http://tiny.cc/KisKav
http://tiny.cc/KisKav
کی قبلی رو پاک کنید یک کی اینترنت سکیوریتی به برنامه بدید. مخصوصا key پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشید
این ریست رو KIS 11.0.1.400 کار نمیکنه:
چه کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجموع 147 کی جدید و بلک لیست نشده برای ورژن های 9 و 11
آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این ریستر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام دوستان
من یه سیستم دارم servise pack 3 سیستم من قدیمی هستش فکر کنم مادربردش 848 یا یه چیزی توی همین مایه ها cpu2 هستش celeron ورم هم 256 من نمی دونم چرا هرموقع key روی این سیستم میزارم هیچوقت block نمیشه همیشه وقتی مدتش تمام میشه مثلا (45 روز) همون هشدارهمیشگی کاسپر میاد که میگه (مدت key تمام شده ومیتونید به این سایت مراجعه وkey بخرید ) ولی برای بقیه سیستم هام اینطوری نیست نهایت طول بکشه 3یا 4 روز ، کسی میدونه مشکل کجاست چطوریاست کاسپر نمی فهمه یا .......
باتشکر
ربطی به سیستم نداره. قطعا آپدیت هارو به طور کامل دریافت نمیکنید.
این مراحل رو برای آپدیت انجام بدید:
تاریخ سیستم رو میلادی و دقیق کنید. بر حسب کشور انتخابی شما در time zone ( مهم )
توی تنظیمات آپدیت برید و ------ سرور اگه براش خورده خاموش کنید.
درایو ویندوز باید کمی خلوت کنید. از برنامه ccleaner میتونید استفاده کنید. سعی کنید 15 درصد فضای خالی داشته باشید.
تا به اینجا باید مشکل شما حل بشه اما اگر نشد کاری که پایین مینوسم رو انجام بدین وگرنه اصلا این کارو نکنید.
وارد پوشه file:///C:/ProgramData/
وشاخه کسپرسکی بشید. یک فایل به نام u0607g هست با پسوند xml که یعنی میشه u0607g.xml این فایل رو پاک کنید. سیستم رو ریست کنید . و بار آپدیت رو تست کنید.
================
================
کسپرسکی تا زمانی که آپدیت نشه نمیتونه key شما بلوک کنه. بلک لیست با آپدیت ها میاد.
اگر نمی خواهید اپدیت کنید مراحل بالا رو انجام ندید.
موفق باشید
متشکر سی روز ریست شد! چرا این برنامه را در پست اول نمیگذارید؟ چرا به سایت های دانلود معرفی نمیکنید؟
سلام دوستان
حالتون خوبه خدا را شکر
دوستان من برنامه ی کاسپر اسکای انتی ویروس 2011 نصب کردم ولی بلد نیستم کلید چجور باید روش بزارم
کسی میتونه کمکم کنه
دمتون گرم
یا علی
روی لایسنس کلیک کنید ، کلید قبلی رو با علامت ضربدر حذف ، سپس سریال جدید را وارد کنید
نرم افزاری جهت وارد کردن کی برای کسپر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)