تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 905 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب این حرفتون یعنی چی !؟
    جواب سوالمو نگرفتم من !!!
    واسه ماشین های گاز سوزی که سوختشون بنزین سوپر با اکتان 95 توصیه شده،بنزین سوپر مضره ؟
    درحالیکه من تفاوت بزنین معمولی رو با سوپر به وضوح حس میکنم.هیچ وقت هم از مکمل یا چیز دیگه ای استفاده نکردم.
    ماشینم با بنزین سوپر با دنده 2 سرعت رو به 85 تا 90 میرسونه،دور موتور هم رو 5.5
    بیشتر منظور اینه که بنزین س و پ ر به دلیل اختلاف زمان انفجار که با بنزین معمولی داره در برخی ماشین ها باعث بروز دوده در انژکتور میشه و در بعضی باعث پاک شدن دوده ها بدلیل کارکرد بهتر می شه
    البته بدونید که منظور از خشکی میزان چرب بودن و رغن نیست که بعضیا به اشتباه در ماشین های قدیمی روغن و یا گازوییل رو قاطی بنزین می کنند منظرور دمای احتراقه که هرچی دما برای احتراق بالاتر بره از طرفی بهتر می سوزه و از طرفی پدیده خشکی رو پیش میاره که در فرسودگی قطعات تاثیر داره
    از لحاظ مواد اضافی هم نمیدونم چیز اضافه ای داشته باشه ولی قددیمی ها می گفتند برای تمیز کردن استفاده شه و این شاید کمکی در خراب شدن داشته باشه باز شنیدم که برای دوگانه سوز و مدل پایین کمتر از اون استفاده شه هر از چندگاهی بهتره
    در مورد شتاب هم بله بهتره ولی ممکنه باعث فشار بیشتر هم بشه در کل بیشتر به استفاده از اون برای 16 سوپاپ و معمولی برای 8 پیشنهاد میدن .که فکر می کنم بستگی به تنظیم سوپاپ هم داره و شاید در موتور های CVVT اینگونه نباشه

2. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.از يكي از دوستان كه تو كار دياگ و... پرسيدم ميگه هيچ مشكلي نداره فقط بنزين سوپر در بعضي ماشينها بازدهي 100% خودش رو نداره و يك جور هزينه اضافه پرداخت ميكني.
    این کاملا درسته و حتی ممکنه مضر هم باشه و به پیستون فشار بیاره

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سنسور فن رادياتور و دماي آب پژو 206
    اين سنسور در محل هوزينگ ترموستات سوار شده و محل سوكت آن به رنگ سبز است،

كار اين سنسور بطور خلاصه نشان دادن درجه حرارت آب موتور بر روي پانل كيلومتر و همچنين فعال كردن فن رادياتور است.
    همچنين تشخيص دما براي تنظيم وضعيت ساسات ماشين و ديگر موارد مربوط به آن هست.

در پژو 206 تيپ 2 و 3 ، سوكت اين سنسور به رنگ سبز و داراي 2 فيش اتصال بوده و در پژو 206 تيپ 5 و 6 داراي سوكت به رنگ خاكستري كه سه فيشه است.

خرابي اين قطعه باعث اشتباه نشان دادن دماي آب موتور، دير روشن شدن و يا روشن نشدن فن رادياتور، مشكلات روشن شدن ماشين در سرما و ايراد در ساسات و سوخت مورد نياز براي روشن شدن موتور خواهد بود.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه براي دوستان امكانش هست چندتا عكس از مراحل بازكردن وتعويض پمپ بنزين پرايد انژكتوري بزارن.(الطفا به فوت اوستايي مراحل كار نيز اشاره اي هم داشته باشند.)
    Last edited by محمد داود; 19-07-2013 at 14:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    میشه پراید نیمه انژکتورو تمام انژکتور کرد چطوری؟

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مشکل عجیب برای پراید ایجاد شده ممنون میشم راهنمائی کنید

ماشین بعضی وقتها استارت میخوره بعضی وقتها نمیخوره ، وقتی استارت نمیخوره فقط یک صدای تیک میاد همین ، بعدش با پیچ گوشتی دو تا سیم رله استارت را به هم وصل میکنم استارت میخوره روشن میشه ، مشکل از کجاست ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه منظورتون 2تا سيم برق قدرت پشت اتوماته كه به هم جمپر ميكني پس به احتمال كم كنتاكت داخل اتومات ضعيفه يا به احتمال زياد اتومات به خوبي مگنت نميكنه.كلا اتومات رو ببر نشون تعمير كار بده.(در ضمن بستهاي باتري رو هم يك بررسي بكن.)

11. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    میشه پراید نیمه انژکتورو تمام انژکتور کرد چطوری؟
    فکر نمی کنم عملی باشه حد اقل یه ecu و سیمکشی و سیستم انژکتور لازم داره و شاید سوزن یعنی:
    چه کارییییه خوب

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    وقتی می خوام حرکت کنم یه صدایی تقه ای از چرخ جلو سمت شاگرد درمیاد .پرایده ماشین . از چی می تونه باشه ؟ اگه پلوس باشه چقد هزینش می شه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی می خوام حرکت کنم یه صدایی تقه ای از چرخ جلو سمت شاگرد درمیاد .پرایده ماشین . از چی می تونه باشه ؟ اگه پلوس باشه چقد هزینش می شه ؟
    خیلی مبهمه
    از خیلی چیزا میتونه باشه اولین و ساده ترینش لنته که فنرش افتاده و شل شده . کمک فنر و سیبک و...
    اینجوری نمیشه گفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •