اشتباه نشه آن LTE که شما میگی نام کاملش TD-LTE هست اما LTE خالی یعنی FDD-LTE یا همان 4G.
اشتباه نشه آن LTE که شما میگی نام کاملش TD-LTE هست اما LTE خالی یعنی FDD-LTE یا همان 4G.
درود
به قدری این مدت مشغله زیاد بود که فکر کنم 4-5 ماهه نتونستم سر بزنم به این تاپیک .
امروز تونستم به باند 800 وصل بشم (ایرانسل ) . البته احتمال میدم دوستان خیلی وقت پیش متوجه این موضوع شده باشن و برای من تازگی داره ، ولی به هر حال اخرین باری که سر زدم به این تاپیک قابلیت اتصال به این باند وجود نداشت
اسکرین شات ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ببخشید اگر تکراری بوده![]()
بسيار سرعت خوبي داره
البته متاسفانه مال ايرانسل نيست. براي هاي وب هست و رومينگ داره با ايرانسل
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 24-03-2018 at 14:44.
از چه مودمی استفاده میکنید؟ این اطلاهات مربوط به چه وسیله ای هست؟
صفحه قبل نوشته بودم MR200
من قبض خطم رو پرداخت کردم و اول پیام زیر اومد:
مشترک گرامي
1روزمکالمه ايرانسلي و اينترنت(تا100 گيگ) با موفقيت فعال شد. از هم اکنون اين طرح براي شما قابل استفاده ميباشد. مانده اعتبار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *141*
بعد حدود دو دقیقه پیام دیگه ای از ایرانسل اومد :
تبريک! 1 روز مکالمه به همراه 1 گيگ اينترنت 1 روزه رايگان به دليل پرداخت به موقع قبض خود، به شما تعلق گرفت. باقيمانده اعتبار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *141*
داخل ایرانسل من نگاه کردم فقط یک گیگ هدیه داده بود![]()
آهان، ممنون
شاید همین مودم TF-i60 رو بگیرم (البته نه از خود ایرانسل) و آنلاکش کنم
شاید هم به کل قید LTE رو بزنم و یه مودم بهتر از بازار بگیرم
Last edited by The Dreadnaught; 25-03-2018 at 11:50.
سلام ، مودم جیبی با وای فای به کامپیوتر وصل بشه سرعت بیشتری میده یا با کابل ؟
یک گیگ شده دیگه صد گیگ نیست
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من معمولا همیشه صبر می کنم از ۲۰ماه هم عبور کنه حدود ۵الی۶برج بعد قطع میشه لحظه قطع شدن پرداخت می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)