چرا فقط تو کنفرانس فعال میشن؟
اصلا چرا یاهو اینکارو کرده؟
تو نسخه های پایینتر که هنوزم فعال هست.
چرا فقط تو کنفرانس فعال میشن؟
اصلا چرا یاهو اینکارو کرده؟
تو نسخه های پایینتر که هنوزم فعال هست.
وب كه فعاله هميشه هم فعال بوده
اون كه غير فعاله تماس تصويري و صوتيه
يه چيزي شبيه تلفن تصويري
براي فعال شدن وب تشريف ببرين مسنجر بعد ماي وب كم وب باز مي شه
اگه موقع چت هم بخواين به يه شخص خاص وب بدين مي تونين اين مراحل رو دنبال كنين تو صفحه چت
actions --> more actions --> invate to view my webcam
veiw webcam هم كه واسه باز كردن وب طرف مقابله
با سلام
به دلايلي كه ياهو در نسخه هاي بالاتر تحريم كرده اين سرويس رو براي كاربران ايراني
موفق باشيد.
الان تست کردم تو نسخه 10 هم فعال شد
دو سه روزی هست که فعال شده البته گفتم بعد 18 ماه محرومیت که فکر میکنم از سمت مخابرات ایران بوده تا از سمت یاهو
به هرحال خیلی عالی شده چون کیفیت کنفرانس خیلی پایین تر بود و تو ارتباط صوتی شکل تداخل صدا رو داشتیم و مهمتر از همه دیگه نیاز به وی || پی // ان برای برقرای مستقیم ارتباط صوتی نیست
با سلام
اا؟
چه خوب؟
اطلاع نداشتم من - يعني استفاده نكردم ديگه
رفتم سمت اسكايپ با اون افتضاحي اي كه داشت كيفيتش
ممنون
موفق باشيد.
محدودیت رو برای اسکایپ هم در نظر گرفته بودن یک مدت و اونم همین مشکل رو داشت ولی الان که یاهو محدودیتش برداشته شده خیلی عالی و مثل سال های قبل ویس و وب رو راحت میشه ردو بدل کرد
سلام..
بله من هم بعد از 10 روز كه نت نداشتم وقتي با دوستان چت مي كردم موتجه شدم كه فعال شده گزينه هاي ويس
تبريك به دوستاني كه كارشون لنگ بود..!![]()
دوستان چند روزیه وقتی یاهو رو باز میکنم صفحه ی اصلیش نمیاد .. برای باز شدن یا باید چند بار ریستارت کنم یا اینکه راست کلیک کنم و run as administrator رو بزنم .. ورژن 9 رو هم نصب کردم فرقی نکرد .. ویندوزم سون 64 بیتیه ، یاهو هم ورژن 11 ه .. ممنون میشم اگه کسی میدونه چرا این اتفاق میوفته بهم بگه.. راست کلیک کردن سخته خداییش همه چی هم گرون شده دیگه نباید زیاد انرژی هدر بدیم
![]()
منم این مشکل رو داشتم دوباره نصب کردم درست شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)