تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 581 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

ممنون از تغییرات

اما انجمن ورزش هم ساخته شد و جام جهانی افریقای جنوبی با اون عکس کذا لینک شده از سایت فیفا همچنان پایمردانه خم به ابرو نیاورده !

و در حالی که انجمن ورزش خودش یک زیر عنوان از موارد دیگر است،جام جهانی 2010 همچنان بعنوان یک ساب کتگوری وجود داره

یک انتقال ساده حلش میکنه، باور کنید یک کاربر جدید که تاریخچه زدن انجمنها رو ندونه با دیدن این تقسیم بندی تعجب میکنه

-البته انجمن ورزش رسمی راه اندازی نشده و شاید در برنامه هاش باشه
    Last edited by Arash4484; 14-05-2011 at 06:30. دليل: -

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ممنون از تغییرات

اما انجمن ورزش هم ساخته شد و جام جهانی افریقای جنوبی با اون عکس کذا لینک شده از سایت فیفا همچنان پایمردانه خم به ابرو نیاورده !

و در حالی که انجمن ورزش خودش یک زیر عنوان از موارد دیگر است،جام جهانی 2010 همچنان بعنوان یک ساب کتگوری وجود داره

یک انتقال ساده حلش میکنه، باور کنید یک کاربر جدید که تاریخچه زدن انجمنها رو ندونه با دیدن این تقسیم بندی تعجب میکنه

-البته انجمن ورزش رسمی راه اندازی نشده و شاید در برنامه هاش باشه
    البته در مورد سرنوشت اون انجمن جام جهانی دوستان انجمن ورزش باید تصمیم نهایشون رو اعلام کنند، ولی کارهای تغییرات انجمن ها همچنان در حال انجام هست، انجمن ورزش یکی از اونها بود، تغییرات بسیاری در راه هست که اگر صبر کنید باانجامشون با یک انجمن کاملا بهینه تر از قبل و پویاتر کار خواهید کرد، خیلی از کارها همچنان در حال پیگیری هست و باید کمی بیشتر صبر کنید.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

البته در مورد سرنوشت اون انجمن جام جهانی دوستان انجمن ورزش باید تصمیم نهایشون رو اعلام کنند، ولی کارهای تغییرات انجمن ها همچنان در حال انجام هست، انجمن ورزش یکی از اونها بود، تغییرات بسیاری در راه هست که اگر صبر کنید باانجامشون با یک انجمن کاملا بهینه تر از قبل و پویاتر کار خواهید کرد، خیلی از کارها همچنان در حال پیگیری هست و باید کمی بیشتر صبر کنید.
    سلام دوست عزيز ...

خسته نباشي

چه تغييراتي ديگه اي داره انجام ميشه؟ الان هنوز قطعي نشده تا ما كاربرا هم در جريان باشيم ؟

+ اينكه اين 5 دوست عزيزي كه دارن تداركات شروع به كار انجمن ورزش رو ميبينن كارشون خيلي سخته چون بايد قوانيني باشه كه انجمن ورزش تبديل به اسپم كده نشه ... و با قانون جلو بره وگرنه مثلا بر سر قضيه يه مسابقه ي فوتبال ممكنه دقيقه اي 10 پست نوشته بشه در ستايش تيم خودي و بدگويي تيم حريف... كنترلش خيلي مشكل هست.

البته اين قضيه ناظر دار شدن چند تا انجمن واقعا خيلي ايده ي خوبي بود ... بعضي انجمن ها نياز به نيروي جديد داشتن / دارن كه خوشبختانه اين تغييرات داره انجام ميشه.

به اميد پويايي هرچه بيشتر پي 30 و كامل شدن انجمن ها :رجوع شود به پست كوروش عزيز و توضيحاتش

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوست عزيز ...

خسته نباشي

چه تغييراتي ديگه اي داره انجام ميشه؟ الان هنوز قطعي نشده تا ما كاربرا هم در جريان باشيم ؟

+ اينكه اين 5 دوست عزيزي كه دارن تداركات شروع به كار انجمن ورزش رو ميبينن كارشون خيلي سخته چون بايد قوانيني باشه كه انجمن ورزش تبديل به اسپم كده نشه ... و با قانون جلو بره وگرنه مثلا بر سر قضيه يه مسابقه ي فوتبال ممكنه دقيقه اي 10 پست نوشته بشه در ستايش تيم خودي و بدگويي تيم حريف... كنترلش خيلي مشكل هست.

البته اين قضيه ناظر دار شدن چند تا انجمن واقعا خيلي ايده ي خوبي بود ... بعضي انجمن ها نياز به نيروي جديد داشتن / دارن كه خوشبختانه اين تغييرات داره انجام ميشه.

به اميد پويايي هرچه بيشتر پي 30 و كامل شدن انجمن ها :رجوع شود به پست كوروش عزيز و توضيحاتش
    البته در این تاپیک و انجمن جاش نیست، ولی چون مطرح شد:

تک تک انجمنها دارای تیم مدیریتی جدایی هستند، و بیشتر این تیم ها برنامه هایی جهت تغییر و تحول بخش خودشون دارند، بیشتر برنامه ها جهت اضافه و یا کم شدن بخش ها هست، اطلاع پیدا کردن کاربران هم با توجه به تعدد انجمن ها امکانش نیست، همونطور که گفتم انجمن ورزش، یکی از این تغییرات بود، که به حدی ناگهانی اتفاق افتاد که حتی خود تیم مدیریت این انجمن هم غافلگیر شدند و این جای خوشحالی داره که انجمن شروع کرد به متحول شدن.
    به طبع کم کم تغییرات رو مشاهده خواهید کرد.

در مورد کار تیم مدیریت انجمن ورزش، به طور قطع همینطور هست که فرمودید، دوستان در حال تهیه و تدارک پیش زمینه های فعالیت مفید اون بخش هستند و مطمئن باشید با فعالیت دوستان عزیز تیم مدیریت اون انجمن، انجمن ورزش به یکی از انجمن های خوب تبدیل خواهد شد.

نیروی کار جدید هم من در جریانش نیستم، ولی قطعا اگر انجمنی نیاز به نیروی جدید داشته باشه اقدامات لازم رو انجام خواهد داد.

سپاس

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

سلام من يه تاپيك بسم(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي) گزاشتم
    يه روز بعدخواستم روش مطل بزارم ديدم قفله دليلشم تكراي بودنش بود
    وگفتند به تاپيك (جنگ افزار)تو قسمت(متفرقه) مراجعه كنم ولي اين تاپيك
    با اون فرق داره ميخام ببينم كه ميشه دوباره تاپيك رو باز كرد يا نه اخه اين
    دو ت فرق دارن(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي)=/(جنگ افزار)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من يه تاپيك بسم(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي) گزاشتم
    يه روز بعدخواستم روش مطل بزارم ديدم قفله دليلشم تكراي بودنش بود
    وگفتند به تاپيك (جنگ افزار)تو قسمت(متفرقه) مراجعه كنم ولي اين تاپيك
    با اون فرق داره ميخام ببينم كه ميشه دوباره تاپيك رو باز كرد يا نه اخه اين
    دو ت فرق دارن(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي)=/(جنگ افزار)
    سلام .

تاپیک شما موازی با تاپیک جنگ افزار تلقی میشه و در متفرقه تاپیک های موازی باعث بدنظمی ( نه بی نظمی) انجمن میشه .

در تاپیک جنگ افزار بسیاری از سلاح های سبک مورد بررسی قرار گرفته و مشخصاتشون هم قرار داده شده و اگر اشتباه نکنم راجع به بحثهای تاکتیکی رزم هم پرداخته شده ، به همین منظور مطالبتون رو میتونید در تاپیک جنگ افزار قرار بدید ، اگر نیاز بود میشه نام تاپیک رو هم ویرایش کرد و عبارت تاکتیک رزم رو هم در عنوان تاپیک آورد .

امیدوارم قانع شده باشید .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

13 پیشنهاد کاهش محدودیت کاربران میهمان

سلام.
    از قرار معلوم اینجا پیشنهاد و انتقاد هم گفته میشه، منم مواردی را پیشنهاد می‌کنم امیدوارم ترتیب اثر داده بشه.
    یکی از فروم/تالار‌های ایرانی که خیلی هم پربازدید و پرکاربر هستش به مناسبت اینکه کاربرانش از مرز ۴۰۰ هزار گذشت بسیاری از محدودیت‌ها برای کاربران میهمان برداشت بنا به گفته خودشان تا کاربران بیشتری از مطالب مفید استفاده کنند و بیخودی معطل عضویت اینا نشوند.
    به نظرم عضویت واسه کاربرانی موضوعیت پیدا میکنه که می‌خواهند در گفت‌وگوها شرکت کنند و یا تاپیک‌ها و پست‌های دلخواه خودشان را بزنند.
    میشه برای کاربران میهمان بسیاری از این محدودیت‌ها را برداشت مانند:
    دیدن لینک‌ها.
    امکان استفاده از ضمیمه‌ها.
    دیدن پروفایل/شناسنده اعضاء در صورتی کاربر عضو اجازه این را کار بده.
    و غیره.
    با تشکر.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

پیشنهادتون محفوظ و اگر در انجمن پیشنهاد بگید شاید سریعتر به چشم ادمینها بخوره، ولی دوسه مورد رو من از نظر خودم بگم:

لینک فعال بدون احتساب لینکهای که گهگاه مدیران و همکارها میزارن و اون هم با واسطه است ( و کاش نزارند چون اتصالش بیشتر از رفتن به لینکهای غیرفعال کاربران طول میکشه) در پی سی میشه گفت وجود نداره.

ضمیمه هم به هکذا! اونم نایابه. و چندان موضوعیتی اینجا نداره

وضعیت نمایش پروفایل هم در تنظیمات->حریم شخصی در مسیر زیر دست خودتونه، میتونید تعریف کنید مهمانان هم ببینند(گرچه تابحال امتحان نکردم)
    forum.p30world.com/profile.php?do=privacy

پس یعنی خیلی اینها برای کاربر مهمان موضوعیت ندارند یا زیاد به حساب نمیان

اون انجمنی که شما میگید حتمن خیلی به این موارد (لینک-پیوست) وابسته بوده ، سبک کارها فرق میکنه

ولی مهمترین چیزی که در پی سی هست و در جاهای دیگه کم دیده میشه محدودیت برای اعضای تازه است که به دو سه انجمن(هرکدوم به دلیلی) دسترسی ندارند و به نظر من خیلی هم خوبه و مولتی یوزر و اسپم به حداقل میرسه و کسی که بخواهد به جایی دسترسی پیدا کنه با چند پست مفید مشخص میکنه که کاربر عادیه

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    چطور میشه که قسمت مشخص شده در شکل زیر رو غیر فعل کنم ؟ (به صورت پیش فرض غیر فعال باشه )

عکس :

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    چطور میشه که قسمت مشخص شده در شکل زیر رو غیر فعل کنم ؟ (به صورت پیش فرض غیر فعال باشه )

عکس :

اصلا یه سوالم من راجع بهش دارم.
    اون دکمه از امکانات خوده سایته؟
    چرا تو مرورگر کروم اصلا نیست؟!؟ و همیشه غیرفعاله؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •