دم همتون گرم
با تشکر از همه
چی؟ واقعا این اتفاق افتاده؟
کدوم آدم احمقی همچین دستوری داده؟؟؟؟
خدای به این بزرگی، گناهای گنده تر از اینو مخفی میکنه
حالا ما پاشدیم یه معتاد کرکی رو تو شهر می گردونیم که آی ملت ببینید و درس عبرت بگیرید!!!!!؟؟؟
واقعا مایه ی تاسفه
وای بخورمش
این خیلییییییییییی ناز بود
دست شما درد نکنه
هر وقت خسته میشم میام یه بار این نی نی رو نگاه میکنم شارژ میرم میرم دنبال کارم
اوه این کلیپ به اینجا هم رسیده؟
بابا عجب ادمایی هستنا، اعدام کردنم دیدن داره؟
دختر عمه ی منم رفته بود اونجا، اما بعدش چند ماه مریض شد
راستش این خانوم که می بینید با یه پسری حدودا 5-6 سال کوچیکتر از خودش به نام مهدی، تو خیابون اشنا میشه
ازش کارت تلفن میگیره که به جایی زنگ بزنه، و این میشه مقدمه دوستیه اینا
شوهر خدا بیامرز این خانوم هم نونوا بوده و خیلی هم خانواده ی مذهبی ای بودن
و دو تا بچه هم داشتن (فکر کنم 6 و 3 ساله) که با مادرشوهر و پدرشوهر و برادر شوهرش زندگی میکردن
این خانومه به دوست پسرش میگه که من شوهرمو دوس ندارم بیا اونو بکشیم بعد من با تو راحتتر باشم. در ضمن وعده ی دو میلیون هم به پسره داده بود
اما پسره قبول نمیکنه ، ولی وقتی به دوتا از دوستاش (همین اقایونی که تو فیلم هستن) قضیه رو میگه اونا میگن بابا کار سختی نیست که تو مارو با اون خانوم اشنا کن ما ردیفش میکنیم
خلاصه باهم اشنا میشن و نقشه هاروهم میکشن
اون شبی که قرار بوده نقشه شونو عملی کنن شوهر این خانوم سفارش داشته، نصف شب پا میشه با برادرش برن مغازه تا خمیرهارو اماده کنن
ساعت حدود 5 برمیگردن خونه زنه با کمک مردها شوهره رو میکشه
بعد برادر شوهره از اون ور خونه صداهای عجیبی میشنوه میاد ببینه چی شده؟ اینم میکشن
بعد برای اینکه خانومه بتونه دو ملیون این اقایون رو بده میره سراغ مادرشوهرش اونو هم میکشه و النگوهاشو می بره و میده به اونا. از این طرفم مجبور میشن پدر شوهره رو هم بکشن
بعدشم از خونه میزنن بیرون
صبحی که مثلا میاد خونه میبینه کل خانواده شو کشتن، زنگ میزنه به پلیس خبر میده که اقا من شب خونه نبودم صبح اومدم دیدم اینارو کشتن همه ی طلاهای مادرشوهرمو هم دزدین...
ولی کمتر از 1 ماه معلوم میشه خود این خانومه قاتل بودهاون دوتا همدستشم پیدا میکنن
اما از قرار معلوم خانومه خیلی سخت کشته شده
اونایی که از نزدیک دیده بودن میگفتن گره دار این خانومه نگو شل بود یا بد افتاده بود، با شکنجه مُرد بیچاره
در هر صورت من دلم برای بچه هاش میسوزه
ادم چقدر باید کثافت باشه که حاضر بشه همسرشو بکشه تا بتونه با کس دیگه ای باشه
الانم بیچاره اون دوتا دختر در به در شدن
منو باش چه جوگیر شدم گزارش دادم![]()
سلام دوست عزیز
بله عزیز این اتفاق افتاده من خودم اهل کاشان هستم و شاهد این صحنه بودم البته این فیلم رو من نگرفتم یکی از اهالی کاشان گرفته و پخش شده و به دست من هم رسید منم گفتم برای دوستان بزارم.
ممنون.
اینم یه کلیپ که نشون میده نباید با آدمهای بی جنبه شوخی کرد ببینید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
دمت گرم خیلی مردی رفیق![]()
راستی از رفقا کسی کلیپ این لاک پشت 50 کیلوئی رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)