با پاک کردن کسپر مشکل هم حل میشه! ولی وقتی نصب میشه دوباره مشکل شروع میشه!!!
با پاک کردن کسپر مشکل هم حل میشه! ولی وقتی نصب میشه دوباره مشکل شروع میشه!!!
تاکنون برنامه ای که با هسته کسپرسکی مشکل داشته باشه ندیده بودم
تا اونجا که من اطلاع دارم Maple یه برنامه محاسباتی ریاضی هستش و اصولا نباید مشکلی پیش بیاد
متاسفانه تاکنون با Maple کار نکردم ...مگه این برنامه برای کار کردن به اینترنت نیاز داره؟
اگه مشکل با Pause Protoction کسپرکی حل میشد ، میشد حدس زد که مشکل از PDM باشه
در این حالت برای حل مشکل مثلا در نسخه 7 به مسیر Settings --> Threats & Exclusions --> Trusted Zone رفته
در قسمت Trusted Applications فایل اجرای Maple رو معرفی کیده و هر 4 گزینه زیر رو تیک دار کنید
اما اگه مشکل با غیرفعال کردن کسپرسکی حل نشد دو راه حل زیر رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه
1- به مسیر Settings --> Protection رفته و گزینه بخش Compatibility رو تیک دار کنید
2- غیرفعال کردن Self-Defense در بخش Service
سلام...
لینک دانلود جدیدترین نسخه Portable این آنتي ويروس رو میشه بدید؟
ممنون.
سلام
درست نشد.
دیگه رفتم تو فکر یه انتی ویروس دیگه مثل avg or f-secure ولی حیف شد. کسپر هم خوب بود.
ممنون
دوستان کسی میدونه database کاسپر چند بار در طول روز آپدیت میشه؟؟؟
Last edited by vista_vz; 31-07-2008 at 01:25.
منم همین مشکل آپدیتهایی که رو 99% گیر میکنه رو داشتم...فکر کنم راه حلش همین باشه...واسه من که جواب داد...
اگه گیر کرد رو 99% با خیال راحت دکمه stop update رو بزنید و دوباره بزنید start update
به همین راحتی.....احتمال 99% مشکل حل میشه و دوباره به روزهای خوش آپدیت بودن برمیگردید!!!!![]()
سلام بچه ها من از ورژن هفت کسپر اسکی استفاده میکنم چند روزی است که با مشکل آپدیت روبه رو شدم وقتی روی آپدیت کلیک میکنم اصلا شروع به آپدیت شدن نمی کنه نمیدونم مشکلش چیه تا دو روز قبل درست بود اصلا تنظیماتش را هم دستکاری نکردم
وقتی روی Update Database میزنم هیچ عکس العملی نشان نمیده
یه بار پاک کردم و دوباره انستال کردم بازم فایده ای نداشت
مشکل چیه ؟
اینم عکسش
وقتی روی آپدیت کلیک میکنم سمت راستش نوشته میشه unknown وقتی روی unknown کلیک میکنم اون صفحه آپدیت میاد ولی هیچ نوشته ای نداره مشکل چیه ؟؟
Last edited by dost1; 31-07-2008 at 14:55.
سلام.
تو کسپر اسکی 6 اگه اروری داده می شد. وقتی که دبل کلیک روش می کردی نوع ارور رو توی یه تب جداگانه ارور رو می گه ولی توی ورژن 7 اش کجا ارور ها رو لیست می کنه؟؟؟
![]()
سلام
البته اگه صبر کنید اپدیت تموتم میشه!
ممنون
چرا همش واسه من پنجره notification تو وسط صفحه باز ميشه؟چه كار كنم كه بره بالاي تسكبار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)