رفتیم DD2 یه PP ترکوندیم.تو راه برگشت می خواستم از DD1 رد بشم
که در صورت مشاهده ی اونا حتما جنگ میشد ولی محمد گفت رفتیم جنگل رو فارم کردیم.
این انفولانزا هم که تا مارو نکشه ولکن نیست.از 4:30 تا 8 شب زیر پتو تب و لرز داشتم.منم که تنها زندگی می کنم
کسی نیست به دادم برسه.وصیت می کنم اگه دخلمون اومد armor من رو بفروشید و صرف امور خیریه کنید.
اه....چقدر حرف زدم.خلاصه از یه GS بپرسی بهتره.هه هه هه....
guild رو درست کردم به اسم کارکترم حالا باید برم GRB .......... کسی از GS نبود که بپرسم از چند نفر دیگه هم پرسیدم شک داشتن ........
همین guild خودم DELITE اولش که ساختیمش چند نفر گذاشتن رفتن هیچی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)