سلام الان دارم با خود گوشي جوابتو ميدم از طريق وايرلس و با همون فايل كيبورد فارسي نميدوني چه حالي داره بگذريم
در مورد فونتها برو بچ يه سري فونت ديگه گذاشتن كه فونتهاي انگليسي رو هم تغيير نميداد
معلومه كه همه صفحات رو نخوندي
سلام الان دارم با خود گوشي جوابتو ميدم از طريق وايرلس و با همون فايل كيبورد فارسي نميدوني چه حالي داره بگذريم
در مورد فونتها برو بچ يه سري فونت ديگه گذاشتن كه فونتهاي انگليسي رو هم تغيير نميداد
الان من دارم ازشون استفاده مي كنم خيلي خوب و راحته اگه پيداش نكردي بگو تا بهت بدم
اول از همه ممنون از جوابت
فکر نکنم خود آپدیت کردن سخت باشه ، منظورم این بود که اگه برق بره ، اینترنت قطع بشه یا ... مشکلی برای گوشی پیش میاد؟
جمله آخرمنظورم این بود که آیا میشه کاری کرد که ساعت و تاریخ بیاد رو صفحه گوشی در حالت standby ؟
آیا نمیشه پشت زمینه حال flip بسته رو عوض کرد؟
آیا در حالت flip باز نمیشه تمی یا چیزی اجرا کرد که یک ساعت عقربه ای بیاد روی صفحه؟
ببخشید من دو سه روزیبیشترنیست که گوشی 990 رو خریدم ، به همین دلیل کمی در موردش سوال دارم
یه سوال دیگه ، من دیشب هر کاری کردم نتوستم یه مسج به سی یا چهل نفر بفرستم ، دلیل خاصی داشته؟
منم وايرلس ميخام.
نه تمام رو پاک میکنم فقط متنی که برام امده فوروارد میکنم (که با یک sms امده) ولی هنگام سند تبدیلش میکنه به 2 تا sms سیوال هم میپرسه که این 2 تا شد بفرستم یا نه؟ چرا ؟
والا من متوجه نشدم. به نظرم اسم همه فونت ها یکی باشه. باید حتما نصب کنم تا ببینم انگلیسی ها رو تغییر میده یا نه.
توی کدوم پست بود. اگه بذاری ممنون میشم.
این مورد رو منم نیاز داشتم ولی پیداش نکردم . به نظرم برای صرفه جویی در مصرف باطری این قابلیت رو حذف کردن . متل 810
چرا نمیشه. میشه عین ماه. برو tools>comtrol panel > device> wallpaper اونجا بالای صفحه نوشته flip open روش کلیک کن و تبدیلش کن به close بعد عکستو بذار بعد سیو کن بعد 4 بار بک رو بزن بعد فیلیپ رو ببند بعد نگاه کن میبینی عوض شده. البته تمام این مراحل رو باید در نیمه شب زیر درخت آلبالو و موقعی که قرص ماه کامله انجام بدی وگرنه جواب نمیده
برای این برنامه ای هست که نمیدونم از کجا باید گیر بیاری. خود گوشی نداره. اها یادم اومد یه برنامه هست به اسم ballroom هم ساعت نشون میده و هم وضعیت سیستم و مموری و .... البته ساعتش عقربه ای نیست. اینو سرچ کن میابی ballroom_uiq3_100.sis
ممکنه مشکل از شبکه بوده باشه.تو مسیجه چی نوشته بودی؟؟؟ میخواستی به همه بگی که من 990 خریدم؟
عجیبه...
توی همه مسیج ها این اتفاق میفته یا اینکه فقط یک مسیج اینجوری میشه/؟؟؟ ممکنه اون مسیجه از اول 2تا بوده. آخه وقتی میاد برات نمیفهمی که دوتاییه یا یکیممکنه هم 1 مسیج کامل 160 حرفی بوده تو ناخواسته یه کاراکتر اضافه کردی .
ممکنه هم دست های پنهان در کار باشه... پناه می بریم به خدا...
تو حالت phone ode بهتره که واسه درآوردن کابل اول گوشی رو به این طریق disconnect کنی :
از توی برنامه pcsuite برو به Tools>>m-router configurtion>>connected devices بعد اونجا disconnect رو بزن
مرسی از حامد و رامین و بقیه برو بچ...
این برنامه lcg jukebox که لینکشو گذاشتید وقتی فیلیپ بسته است چطوری مینی مایز میشه؟؟؟ شده واسم معضل بزرگ![]()
درسته اسم فونتها با قبلیها عین هم دیگست
اگه داریشون که هیچاما اگه نداری چون من بلد نیستم upload کنم ایمیلتو تو پیغام خصوصی بهم بده تا برات بفرستم
اگرم نخواستی یه آموزش مختصر upload کردن بزار تا ما هم یاد بگیریم.![]()
خب برو یه جا که وایرلس میدن
مثلا اگه تهرانی برو پایتخت اونجا حالشو ببر یا اگه دانشجویی احتمالا یکی از دانشکده های دانشگاهتون وایرلس میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)