سوني فكر نكنم با 1400 بتوني چيز خوبي پيدا كني
مقايسه سي پي يو ها رو هم ميتوني اينجا پيدا كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوني فكر نكنم با 1400 بتوني چيز خوبي پيدا كني
مقايسه سي پي يو ها رو هم ميتوني اينجا پيدا كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تفاوتش برام توضیح میدی؟؟؟؟
ببینم آبیش روشنه یا تیرست.منم بین آبیو مشکیش شک دارم.راستی من 1530 صورتی ندیدم.با چه گارانتیی خریدی
البته vostro 1510 با گارانتی پارس لب تاب 1330 تومنه.
صورتیش اصلا تو ایران نیست.......البته شایدم باشه اما من اصلا ندیدم جایی. اگرم کسی داره از دبی خریده احتمالا....
سلام دوستان
عزیزانی که این لپ تاپ رو گرفتن یه توضیخ در مورد محتویات جعبش بگن من تا 2 روز دیگه می خوام برم بخرم فروشنده نندازه بهمون
نظرتون در مورد گارانتی سبز چیه؟
رجییستر جان اهواز جایی سراغ نداری؟
سلام دوستان
عزیزانی که لپ تاپ xps1530 رو گرفته یه توضیخ در مورد محتویات جعبش بگه من تا 2 روز دیگه می خوام برم بخرم فروشنده نندازه بهمون
نظرتون در مورد گارانتی سبز چیه؟
رجییستر جان اهواز جایی سراغ نداری؟
رنگ ابیش یا همون سرمه ایش چطوره؟از نزدیک این رنگشو ندیدم ولی میخوام بدونم رنگش قشنگه و تو چشم نمیزنه این رنگشو بگیرم تو عکس که قشنگه.
ببخشید 2 تا پست شد این اینترنت نفتی هم بعضی وقتا هسته ای میشه
Last edited by bineshan; 15-08-2008 at 23:21.
سلام
5-6 تا cd داخلشه که عکس اونها رو واست لینک می زارم .راستی دنبال اون هدفون در عکس + کیف هدفون نگردیاااا چون گشتیم نبود , نگرد نیست ( تو خاورمیانه از این خبراااا نیست )
و باید کاور + مودم اکسترنال + ریموت + یکی دوتا برشور 1530 + 2تا دفترچه راهنما و... هم باشه ( تو بیشتر حواست باشه سی دی ها کامل باشه و کاور و مودم تو پک باشن ).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. گارانتی سبز بد نیست ( جدیدن خبر ندارم )
و تو لسیت گارانتی های معتبر که ریجستر تو پیج 1 گفته هم هست . میگی نه ؟ نگاه کن :
2- امرتات (دل - سونی)
3- زیگورات تکنولوژی (دل)
4- دلیران (دل)
5- گارانتی سبز (اچ پی - دل)
6- نوتالی (اغلب برندها توشیبا - دل - سونی - لنوو)
ولی تو که داری پول میدی یه 20-30 تومن بیشتر بده و از یه گارانتی معروفتر بگیر .
3. به گفته ی ریجستر در اهواز اصلا نخر ( البته یه چیز واسه خودش میگه تو جدی نگیر- نه راست میگه اهواز جالب نیست ) . وردار بیا تهران به 1 روز وقت و.... می ارزه از نظر من .
قربانت___علی
Last edited by ravani_13; 15-08-2008 at 23:46.
سلام
دوست عزیر
من پنجشنبه شب از اهواز - بازار بزرگ طبقه دوم شرکت نیک نگار گرفتم که نمایندگی لاوان هستن
بدبخت شدم چون تا آوردم خونه دیدم یکی از پیکسل های lcd همیشه سفیده و رنگش هم تغییر نمیکنه.
دیگه دارم دیونه میشم. جمعه هم تعطیل بود. حالا شنبه ببرم پس میگیرن یا نه؟؟ هنوز 24 ساعت کاری نگذشته .
Last edited by Gladiator King; 16-08-2008 at 00:28.
ravani جان ممنون که راهنمایی کردی اره بیشتر این مطالبو خونده بودم فقط اطلاع دقیقی از محتویاتش نخونده بودم
من به خاطر مشکلات تهران نمی تونم بیام
رجیستر جان هم قشنگ اسم همون مغازهای رو که میخواستم ازش بگیرم برده گفته خوب نیست
اگه رجیستر عزیز یه راهنمایی کنه ببینم از این مغازه رایانه فردا بگیرم یا نه
گلادیتور جان واقعا متاسفم اینطور که گفتی منم ترسیدم برم بگیرم
با چه گارانتی گرفتی؟
قبل از اینکه بیاریش خونه امتحانش نکردی چرا؟
Last edited by bineshan; 16-08-2008 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)