سلام
دوستان تعریف و یا انتقاد من از همارا اصلا هیچ گونه سودی نداره و فقط چون فروم جایی است برای بحث عموم گفتیم ما هم شرکت کنیم .
در جواب سوال دوستان باید بگم که هیچ آدم عاقلی حرف بدون دلیل را قبول نمی کند مثلا خودم . من هم برای تمام حرفام دلیل دارم .
پشتیبانی همارا
دوست عزیز من هم ساعت 12 یا 1 شب زنگ بزنم بر میدارند اما جوابشان من را قانع نمی کند چون فقط زور می گن . شاید شما با اولین بهونه اونا خداحافظی می کنید اما من تا جواب قاتعی نشنوم قطع نمی کنم . چون از بابت هزینه ای که می گیرند و ادعاهایی که دارند باید جوابگو هم باشند .
دیروز که سرویس همارا قطع بود . بعد از کلی تماس بالاخره بر داشتند و گفتند همه شرکتا همین مشکلو دارند (نمیدونم شاید هم همین طور بود دوستان سایر شرکتا اگر بودند توضیح دهند که دیروز قطعی داشتند یا نه)
مشکل پرداخت اینترنتی
اگر تا به حال از خرید اینترنتی استفاده کرده اند متوجه این مشکل خواهین شد . دوست خودم 3 بار با کارت سامان می خواست 10 گیگ شارژ کنه و هر دفه که پرداخت اینترنی می کردیم مراحل با موفقیت تمام می شد اما در هر سه دفعه به شرکت مراجعه کردیم تا تمدید کنند .
زور گویی و حرفای دور از واقعیت
یکی از دوستان 10 گیگ تازه گیا شارژ کرده بود . بعد از چند روز خونشون را عوض می کنند . دوست من برای راه اندازی دوباره سرویس به همارا میره و می گن : سرویس شما پا برجاست اما با این شرایط که 10 هزار تومان بابت مخابرات باید بدین که این درسته + اون 10 گیگ را هم که شارژ کردین پریده ..... و باید برای اون 10 گیگ هزینه اضافی دیگری بدین . دوستمون با ما مطرح کردند و چون بالاخره مقداری تجربه تو این کار داشتیم با خود شرکت تماس گرفتیم و چون فهمیدن که نمی توانند سر چند نفر کلاه بزارند هر چه زودتر با چند کلیک انتقال دادند .
بعدا
قبل عید امسال طرح گذاشته بودند که هر کسی نمیدونم شارز کنه و یا تمدید کنه و یا .... یادم نیست . یه ماه اضافه به صورت مجانی در اختیارشان قرار می دهیم . دو تا از دوستان ما هم زمان قبل عید با هم تمدید کرده بودند ولی به هیچ کدومشان یه ماهو نداده بودند . شرکت همارا رفته بودند و با کلی حرف و دعوا و سخنان بی اساس اونا یک ماهو اضافه کرده بوند .
تا به حال به من نگفته اند که تفصیر ، تقصیر ما است نه مخابرات و نه شما . نمیدانم چرا اینا از خودشون اینقدر مطمئن هستند و یا خط مشی شرکت اینه !!!!
در مورد تمدید زمان شما که گفتین همشون سی روزه !!!
چرا شما به قرار داد خود نگاه نمی کنید ؟ من 21 مرداد سرویس خود را دوباره تمدید کردم و طبق ماه هایی که شما میگین (هر ماه 30 روز) باید 90 روز بعد یعنی روز 19 آبان سرویس تام بشه اما .... این تاریخ برای من 14 آبان است .
نمیدانم این 5 روز اختلاف کجا رفته است . از همه مهمتر اگر زمان شما پایان یافته باشد چند روزی را برای تمدید به شما فرصت می دهند اگر در این فرصت تمدید کنید اون روزایی که سرویس شما به حالت معلق بود به حساب روزای است که شما تمدید خواهید کرد . اگر این روزا را هم جمع کنیم ممکن است مدت زمان شما تا 7 - 10 روز کم باشه .
مشکل DNS
کار DNS را که می دونید . همون تبدیل اسم سایت به اعداد . همارا برای خودش DNS داره اما گاهی کار نمی کنه (که فکر کنم چند ماه پیش اوج مشکلات بود )که در این حالت سیستم از Cash استفاده می کند . یعنی اون سایت های معروفی که هستند + سایت خود همارا در دسترس هستند و نمیتوانید به سایت های دیگر که بازدید کننده کمتری دارند بروید . شرکت همارا ادعا دارد که هیچ گونه مشکلی در DNS خود ندارد اما اگر برای اکانت خود آدرس Open Dns را وارد کنیم بدون هیچ گونه مشکلی وارد سایت خواهیم شد .
مشکل با مگاآپلود
عزیزم می دانیم که مشکل هیلترنیگ مربوط به همارا نیست و تقصیر مخابرات . اون قضیه ای که مربوط به همارا است اینکه که اگر شما اکانت داشته باشیند و سرویس محدود که سرعت شما بالاتر از 30 باشد در این صورت اگر از این سایت دانلود کنید نمی توانید بیشتر از 30 کیلوبایت دانلود کنید حتی با اکانت . اما اگر دو یا سه کانکشن برای دانلود ایجاد کنید مشکل شما رفع خواهد شد و با هر کدام می توانید به صورت جداگانه 30 کیلوبایت دانلود کنید .
مشکل روزای جمعه
3 هفته است که صبح ها سرعت مرور صفحات به صفر نزدیک میشه . اما سرعت دانلود همونه ...به همین دلیل شما به راحتی از رپید شر دانلود میکنید . میتونید برای اثباتش به پست های قبلی مراجعه کنید .
در مورد سرعت و چیزا دیگه هم قضاوت به انتخاب دوستان
این آمار اول مهر تا امروز است . سرعت آپلود و سرعت دانلود ......
برای من نسبت خدمات به هزینه مهمه نه اینکه یکی بیشتر باشه ویکی کمتر . شرکتی که به حق مشتری احترام می گذارد و هیچ گونه بهانه ای ندارد شایسته یکه تازی در بازار است اما حیف ....
موفق باشین