تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 319 از 2014 اولاول ... 2192693093153163173183193203213223233293694198191319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تيم فوتبال پرسپوليس ركورد پيروز‌ِهايش در يك دهه را شكست

تيم فوتبال پرسپوليس تهران ركورد پيروز‌ِهاي تاريخ فوتبالش در يك فصل را در دهه‌ي اخير شكست.

به گزارش ايسنا؛ تيم فوتبال پرسپوليس در هفته سي و سوم رقابت‌هاي ليگ برتر چهار بر يک تيم صباباتري را در هم کوبيد و با اين پيروزي، بيشترين برد پرسپوليس در يک فصل با 17 برد رقم خورد.

جمع امتيازات پرسپوليس در اين فصل به عدد 56 رسيد تا از اين حيث هم پرسپوليس در ليگ برتر بيشترين امتياز را کسب کرده باشد. هم‌چنين سرخپوشان تهراني به 53 گل زده در اين فصل رسيدند که رکورد بيشترين گل زده خود در يک فصل را افزايش دادند.

پيش از اين، تيم پرسپوليس در سال 83 به 16 برد رسيده بود و در سال 83، 55 امتياز کسب کرده و در سال 85، 49 گل زده در کارنامه اين تيم ثبت شده بود كه با شرايط و امتيازات امسال ركوردهاي يك دهه‌ي گذشته شكسته شد.

در ضمن رکورد بيشترين برد تاريخ پرسپوليس در سال 77 رقم خورد که 19 برد در کارنامه اين تيم ثبت شد و هم‌چنين بيشترين امتياز اين تيم در همان سال بدست آمد که در آن فصل پرسپوليس 65 امتيازي شد.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

پرش باقری و کسی نداره؟

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس رفت اسیا ... تبریک

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

منم تبریک به همه
    میگم باید یه جور جشنی چیزی بگیریم

فقط نمی دونم چجوری

کسی پیشنهادی نداره

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان ، همه به جشنی که توی امضای من هست دعوتید ... !

100 هزار نفر توی استادیوم ( خوش به حالشون ) ..
    30 ، 40 میلیون نفر هم پای تلویزیون ...

ایشالا شنبه ، شیرین ترین روز این فصلمون خواهد بود ...

دعا کنید ، یادتون نره ..

یا حق

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

محسن خليلي ركورد گلزني علي دايي در تيم پرسپوليس را شكست.

به گزارش ايسنا؛ خليلي با دو گلي که برابر تيم صبا باتري به ثمر رساند، 17 گله شد و در صدر برترين گلزنان ليگ قرار گرفت و رکورد بيشترين گل زده بازي پرسپوليس در ليگ برتر را که در اختيار علي دايي با 16 گل در ليگ 82 رقم خورده بود را شکست.

در ضمن رکورد بيشترين گل زده يک فصل پرسپوليس در اختيار فرشاد پيوس است که در سال 73 با به ثمر رساندن 20 گل، عنوان آقاي گلي آن سال تاکنون را در اختيار دارد.

محسن خليلي هم اکنون با 17 گل زده به رکورد فرشاد پيوس نزديک شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دبير كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس گفت:

پرسپوليس باهوادارانش زنده است و توهين به هواداران پرسپوليس يعنى توهين به پيراهن و تمام اين باشگاه.عليپور درباره انتشار فيلم فحاشى شيث رضايى به تماشاگران پرسپوليس عنوان كرد: شيث رضايى بايد بداند پرسپوليس تيمى مردمى است و با نفس هوادارانش زندگى مى كند. هواداران پرسپوليس همانهايى هستند كه در سرما و گرما به استاديوم مى آيند و امثال شيث را تشويق مى كنند. اصلاً پرسپوليس يعنى هوادار وهوادار يعنى تمام سرمايه باشگاه.وى ادامه داد: وقتى شيث رضايى به تماشاگران جوان و نوجوان تيم توهين مى كند، يعنى به پيراهنش و كل باشگاه توهين كرده است، توهين به هوادار يعنى توهين به مديران و مربيان و تمام پيشكسوتان پرسپوليس.دبير كميته انضباطى پرسپوليس اظهار داشت: شيث رضايى وقتى با تماشاگران پرسپوليس مواجه مى شود بايد به ياد داشته باشد از كجا به تهران آمده وبه كجا رسيده تا اينقدر ساده همه چيز را خراب نكند.عليپور گفت: ما در باشگاه پرسپوليس فقط مى توانيم براى شيث تأسف بخوريم چون او در حال حاضر بازيكن پرسپوليس نيست و ما با او تسويه حساب مالى كرده ايم. فقط براى شيث آرزوى موفقيت مى كنيم و اميدواريم سال آينده به هر باشگاهى رفت به آن پايبند باشد.دبير كميته انضباطى پرسپوليس خاطر نشان كرد: اگر شيث در اين فيلم به تماشاگران توهين كرده است بايد بداند تمام شهرت، ثروت و محبوبيت خودش را از طريق همين جوانانى كه مقابل در باشگاه در انتظار تشويق او هستند به دست آورده است.وى گفت: برخورد با شيث متأسفانه از باشگاه فرهنگى ورزشى پرسپوليس بر نمى آيد چون شيث رضايى ديگر بازيكن ما نيست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شيث رضايى مدافع اخراج شده پرسپوليس گفت:

متأسفانه چند روز پيش پس از اينكه اززمين نفت خارج شدم وراهى منزل بودم يك هوادار جلوى ماشين مراگرفت و با حرف هاى زشت و ركيك مرا مورد فحاشى قرار داد و من هم از ماشين پياده شدم و سعى بر آرام كردن وى داشتم كه متأسفانه وى به خانواده من بى احترامى كرد ومن هم جواب وى را بدون درگيرى فيزيكى دادم. وى افزود: گويا چند تن از دوستان وى نيز از اين صحنه با دوربين موبايل هاى خود فيلمبردارى كردند و آنرا از طريق بلوتوث پخش كرده اند كه حتى اين فيلم نزد خود من هم هست كه آنرا به باشگاه پرسپوليس و شخص عليپور داده اند. اين توطئه آن هوادار نسبت به من بوده و باشگاه پرسپوليس نبايد زحمات گذشته مرا ناديده بگيرد. وى در مورد بازيكن آزاد اعلام شدنش از سوى كميته انضباطى باشگاه گفت: به تصميم باشگاه پرسپوليس احترام مى گذارم اما آنها بايد حرف هاى مرا هم گوش كنند ومن براى اين كار دفاعيه و دليل دارم كه اگر آنها بشنوند صددر صد رأى خود را بر مى گردانند. من تابع دستورات باشگاه هستم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تو نود نشون داد

این یک عکس درست40 دقیقه قبل از بازی و ما که طبقه پایین جا گیرمون نیومد
    فکر کنم بازی با سپاهان اینجا هم گیر مون نیاد

Last edited by aluminum; 16-05-2008 at 02:32.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما فصل پیش بازی با سپاهان اینجا نشسته بودیم.

به امید قهرمانی

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : به دستور كادر فني پرسپوليس بازيكناني كه روز گذشته برابر صبا باتري در تركيب ثابت بازي كرده بودند بعد از ظهر امروز به مجتمع يادگار رفته و آنجا آب درماني كردند و نفرات ذخيره در همين ساعت با حضور در زمين شركت واحد زير نظر افشين قطبي جلسه تمريني را برگزار كردند.
    بازيكنان پس از گرم كردن بدن ها و انجام حركات كششي، در فضاي محدود كار با توپ و ارسال پاس هاي كوتاه و بلند را تمرين كردند.
    بازي فوتبال در زمين هند بالي يكي ديگر از برنامه هاي تمريني پرسپوليس بود كه بازيكنان به سه تيم تقسيم شده و در مساحت محدود فوتبال بازي كردند.
    در آخرين بخش تمرين قطبي خودش پا به تو شد و مانند يك هافبك كناري براي عليرضا نيكبخت واحدي و ماته دراگه چوويچ توپ هاي بلند ارسال كرد و به مهاجمان تاكيد كرد كه ضربات آخر را با دقت وارد دروازه كنند.

تمرين بعد از ظهر پرسپوليس ساعت 18:30 به پايان رسيد.
    *عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ماته دراگه چوويچ به دستور قطبي در جمع بازيكنان ذخيره حضور داشتند و تمرين جدي را زير نظر سرمربي تيم انجام دادند.
    *در جريان برگزاري تمرين 30 هوادار در زمين شركت واحد تمرين پرسپوليس را تماشا مي كردند كه در ميان آنها 5 خانم حضور داشتند كه با اهدا دسته هاي گل به قطبي، پيروزي روز گذشته سرخ پوشان برابر صبا باتري را به سرمربي تبريك گفتند.
    *فرهاد خيرخواه در جريان برگزاري تمرين بي انگيزه تمرين مي كرد و همين موضوع باعث خشم قطبي شد و به وي بارها تذكر داد كه جدي تر تمرين را پيگيري كند.
    *قطبي براي بازيكنان ثابت كه براي آب درماني به استخر و سوناي مجتمع يادگار امام رفته بودند برنامه ويژه اي را به حميد استيلي داده بود تا آنها زير نظر مربي برنامه ها را انجام دهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •