سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
Last edited by kinder; 22-12-2009 at 15:37.
شما باید توی دراچه های مصر دنبال اون ماهی بگردیسلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
سیمز 3 شما مشکل دارهسلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.
آپدیت یا سیمز 3 شما مشکل دارهمن sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟
بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشهيكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟![]()
توی قبرستون 12 شب به بعد هست ولی وقتی میزنم ماهی مرگ رو بگیره میره تا سر دریاچه ی قبرستون ولی بعد یهو کنسل میشه
حالا توی قبرستون رو ول کن برو سر دریاچه های مصر inspect کن اگه death fish توش بود شروع کن ماهی گیری
يعني چي پچ بايد نصب باشه پچ مال خود بازيه يا نسخه ي الحاقي اگه از p30 بخرم پچ همراش هست ؟بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشه
یه کمک به ما کنین :
من سیمز رو از یه مغازه ای خریدم متاسفانه آپدیت اینا هم نمیشه، اگه از پی سی دانلود یه سفارش بدم آخرین ورژن با پچ رو بهم میده؟
یا بازم اما و اگر داره!![]()
اگه نسخه الحاقيو ميگي كه فرقي نميكنه بايد پچ رو دانلود كني البته فك كنم![]()
اهم
دوستان عزیز
شما وقتی از پی سی سفارش می دید
باید توی توضیحات بنویسید که سیمز 3 با پتچ 1.0.631 رو براتون بفرستن
و اگر هم بازم نفرستادن که میفرستن خودم حلش میکنم براتون از نظر پتچ![]()
ممنونم از جوابتون
این سفارشی که میدم با این ورژن پک جدید (advanture) رو هم می دن؟
نه دیگه سیمز 3 4500 تومن جداست و پک جدید 4500 تومن دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)