ممنونم از جوابتون.
منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.
ممنونم از جوابتون.
منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.
چه اموزشى عمومى چه دوره كد يا امرزش تخصصى جز خدمت شما است يعنى شما دوماه و يك هفته سابقه خدمت داريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درسته ولی عرض من اینه که چون هنوز تقسیم من برای یگان خدمتی انجام نشده و دورۀ کد هم ندارم، این امکان هست که سازمانی درخواست امریه من را به ستاد بده و انها هم چون هنوز تقسیم انجام نشده من رو در اختیار اون سازمان قرار بدن؟
شما اگر مى خواهيد امريه بگيريد بايد يك پارتى خوب در نظام وظيفه داشته باشيد كه شايد باز هم با وجود ان شانستون پنجاه درصد باشد شما براى امريه هر سازمانى نيازمند برگه سبز هستيد كه انها با داشتن ان شما را به عنوان پرسنل خدمتى به نظام وظيفه معرفى مى كنند ، هنگامى كه شما دفترچه خدمت را ارسال كنيد در برگه سبز شما نام سازمان يعنى ارتش و مقدار سابقه خدمتى شما درج مى شود و اين بستگى به ان سازمان دارد كه ايا شما را با سابقه خدمتى امريه مى كند و همچنين به نظام وظيفه، به نظرم گرفتن امريه با سابقه خدمتى سختر از حالت معمول است
از جواب سریع شما خیلی ممنونم.
پس من علاوه بر اینکه باید در سازمان مربوطه دارای آشنا باشم باید در نظام وظیفه هم آشنا داشته باشم یا فقط اگر سازمان مربوطه من رو با این شرایط پذیرش کنه کافی است؟
پیشاپیش تشکر میکنم آقا مانی.
هر دو لازم است
سلام دوست عزیز یکی از آشناها به من گفت برو دادگاه وظیفه عمومی خیابات شریعتی اونجا به رای نظام وظیفه اعتراض بزن ! چند نفری همینطوری منو راهنمایی کردند !
امروز رفتم درخواست دادم...تاریخ اعزام شده 1 تیر ....چجوریه این تاریخ اعزام!!از رو شکمشون در میارن؟؟؟
خيلى عجيبه از الان تا يكسال ظرفيت پر شده باشد
شما مى توانيد درخواست تعجيل بزنيد
سلام عزیز بی زحمت جواب سوال منم میدی ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)