سلام
یک رو که نظر من هم هست.
در مورد دومی هم معادل فارسی براش به ذهنم نمیرسه و به نظر من 'اینم از این' میشه گفت.![]()
سلام
یک رو که نظر من هم هست.
در مورد دومی هم معادل فارسی براش به ذهنم نمیرسه و به نظر من 'اینم از این' میشه گفت.![]()
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان این جمله چه زمانی هست ؟
..., Whatever he's told you
خودم مجهول ترجمه میکنم (گذشته ساده مجهول) : هر چیزی که (توسط او) بهت گفته شده !
ولی اگر مجهوله پس he وسط جمله چکار میکنه ؟
جمله مجهول که نیست، فاعل داره ؛ اونم he !
زمان جمله ماضی نقلی (present perfect ) هست و اون 's در واقع has هست که مخفف شده:
Whatever he has told you
سلام
کسی هست که یک صحنه ی تصادف را با کلمات زیر به صورت عالی و ادبی توصیف کنه ؟
twilight , rush hour , sitting in a bus , exhausted,most passengers drowsing , long vehicle , our bus driver, impatient, honk horn,looked out the window, some patches of clouds in the sky , drizzling , slippery , round a corner , speed limit , over take , lost the control , skidded over , hit the raid guard , capcise , stretcher , under drippling , in an ambulance
Last edited by motahar007; 12-03-2010 at 17:51.
اگه دنبال منابع آموزشی فارسی هستی من شک دارم گزینه های مناسبی روی وب پیدا کنی .. اکثر گزینه های خوب روی وب زبان اصلی هستند و اصولاً خارجی .. شما باید بری و بصورت حضوری اینا رو بخری .. روبروی دانشگاه تهران محل بسیار مناسبیه که البته شاید خودت هم در جریان هستی.
کتاب های انگلیسی در سفر که خیلی مناسب نیست برای یاد گیری زبان فقط میتونه آدم جمله حفظ کنه.دیگه چه منابعی خوبه در این زمینه؟
کسی میدونه Tell Me More 10 توی کدوم فروشگاه گیر میاد؟ تازه وارد بازار شده 512$ 4 دی وی دی
با تشکر
I think the book which name is Letter Writing could be a good guideline
It describes most common types of letters and of course you will find whatever you want to know
Cheers
سلام. معنی جمله ی زیر رو می خواستم. (آیا این ترجمه می تونه درست باشه؟ : با وجود آنکه نور داده شده به صحنه بیشتر از 42000 لوکس است دامنه ی رنگ در حال حاضر خیلی باریک است.)
in places چه معنی میده؟!
Given the scene illumination is over 42,000 lux in places, the color range is currently too narrow.
ممنونم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)