بچه ها فقط داریم با کتابا لاس می زنیم درس خوندن این نیست...
بچه ها فقط داریم با کتابا لاس می زنیم درس خوندن این نیست...
دوست عزیز من کتاب دین وزندگی همگامان رو ندارم . مثل اینکه شما اشتباه کردی . حتما یکی دیگه در مورد دین وزندگی همگامان پست زده . ولی اینجور که پیداست کتاب خوبیه . کتابهای آموزشی قلم چی کتابهای جالبی نیست . پولت رو هدر نده واسه قلم چی .
موفق باشی
موافقم باهات
حالا شما صبر کن فردا که جمعه ی . من هم بیکار نیستم . کلی امتحان دارم این هفته . فردا شب میزارم توسایت .
سلام
کسی زبان فارسی دکتر سبطی رو گرفته ؟
بعد این انگار یه جلد دو هم داره که تو سایتش نوشته آخر بهار میاد !!!!!!
خواستم ببینم جلد دو کسی میدونه چه مطالبی توشه آخه من تا اون موقع نمیتونم صبر کنم
جلد یک چیا توشه؟
کتاب برای زبان فارسی چی پیشنهاد میکنید؟
شديدا موافقم. اين كار هيچ چيزي غير از اين كه كرم كتاب عوض كردن بهتون بيفته نداره.مگه سال هاي قبل كه مثلا ديف رمزينه نبود بچه ها چجوري ديفرانسيل ميخوندند؟؟؟؟![]()
سلام به نقل از سایت دریافت:
پيشگفتار و فهرست
بخشي از كتابکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجلد دوم اين كتاب نهايتاً تا آخر فروردين ماه سال 89 منتشر خواهد شد!
همین کتاب همگامان حرف نداره من اینو از سایتش خریدم
برای هر درس یه 5-6 صفحه ای توضیح داده ( حتی ایات هم توضیح داده ) بعدش برای هر درس یه 50 -60 تایی ( به طور میانگین ) تست تالیفی داده و اخرش هم تست های کنکوری که از اون درس اومده رو تو کتابش قرار داده
فقط اینم بگم که حجم توضیحاتش خیلی خیلی زیاده بهتره یه کتاب ایات و نکات گاج یا کم حجم و مقوی خیلی سبز رو هم بگیری که خلاصه درس ها رو از روی اون بخونی ( من کم حجم و مقوی خیلی سبز و همگامان رو دارم )
من زبان فارسی قبلیش(مبتکران دارم)
می خوام همگامان رو هم بگیرم چون مبتکران درس به درس نیست و باید در طول سال بخونمش
در مورد دین وزندگی همگامان اینکه برای من خوندن درسنامش از خوندن کتاب درسی بیشتر طول می کشه ولی خداییش یکه یکه
کتاب تست در حد سوالات کنکور درس حسابان چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)