آقا سعید چه خبر ؟تا حالاش چند تا دانلود کردی ؟شبانه رو به راهه ؟ماله من که عین دیشب خیلی دانلود کنه دیگه حداکثر 900 تا
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آقا سعید چه خبر ؟تا حالاش چند تا دانلود کردی ؟شبانه رو به راهه ؟ماله من که عین دیشب خیلی دانلود کنه دیگه حداکثر 900 تا
نه.شبانه اصلا خوب نبود.البته نمیدونم مشکل از رپیدبازه یا از سرعت!!
لینکهای غیر رپیدباز دانلود شده ولی رپیدباز ها همشون ناقصه!کلا 1.5 بیشتر نگرفتم.تا شبهای بعد ببینم چی میشه.
بازم خوبه من که 800 مگ لینکمم کاملا سالمو پر سرعت بود
کلا از 1 تا 6 یعنی توی 5 ساعتی که خودش گفته رایگانه فقط 500 مگ میشه گرفت اما شانسمون گفته واسمون از 6 تا 7 هم که سرعتا عادی میشه رایگانه و توی این یک ساعت حدود 500 مگ تا 600 مگ میگیرم وگرنه اگه قرار باشه اینم رایگان نباشه که دیگه بدبختم ماله بعضیا رایگانه ماله بعضیا نه ماله ما که همش رایگان بوده
آقا سرویس من تموم شد
کسی جوابی نداره واسه این پست ؟
دوست عزیز اینجا هیچ کس فن آوا نداره پست قبلی رو که دادی میخواستم بت بگم گفتم بزار خودت مطمئن شی که کسی نیست
پیغام خصوصیتو چک کن آدرسی گذاشتم که چند نفری فن آوا دارند اونجا عضو شو و بپرس میتونی هم پست های دیگران رو بخونی متوجه شی
شب خوبی داشته باشید
علی آقا دمت گرم بازم گل کاشتی دستت درد نکنه
آقا سازمان فیلترینگ شبانه روزیه ؟
خداشاهده بخدا قسم تو سایتبودم داشتم دونه دونه آهنگاشو دانلود میکردم یهو فیلتر شد ساعت 12:50 دقیقه شب-خیلیییییییییی عجیبه هنوز صفحه اصلی که با همین آدرس باز کردم بازه اما از الان دیگه باز نمیشه و میگه با استناد......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یزد موزیکم همین حالا شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظرم گنجا هم بشه بخوایم
دوستان ممنون از پست هاتون
آخرش به نظر شما من 128 9 گیگ پارس سه ماه 33$ بگیرم (FP1-9X** )
یا 128 7 گیگ پیشگام سه ماه 28$ ؟
مصرفم بالاست
شبانه برام مهمه
خانه اصفهانم
یه مدم ارزان بی دردسر وایرلس چه مارکیه چند و از کجا بخرم ؟ ؟ ؟
پیشاپش از بروبچ که جواب میدهند تشکر میکنم.
خوب معلومه شک نکن پارس آنلاین چون اول اینکه پارس داره 2 گیگ بیشتر میده دوم اینکه پارس سرعتش 140 هست سرویس 128 اما پیشگامان 40-45
سوم اینکه با 128 پارس شبی 500 مگ ولی با 128 پیشگامان شبی 300 مگ میتونی دانلود کنی
مودمم میری بازار کامپیوتر خیابان طالقانی اونجا مغازه به مغازه قیمت کن هر کی ارزون تر میداد مودما همش خوبند همشونم با همه isp ها سازگاری دارند مودم وایرلس alfex و level one رو باهاشون کار کردم جفتش تا حالا عالی بوده
اگه هم میخوای میتونی پول بیشتر بدی سیمفونی -ایسوز زایکسل بخری اما همش یکیه فقط بعضیا یه کم بیشتر اسم در کردندو آدم نسبت به مارکش مطمئن تره
سلام
کسی از مرکز مخابرات امام علی اینجا هست؟(پیش شماره 780 یا 781).
اینترنت برای وبگردی با ماهی حدود 2 3 گیگ پهنای باند میخوام. شبانه مهم نیست. روزی چند ساعت قراره استفاده بشه و توی این چند ساعت بدون مشکل و قطعی باشه...
چی پیشنهاد میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)