من وقتی این برنامه ی مربوط به ادیت قابلیتها تو legend رو اجرا میکنیم این ارورو رو میده:
Application error - the application failed to intialize properly (0xc0000135) . click on Ok to terminate the application
یعنی چی?
آقا یکی بیاد جواب مارو بده
من وقتی این برنامه ی مربوط به ادیت قابلیتها تو legend رو اجرا میکنیم این ارورو رو میده:
Application error - the application failed to intialize properly (0xc0000135) . click on Ok to terminate the application
یعنی چی?
آقا یکی بیاد جواب مارو بده
بعد از این همه بازی کردن چندتا چیز از بازی که واقعا زیبا و واقعی بود رو بگم....
1.عکس العملهای دروازه بان واقعا زیبا شده و انگار یه دروازه بان واقعیه ...برای مثال اگه ضربه ناگهانی و محکم باشه دروازه بان هیچ عکس العملی نشون نمیده ,.......
2.شوتهای ناگهانی از بعضی بازیکنا که خیلی سری به توپ ضربه میزنه و خیلی واقعی شده
3.سیستم پاس کاری بازی که خیلی به واقعیت نزدیک شده
4. توپ بازی نمادی از یک توپ واقعیه که میتونی سنگینی توپ رو حس کنی
5. دیگه خبری از بازیکنای سرعتی و جت 8 نیست که باهاشون توپ رو از یه گوشه برداری بری هی بزنی تو گل ...
6.یه مشکل که برای من تو 8 خیلی مشکل ساز شده بود این بود که دروازه بان خیلی میامد جلو که این مشکل تو 9 حل شده یعنی واقعا خودش میدونه چه موقع باید بیرون بیاد ار چار چوب دروازه .
7.یه نکته که خیلی برام جالب بود موقع کرنر حرکت دوربین خیلی جالبه ....
مشکلاتی که دیدم..............
1. تکلهای خود به خود .......که گاهی کارت زرد یا قرمز میگیری .......پنالتی مفتی میدی 2
2. برخوردهای بازیکنا با هم
3. بعضی مواقع بازیکنا در دفاع با دروازه بان قاطی میکنن
4.بعضی مواقع البته خیلی کم وقتی از دفاع پاس میدی به دروازه که دروازه بان شوت کنه توپ رو انگار تکل میکنه و....
عکس زیر
.................................................. .................................................. ..
فوتبال تکاملی حرفه ای ......شلیسته احترام
به نظر من اين بازي هيچ حرف تازه اي براي گفتن نداره..........به قول خودت شليسته احترام!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا همین مشکل برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده شما چطوری حلش کردی؟
دوستان این مشکلو باید چطوری حل کرد؟
چند هفتس داری بازی میکنی؟من اولین بار رو تاپ پلیر 19 بازی =16 هفته تمرین کردم تا آخر رفتم تو تیم اصلی.کلا اولین بار خیلی طول میکشه.ولی وقتی دیگه تو یه تیم جدید میری حتی 3 هفته ای هم قبولت میکنن!(اگه درست بازی کنی)پس نگران نباش.میری
![]()
دوست عزیز شما فک کنم اصلا بازی نکردی وگرنه این حرفو نمیزنی
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
شما یا اشتباها یه چیز دیگه رو بازی کردی یا فوتبال سرت نمیشه. از این دو حالت خارج نیست
درايور جديد گرافيكتان را نصب كنيد شايد حل بشه
اين مشكل واسه من هم هست كسي سر در نياورد آخرش؟
سلام!خواهشا یکی از شما سریال بازی رو برام اینجا بزاره!منظورم همون کد رجیستر اول نصب بازی هست!امرژنسیه!
آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر Gdb بسازیم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)