سلام دوستان
از بین انواع پراید 141-132-هاچ بک و معمولی
کدوم برای جوون بهتره
من هاچ بک رو دوست دارم اما میگن اگر عقب تصادف کنی اولین جایی که صدمه میبینه ستون ماشینه
نظر شما چیه ؟
سلام دوستان
از بین انواع پراید 141-132-هاچ بک و معمولی
کدوم برای جوون بهتره
من هاچ بک رو دوست دارم اما میگن اگر عقب تصادف کنی اولین جایی که صدمه میبینه ستون ماشینه
نظر شما چیه ؟
نه حالا اینکه پراید روز به روز کیفیتش رو از دست میده شنیدن این مسائل طبیعی هستش
حتی پراید 132(هاچبک) مروارید که اونم قیافش اشغاله......
به نظر من صبا از همش خوبه و اسپرت هم بهش میاد.
به نظر من 206 sd بخری خوبه هر دو کم مصرفند اما تکنولوژی 206 به روز تره و کیفیت ساختش هم بالاستسلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم.از نظر قیمت جفتشون برابرند 19 تومن ثبت نامی!!!!!!
از لحاز توان موتوری باز 206 برتره حالا تصمیم نهایی با خودتونه.در ضمن تو تجهیزات ایمنی و رفاهی 206 بهتره.
خب اگه بگیم کیفیت ساخت که هر دو افتضاح هستنددوستان لطفا مشاوره بدید ممنونم
خودروی mvm یا پراید؟؟ کدوم بهتره؟؟
تو امکانات رفاهی هم کم و بیش بالا پایین هر دو برابرند فقط تو مصرف سوخت mvm خوبه در عوض تو جاداری پراید خوبه
حالا مونده به سلیقه خودتون و نوع مصرف و انتظاراتتون از ماشین اگه بگین ما بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم...
Last edited by farshad bugatti; 15-09-2009 at 01:45.
کوراندو محصول بن هنوز توليد مي شه؟
نه....ولی صفرشو تو روزنامه دیدم میفوشن!کوراندو محصول بن هنوز توليد مي شه؟
صبا همین معمولی هاست دیگه ؟
پس کلا قید هاچبک و 132 و141 و مروارید رو خط بزنم !
![]()
[/QUOTE]
خب اگه بگیم کیفیت ساخت که هر دو افتضاح هستند
تو امکانات رفاهی هم کم و بیش بالا پایین هر دو برابرند فقط تو مصرف سوخت mvm خوبه در عوض تو جاداری پراید خوبه
حالا مونده به سلیقه خودتون و نوع مصرف و انتظاراتتون از ماشین اگه بگین ما بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم...[/QUOTE]
البته به نظر من کیفیت و راحتی mvm بهتر از پراید هست.ولی باز ماتیز از mvm بهتره.خیلی راحت تره.
کی یه همچین حرف مضخرفی رو زده؟ با خیال راحت برو بخر! اگه بخوای به این امید ماشین بخری که اگه هاچبک بخرم از پشت بهم بزنن چی میشه یا اگه صندوق دار گرفتم از بقل تصادف کردم اینجوری هیچ ماشینی رو نباید بخری!من هاچ بک رو دوست دارم اما میگن اگر عقب تصادف کنی اولین جایی که صدمه میبینه ستون ماشینه
نظر شما چیه ؟
اسمش 111 مرواریده نه 132 هاچبک!پراید 132(هاچبک) مروارید
الان هاچبک هایی که میدن همه هیدرولیک هستند ؟
میشه موقع سفارش بگی هیدرولیک نمیخوام
شنیدم از برج 7 به بعد سایپا میخواد رویه پراید ها ترمزهای ABS ببنده حقیقت داره ؟
الان قیمت تمام شده هاچبک چنده ؟
همشون هیدرولیکن!الان هاچبک هایی که میدن همه هیدرولیک هستند ؟
نه واسه هاچبک نمیشه اما واسه صندوقدار میشه معمولی سفارش داد!چون تیراژ هاچبک پایینه! مگه هیدرولیک چشه؟میشه موقع سفارش بگی هیدرولیک نمیخوام
الانش هم داره همین کار رو میکنه! یه مبلغی اضافه تر میگیره!شنیدم از برج 7 به بعد سایپا میخواد رویه پراید ها ترمزهای ABS ببنده حقیقت داره ؟
اخه پراید ماشین سبکی و میگن بالای 80 تا هیدرولیکش قفل میکنه و فرمون معمولی میشه
اخه 80 تا با پراید یعنی پرواز یعنی مرگ اگه با هیدرولیک هم باشه که هیچی
واسه ترمز چقدر اضافه میگیره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)