تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3189 از 4105 اولاول ... 218926893089313931793185318631873188318931903191319231933199323932893689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,881 به 31,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

در مرود سوال دومتون بگم که اگر آشنا داشته باشید میتونید حین خدمت و یگان امریه بگیریر...اینو از چند تا از دوستام شنیدم که تو یگان کار امریشون جور شده و رفتن تو سازمان مربوطه خدمت کردن
    ممنونم از جوابتون.
    منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
    بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم از جوابتون.
    منظور شما آشنا در سازمان مربوطه است یا نظام وظیفه؟
    بعد اینکه به نظرم آقا مانی متوجه سؤالم نشدند (شاید هم من بد فهمیدم)، مگه دوره کد جزء یگان محسوب میشه چون من یک هفته از دوره کد رو گذروندم و ترخیص شدم.
    چه اموزشى عمومى چه دوره كد يا امرزش تخصصى جز خدمت شما است يعنى شما دوماه و يك هفته سابقه خدمت داريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

چه اموزشى عمومى چه دوره كد يا امرزش تخصصى جز خدمت شما است يعنى شما دوماه و يك هفته سابقه خدمت داريد

درسته ولی عرض من اینه که چون هنوز تقسیم من برای یگان خدمتی انجام نشده و دور‌ۀ کد هم ندارم، این امکان هست که سازمانی درخواست امریه من را به ستاد بده و انها هم چون هنوز تقسیم انجام نشده من رو در اختیار اون سازمان قرار بدن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درسته ولی عرض من اینه که چون هنوز تقسیم من برای یگان خدمتی انجام نشده و دور‌ۀ کد هم ندارم، این امکان هست که سازمانی درخواست امریه من را به ستاد بده و انها هم چون هنوز تقسیم انجام نشده من رو در اختیار اون سازمان قرار بدن؟
    شما اگر مى خواهيد امريه بگيريد بايد يك پارتى خوب در نظام وظيفه داشته باشيد كه شايد باز هم با وجود ان شانستون پنجاه درصد باشد شما براى امريه هر سازمانى نيازمند برگه سبز هستيد كه انها با داشتن ان شما را به عنوان پرسنل خدمتى به نظام وظيفه معرفى مى كنند ، هنگامى كه شما دفترچه خدمت را ارسال كنيد در برگه سبز شما نام سازمان يعنى ارتش و مقدار سابقه خدمتى شما درج مى شود و اين بستگى به ان سازمان دارد كه ايا شما را با سابقه خدمتى امريه مى كند و همچنين به نظام وظيفه، به نظرم گرفتن امريه با سابقه خدمتى سختر از حالت معمول است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

شما اگر مى خواهيد امريه بگيريد بايد يك پارتى خوب در نظام وظيفه داشته باشيد كه شايد باز هم با وجود ان شانستون پنجاه درصد باشد شما براى امريه هر سازمانى نيازمند برگه سبز هستيد كه انها با داشتن ان شما را به عنوان پرسنل خدمتى به نظام وظيفه معرفى مى كنند ، هنگامى كه شما دفترچه خدمت را ارسال كنيد در برگه سبز شما نام سازمان يعنى ارتش و مقدار سابقه خدمتى شما درج مى شود و اين بستگى به ان سازمان دارد كه ايا شما را با سابقه خدمتى امريه مى كند و همچنين به نظام وظيفه، به نظرم گرفتن امريه با سابقه خدمتى سختر از حالت معمول است

از جواب سریع شما خیلی ممنونم.
    پس من علاوه بر اینکه باید در سازمان مربوطه دارای آشنا باشم باید در نظام وظیفه هم آشنا داشته باشم یا فقط اگر سازمان مربوطه من رو با این شرایط پذیرش کنه کافی است؟
    پیشاپیش تشکر میکنم آقا مانی.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از جواب سریع شما خیلی ممنونم.
    پس من علاوه بر اینکه باید در سازمان مربوطه دارای آشنا باشم باید در نظام وظیفه هم آشنا داشته باشم یا فقط اگر سازمان مربوطه من رو با این شرایط پذیرش کنه کافی است؟
    پیشاپیش تشکر میکنم آقا مانی.
    هر دو لازم است

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اطلاعات سرگرده اشتباه بود است يا خواسته شما را بترساند تا از ادامه وپيگيرى شكايت منصرف كند ، دادگاه نظام وظيفه كه نداريم در اصل دادگاه و دادسراى نظامى است كه به شكايت افاراد حقيقى و حقوقى از نظاميان و يا دستگاه نظامى و بررسى تخلفات و جرائم انها مى پردازد ، شما بهتره ابتدا مطمئن شويد كه به اين نوع شكايات رسيدگى مى كنند سپس پرونده كاملى از بيمارى و يا مشكلتون داشته باشيد

سلام دوست عزیز یکی از آشناها به من گفت برو دادگاه وظیفه عمومی خیابات شریعتی اونجا به رای نظام وظیفه اعتراض بزن ! چند نفری همینطوری منو راهنمایی کردند !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امروز رفتم درخواست دادم...تاریخ اعزام شده 1 تیر ....چجوریه این تاریخ اعزام!!از رو شکمشون در میارن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امروز رفتم درخواست دادم...تاریخ اعزام شده 1 تیر ....چجوریه این تاریخ اعزام!!از رو شکمشون در میارن؟؟؟
    خيلى عجيبه از الان تا يكسال ظرفيت پر شده باشد
    شما مى توانيد درخواست تعجيل بزنيد

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خيلى عجيبه از الان تا يكسال ظرفيت پر شده باشد
    شما مى توانيد درخواست تعجيل بزنيد

سلام عزیز بی زحمت جواب سوال منم میدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •