تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3189 از 3745 اولاول ... 218926893089313931793185318631873188318931903191319231933199323932893689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,881 به 31,890 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان بین تایم 16 تا 20 هست و سرعت برای منم کم نشده
    هم پینگ عالیه هم سرعت تک کانکشن
    فقط تنها مشکلی که هست اینه که اون مقدار حجمی که از ساعت 16 الی 20 مصرف میشه تو پنل کاربری نمایش داده نمیشه.

اون دوستی که تو این تاپیک بارها اعلام می کرد که تو این ساعت سرعت به شدت محدود میشه به نظر من بهتره اول اطلاعات کسب کنه تا به مردم اطلاعات غلط نده.
    محض اطلاعتون عرض میکنم من وقتی اومدم آسیاتک سرعت 128 گرفته بودم حتی شبانه 2-8 هم هیچ محدودیتی نداشتم چند روز دیگه دیدم سرور خارجیم محدود شد رو 500 بعد شد 250 بعد دیدم سرور داخلیم هم به کل محدود شد و کلا سرعت از سرعت اسمی بالاتر نمیرفت و از وقتی مرکز مخابراتیمونو بهینه‎سازی کردن 3-4 مگ از کیفیت خطم اومده پایین خلاصه اون اوایل طوری بود که من میگفتم آسیاتک رودست نداره و حتی سرویس یکساله ازش گرفتم ولی الآن میفهمم چه شرکت ...
    در ضمن کسایی که این سرویسو تمدید کردن اطلاع دادن که سرعتشون محدود به 250 یا 150 هست
    Last edited by android500; 24-11-2016 at 14:03.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

محض اطلاعتون عرض میکنم من وقتی اومدم آسیاتک سرعت 128 گرفته بودم حتی شبانه 2-8 هم هیچ محدودیتی نداشتم چند روز دیگه دیدم سرور خارجیم محدود شد رو 500 بعد شد 250 بعد دیدم سرور داخلیم هم به کل محدود شد و کلا سرعت از سرعت اسمی بالاتر نمیرفت و از وقتی مرکز مخابراتیمونو بهینه‎سازی کردن 3-4 مگ از کیفیت خطم اومده پایین خلاصه اون اوایل طوری بود که من میگفتم آسیاتک رودست نداره و حتی سرویس یکساله ازش گرفتم ولی الآن میفهمم چه شرکت ...
    در ضمن کسایی که این سرویسو تمدید کردن اطلاع دادن که سرعتشون محدود به 250 یا 150 هست

دوست عزیز محدودیت سرعتی که شرکت ها اعمال میکنن مال زمانی هست که شما معمولا از یه میزان حجم تعیین شده بیشتر دانلود کنی ولی مثلا در سرویس عصرانه که برای ساعات مختلف یه میزان حجم معین اعمال شده این یعنی شرکت تضمین میکنه شما این مقدار حجم رو با سرعت خریداری شده استفاده کنی. درضمن سروس هایی که دانلود رایگان از ساعت 2تا8 صبح هست زمین تا آسمون فرق داره با تایم 16 الی 20. واضح هست که تعداد کاربرا در روز خیلی بیشتر از نمیه شب هستن و اگه قرار باشه سرعت در طول روز هم محدود باشه دیگه اسمش adsl نیست و خود شرکت هم ورشکست میکنه.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز محدودیت سرعتی که شرکت ها اعمال میکنن مال زمانی هست که شما معمولا از یه میزان حجم تعیین شده بیشتر دانلود کنی ولی مثلا در سرویس عصرانه که برای ساعات مختلف یه میزان حجم معین اعمال شده این یعنی شرکت تضمین میکنه شما این مقدار حجم رو با سرعت خریداری شده استفاده کنی. درضمن سروس هایی که دانلود رایگان از ساعت 2تا8 صبح هست زمین تا آسمون فرق داره با تایم 16 الی 20. واضح هست که تعداد کاربرا در روز خیلی بیشتر از نمیه شب هستن و اگه قرار باشه سرعت در طول روز هم محدود باشه دیگه اسمش adsl نیست و خود شرکت هم ورشکست میکنه.
    آشنای من همین سرویس عصرانه رو خریده و سرعتش تو ساعات رایگان ۴ تا ۸ محدود به ۱۵۰ کیلوبایت هست.

البته برخی محدودیت شون کم یا زیاده یا اصلا ندارن.

4. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آشنای من همین سرویس عصرانه رو خریده و سرعتش تو ساعات رایگان ۴ تا ۸ محدود به ۱۵۰ کیلوبایت هست.

البته برخی محدودیت شون کم یا زیاده یا اصلا ندارن.
    سلام
    برای من محدودیت سرعتی در تایم 16 تا 20 نداره
    البته اگر تا اخر سرویس همین طور باقی بمونه خوبه

6. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

توجیهتون اصلا منطقی نیست چون سرویس صبحانه که ۱۳۹۵ گیگ بود سرعت رو ۲۵۰ محدود میشد تو سالات ۶ تا ۱۰ صبح

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    برای من محدودیت سرعتی در تایم 16 تا 20 نداره
    البته اگر تا اخر سرویس همین طور باقی بمونه خوبه
    شما قبلا از آسیاتک سرویس داشتی اگه داشتی چه سرویسی و سرعت تو ساعات رایگانش چطور بود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما قبلا از آسیاتک سرویس داشتی اگه داشتی چه سرویسی و سرعت تو ساعات رایگانش چطور بود؟؟؟
    قبلا والا 8 سال پیش بود !!
    کیفیت اون زمان خیلی با الان فرق می کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان یه سوال
    قسمت ریز مصرف چرا گنگ و مبهمه !!!!!
    یه جا ساعت قطع و وصل رو دوبار حساب کرده !!!

11. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال
    سوال من هم هست
    چرا برای هر خاموش روشن شدن مودم سه خط ریز مصرف داده
    و معنی اون چیه

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال
    سوال من هم هست
    و معنی اون چیه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سوال من هم هست
    و معنی اون چیه

- - - Updated - - -

سوال من هم هست
    و معنی اون چیه
    خوب مشخصه چون میخوان جیب مشترک روخالی کنن برای خیلی ها اینطوری هست حتی برای خودم اصلا هم زیر بار نمیرن که درست کننش اگر توجه کرده باشین مصرف حجم آسیاتک و پارس آنلاین نسبت به شرکت های دیگه بالاتره و از مقدار مصرفی بیشتر کم میکنه در حالی که ایرانسل بهترین سیستم رو داره که حجم رو دقیق محاسبه میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •