مدل خاصی از واکمن مورد نظرتون هست که کیفیت صدای خوب و تفکیک پذیری بالایی داشته باشه بین 200 تا 300تومن
مدل خاصی از واکمن مورد نظرتون هست که کیفیت صدای خوب و تفکیک پذیری بالایی داشته باشه بین 200 تا 300تومن
نه تو این محدوده مدلی نیست که بتونم پیشنهاد بدم.
اگه مدل هایی که تو پست قبل پیشنهاد دادم تو محدوده بودجتون پیدا کردید تهیه کنید.
اگر بودجه رو بالاتر ببرم چطور 400+
فقط بحث پولش نیست سری A جدید و سری قدیمی X و سری جدید Z ایران نیست.
سری های دیگه به خوبی این ها نیستند.
سلام به دوستان عزیز.
من می خوام یک پلیر بخرم تا 200 تومن (بیشتر هم خیلی شد مهم نیست) اما هر چی ارزون تر بهتر.
برام فقط چند تا چیز مهمه. کیفیت خروجی عالی. کیفیت عالی هدفون فابریک. (یا یک چیز ارزون بگید که با یک هدفون خوب بشه 200)
و اینکه دکمه داشته باشه که بتونم با اینکه پلیر تو جیبم باشه آهنگ رو عوض کنم.
نظر خودم روی Sony E هست.
خوشحال می شم راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنون.
مایه داریه دیگه !
هی پولا بابایی رو حیفو میل کن!
به نظر من یه سانسا کلیپ + بگیری ، چون میدونم اهل اکولایزر و تنظیمات نیستی و برای دوچرخه سواری و کوه میخای گیره هم داره که وصل کنی به خودت ، بقیشو بدی یه هدفون که کلید تنظیم کنترل داشته باشه ، البته نوع ورزشی سنهایزر که از توی گوشت نیوفته !
سانسا کلیپ پلاس :
بین 50 تا 80 بستگی به بابایی داره!
و هدفون سنهایزر
OMX 680i Sports
:
با قیمت حدود 130 هزار !
مخصوص ورزش ، ضد آب و کیفیت صدای عالی !
اين مدل Cowon Z2 كي مياد به بازار؟
قيمتش حدودا چند ميتونه بشه؟ الان كه به نظر ميرسه قيمتا يكم پايين اومده!
اینو توی بخش کووان هم پرسیدی که آقای مظفری که خودشون ویزیتور کووان و امرتات هستند جواب دادند که ، اگه ایشون بگند فردا یعنی فردا اگه بگند سال دیگه یعنی سال دیگه ، اگه ایشون نگند کسی دیگه ای خبر نداره!
من يه آشنا دارم تو سنگاپور ميخوام اگه قيمتش مشخص شده بگم بياره واسم!
از طرفي اگه بخواد بياد ايران معلوم نيست كي بياد و پولي كه من واسش كنار گذاشتم ممكنه ازش خرج بشه واسه كاراي ديگه!!!
حدودا 400 گذاشتم كنار واسش!
از طرفي تا 150 هم ميخوام واسه هدفون بگذارم كنار!
ممنون سعید خان.
نه راستش برای دوچرخه از هدفون های ارزون استفاده می کنم چون چند تا پاره کردم تا حالا. کلیپ هم فکر نکنم جواب وحشی بازی رو داشته باشه. بیشتر برای استفاده روزانه می خوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)