اگه صبانت با همین سرعت مسخره بخواد سرویس بده مغر خر نخوردیم که بریم صبانت بگیریم . پارس میگیریم شبا با 150 دانلود میکنیم روزا با 100
اگه صبانت با همین سرعت مسخره بخواد سرویس بده مغر خر نخوردیم که بریم صبانت بگیریم . پارس میگیریم شبا با 150 دانلود میکنیم روزا با 100
دوستانی که قصد بیرون اومدن از یه شرکت رو دارن:
چرا به همین سادگی از یه شرکت میاین بیرون؟
به نظر من اگر چند نفر جمع بشید و برید دم همون شرکت و بگید که ما میخوایم همه با هم از این شرکت بریم یه شرکت دیگه. ولی اگر شرط هایی که میگیم رو اجرا کنید این کار رو نمیکنیم. تا کی ما باید به ساز اونا برقصیم؟ چرا اونا به ساز ما نرقصن؟
صبانت اینقدر مشتری داره که با کم شدن چند تا مشتری به جاییش بر نمیخوره .
امروز از چند روز پیش بهتره با 30 - 50 میگیره
میدونم که خیلی مشتری داره. ولی اگر 10 تا مشتری با هم برن تو شرکت, چنان وحشت کنن که اون سرش ناپیداس.
سلام.
من حدود 2سال هست که از صبانت در مشهد سرویس میگیرم و راضی بودم.
اخیرا سرعت به شکل وحشتناکی پایین اومده بود که الان چند روز هست بهتر شده.شبانه هم همینطور.
کسی توی قاسم آباد از شاتل سرویس گرفته؟چجوریه؟سرعت؟قیمت؟شب انه؟
مرسی.
Last edited by amir20; 10-08-2010 at 15:58.
کسی نیست جواب بده؟
لطفا راهنمایی کنید.
من فردا دارم میرم از مخابرات اشتراک بگیرم ماهیانه 30000 تومن سرعت 128 بدون محدودیت.
اگه این بهتر باشه میرم از مبین نت میگیرم.لطفا راهنمایی کنید.
سلام من در مشهد از اینترنت شاتل استفاده میکنم. اخیرا روزی چند بار چراغ اینترنت مودمم قرمز میشه و ارتباطم قطع میشه(چراغ adsl سبز میمونه) مودم رو که خاموش روشن میکنم معمولا درست میشه. زنگ زدم شرکت گفتند خطتون نویز داره اما اشکال از مخابرات نیست از شبکه داخلیتون هستش اما من مودمم با یک سیم مستقیم به دم در وصله.
مودمم maxnet هستش کانکشن بریج یعنی یک دسکتاپ دارم که با لن وصله و یه لپ تاپ که با وایرلس وصله اینم یه عکس
البته snr margin معمولا روی 6 هستش
لطفا همه اشکالاتی رو که ممکنه وجود داشته باشه ذکر کنید
با یک مودم دیگه هم تست کنید ، مشکل می تونه از مودم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)