به به بلاستر جان چطوری عزیز خوبی یا نه؟
نه رونالدو رو خط بزن ایشون موندنی شدن تو من یونایتد و فعلا کاکا رو بچسب که شاید بیاد......
به به بلاستر جان چطوری عزیز خوبی یا نه؟
نه رونالدو رو خط بزن ایشون موندنی شدن تو من یونایتد و فعلا کاکا رو بچسب که شاید بیاد......
بعید میدونم..!!!
تازه با منچستر قهرمان شده..!
تازه داره بهش خوش میگذره..!!!
وای ...
اگه پنالتی تری گل میشد..!!!
90% رونالدو میومد رئال..!!!
منم فکر می کنم داره بازارگرمی می کنه تا منچستر حقوقشو زیاد کنه !
ولی چه گریه ای می کرد وقتی قهرمان شدند...خیلی حال کردم با کارش...!
.
.
.
چرا بچّه های تیم این جوری می کنن؟!....نیستلروی می ره میلان یا می مونه؟ دیارا می ره یا نه؟ ویا میاد یا نه؟ دروگبا میاد یا نه؟............................................ .................................................. ....یا نه؟!!!
بي سابقه ترين پيشنهاد در تاريخ فوتبال
به نقل از رويترز، كريستيانو رونالدو از سوي باشگاه رئال مادريد مبلغ 90 ميليون يورو پيشنهاد دريافت كرده و در هفته معادل 150 هزار يورو حقوق دريافت مي كند. اين بي سابقه ترين پيشنهاد مالي در تاريخ فوتبال جهان است چرا كه رئال جدا از اين ارقام، منزل مسكوني، اتومبيل ويژه، پرواز اختصاصي در تعطيلات و امتياز خريد سهام دو هتل بزرگ وابسته به اين باشگاه را نيز براي رونالدو در نظر گرفته است كه منچستر يونايتد هرگز نمي تواند در اين موارد با مادريد رقابت كند. رونالدو در مورد پاسخگويي به اين درخواست رسمي فقط تا 7 ماه ژوئن فرصت دارد و كالدرون مدير عامل رئال مادريد در خواست رونالدو براي پاسخ گويي پس از يورو 2008 را قبول نكرده است.
البته توجه کنید که این پول علاوه بر پولی هست که به منپستر می دهد تا قرار داد فسخ شه ....
عجب پیشنهادی بود. من که واقعا کپ کرده بودم. اووووووووووووووف
فکر کنم از بکهام هم مایه دار تر بشه این رونالدو
نه وحید جان 150 تا نیس ولی اینو مطمئن هستم که 600 هزار دلاره حالا فک کنم یه 500 یورویی بشه که خووووووووووووفه به خدا اینو اخبار ساعت 7 گفت...
سلام..
این رو من کپی کردم..
نمی دونم...
اره همین الان اخبار ساعت 10 شبکه سه باز هم تکرارش کرد:
پیشنهاد رئال:
خود انتقال 90 میلیون یورو
و هفته ای 600 هزار دلار ..........
برای کریستیانو رونالدو که به احتمال بسیار زیاد بهترین بازیکن اروپا و جهان خواهد بود......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)