من دفااااااع از شاتل غلط بکنم از این شرکت ها بخوام دفاع کنم من فقط دارم میگم که همشون افتضاح هستن فقط شاتل بخاطر بالا بودن یوزر هاش یکم افتضاح هست حالا شما فک کنین که این ادم ها بخوان برن تو یه نت دیگه مثل صبا نت یا پارس انلاین میترکه اون نت
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دفااااااع از شاتل غلط بکنم از این شرکت ها بخوام دفاع کنم من فقط دارم میگم که همشون افتضاح هستن فقط شاتل بخاطر بالا بودن یوزر هاش یکم افتضاح هست حالا شما فک کنین که این ادم ها بخوان برن تو یه نت دیگه مثل صبا نت یا پارس انلاین میترکه اون نت
![]()
فرق شاتل با پارس توی اینه که
مشترکای پارس با سرویس هایه 128 و 512 میخوان سرویسی معادل 2 مگ داشته باشن نباشه صداشون در میاد
ولی من که تو شاتل 2 مگ دارم شبانم محدوده و تویه 7 ساعت بیشتر از 1.2 گیگ نمیتونم دانلود کنم ! ( به قول خودشون share)
متاسفانه صبا منطقه ما نمیده و پینگ پارس ام برایه بازی تو منطقه ما خوب نیست در غیر این صورت 1 ثانیه هم نمیموندم
هرچند که الانم تو فکر کوچ به پارسم !!
شاتل شبا سرعتش به 10 میرسه(برای همه اینجوری هست)؟
بعد 10 روز که هی نت قطع و وصل میشه زنگشون زدم , میگه راسشو بگم؟ میگم بگو , میگه خطت فیبر نوری هست , ما ساپورتش نمیکنیم قطع وصل میشه این چند ماه :| کاریشم نمیتونیم بکنیم :| منم گفتم باش خوش باشی بای ......
چه کار کنم به نظرتون؟ یه خورده نویز خطمم بالاست , مدل مودم ZyXEL , بعد هیچی سر خط هم نیست , مخصوص نت گرفتم این خط رو
نه از همه اینطور نیست،اکثرا شبا سرعتشون روی 3-4 هست. مثل خود من! البته تا ساعت 3. شما که 10هستی باید خدا رو شکر کنی!
[/B][/B]خوب اگر وافعا فیبر نوری باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد، شاید راست گفته طرف!
من قبلا پارس انلاین بودم ازون موقع یک مودم tp-link دستم مونده زنگ زدم به شاتل ازشون پرسیدم ساپرت میکنن گفتن بهتون اگه مودم از خودمون نگرفته باشی پشتیبانی نمیدیم!!!!
حالا اکه من DC شدم یا سرعتم کم شد باید به کی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!![]()
پس این 3 گیگ بخــر 6 گیگ ببــر کی شروع می شود؟؟![]()
بهشون همون اولش گفتم , در اومد گفت که بله ما تجهیزاتش رو داریم نگران نباشید و این چیزا , حالا یه سری خطای منطقه مثل اینکه فیبر نوری نیست , از اونا اگه گیرم بیاد خوبه
همین الان SMSاش اومد طرح عید تا عید
خودم دارم جواب خودم را می دهم![]()
منم خریدم![]()
هم اکنون 330 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 330 مهمان)